Etapa a 3-a a Ligii 2 se întinde aproape pe durata unei săptămâni. Șase meciuri au fost alese pentru a fi televizate. Programul rundei

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Aug. 2021, 12:09 Liga 2
Etapa a 3-a a Ligii 2 se întinde aproape pe durata unei săptămâni. Șase meciuri au fost alese pentru a fi televizate. Programul rundei

Etapa a 2-a a Ligii 2 s-a încheiat, aproape ca prima rundă, spre mijlocul săptămânii, marți seară, după ce debutase joi după-amiază, în urmă cu cinci zile. Prima etapă s-a desfășurat dintr-o zi de sâmbătă până miercuri.

Cea de-a treia rundă din acest sezon de ligă secundă le depășește însă pe precedentele. Va începe într-o zi de joi, 12 august, și se va încheia tocmai pe 18 august, miercuri, adică se va desfășura într-un interval de nu mai puțin de șase zile.

Numărul partidelor televizate va fi și de această ridicat, șase dintre cele zece jocuri urmând a fi transmise în direct de deținătorii drepturilor TV.

Etapa a 3-a începe de joi, cu meciuri la Mediaș și Cluj-Napoca

Meciul FC Hermannstadt – Politehnica Iași va fi cel care va da startul rundei a 3-a a Ligii 2, joi, 12 august, de la ora 18:30, la Mediaș. Însă tot în aceeași zi, de la ora 21:30, va avea loc și ”U” Cluj – Unirea Constanța, pe Cluj Arena. Ambele vor fi televizate.

Steaua joacă la prânz. Sâmbătă sunt cinci jocuri, duminică – doar unul

Vineri e zi liberă, fără niciun joc, iar sâmbătă sunt programate cinci partide. Patru au loc de la ora 11:00, la Dej, Avrig, Brașov și Chiajna, în timp ce de la ora 11:30 are loc meciul Steaua – Dacia Unirea Brăila.

Trupa lui Florentin Petre va întâlni în acest debut de sezon încă o nou-promovată, după ce a debutat cu Șelimbăr (1-3) și apoi a dat peste Brașov (0-0).

Duminică se joacă tot de la ora 11:30, la Timișoara. Poli primește vizita noii echipe a lui Cristian Pustai, FC Buzău, care în primele două runde nu a acumulat niciun punct.

Se joacă din nou marți și miercuri în Liga 2

Luni va fi din nou zi liberă, iar marți, 17 august, de la ora 18:00, se dispută meciul Astra – Viitorul Pandurii.

Ultimul joc al etapei are loc miercuri, 18 august, de la ora 19:00, în care se întâlnesc pe ”Ilie Oană” Petrolul și FK Csikszereda.

Și aceste două meciuri vor fi televizate. Astfel, dacă în prima etapă am avut cinci meciuri transmise la tv, în a doua s-a înregistrat o premieră istorică în acest campionat, cu cele șapte jocuri televizate, acum, în etapa a 3-a, vor fi șase partide în direct la TV.

După primele două etape, Unirea Slobozia, ”U” Cluj, FC Hermannstadt, Steaua, Concordia Chiajna și Metaloglobus București sunt singurele care au punctaj maxim (6 puncte), în timp ce FC Buzău, FK Csikszereda, Poli Iași și Unirea Constanța nu au acumulat niciun punct. Astra are -5 puncte, după ce a început sezonul cu -8.

  • Ca de obicei, toate meciurile din Liga 2 vor fi transmise în format LIVE-TEXT de Liga2.ro, singurul site care se ocupă exclusiv cu promovarea fotbalului din liga secundă.

Program meciuri etapa 3 Liga 2:

joi, 12 august 2021, ora 18:30
FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi – DigiSport, TelekomSport și LookSport

joi, 12 august 2021, ora 21:30
Universitatea Cluj – Unirea Constanţa – DigiSport, TelekomSport și LookSport

sâmbătă, 14 august 2021, ora 11:00
Unirea Dej – Dunărea Călăraşi
CS Comunal Şelimbăr – Ripensia Timișoara
FC Braşov – Unirea Slobozia
Concordia Chiajna – Metaloglobus Bucureşti

sâmbătă, 14 august 2021, ora 11:30
Steaua – Dacia Unirea Brăila – DigiSport, TelekomSport și LookSport

duminică, 15 august 2021, ora 11:30
Politehnica Timișoara – FC Buzău – DigiSport, TelekomSport și LookSport

marți, 17 august 2021, ora 18:00
Astra – Viitorul Pandurii Târgu Jiu – DigiSport, TelekomSport și LookSport

miercuri, 18 august 2021, ora 19:00
Petrolul Ploiești – FK Csikszereda – DigiSport, TelekomSport și LookSport

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

 

 

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Aug. 2021, 12:09 Liga 2
Pe aceeași temă