Dinamo a oficializat venirile lui Valentin Lazăr și Neluț Roșu, iar doi fotbaliști experimentați au semnat prelungirile contractuale. Anunțul clubului

Andrei PASCU 12 Jul. 2022, 15:02 Liga 2
Dinamo a oficializat venirile lui Valentin Lazăr și Neluț Roșu, iar doi fotbaliști experimentați au semnat prelungirile contractuale. Anunțul clubului

Dinamo mai și aduce fotbaliști, nu doar pierde jucătorii experimentați din sezonul trecut. Așa se face că marți bucureștenii au oficializat două mutări, venirile lui Valentin Lazăr (32 de ani, foto principal) și Neluț Roșu (29 de ani, foto articol), care se pregăteau cu Dinamo de mai mult timp.

Valentin Lazăr și Neluț Roșu au semnat cu Dinamo!

De altfel, cei doi chiar au evoluat în primele două meciuri amicale jucate de formația din ”Ștefan cel Mare”, cu Concordia Chiajna (scor 0-1) și Unirea Slobozia (scor 0-5).

Sezonul trecut, Roșu a fost sub contract în Liga 2, cu Concordia Chiajna, unde a fost împrumutat de FC Voluntari, iar Lazăr a jucat în Liga 3 în a doua parte a stagiunii, la CSM Reșița, după ce începuse 2021-2022 în Liga 2, la Concordia Chiajna.

Răzvan Patriche și Alin Buleică au semnat prelungirile cu Dinamo

În comunicatul de prezentare emis în privința celor doi jucători, recent-retrogradata în Liga 2 a anunțat și prelungirile contractuale în cazul fundașului Răzvan Patriche (36 de ani) și mijlocașului Alin Buleică (30 de ani).

Alin Buleică nu a apucat să joace până acum pentru Dinamo, el nefăcând nici măcar vizita medicală alături de echipă, ce a avut loc în urmă cu mai puțin de o săptămână.

Patriche, Buleică, Roșu și Lazăr la Dinamo 1948

Fundașul central Răzvan Patriche, fundașul dreapta Alin Buleică, mijlocașul central Neluț Roșu și mijlocașul ofensiv Valentin Lazăr au semnat astăzi, la sediul clubului, contracte cu Dinamo 1948 și fac parte din lotul echipei noastre pentru noul sezon competițional în Liga 2.

36 de ani, Răzvan Patriche a jucat 12 meciuri și a înscris un gol în Liga 1 pentru Dinamo în sezonul trecut.

Sportul Studențesc, ASA Tg. Mureș, Universitatea Craiova, CS Afumați, Academica Clinceni și Dinamo sunt echipele din cariera lui Răzvan Patriche, cel mai experimentat component al echipei noastre.

Alin Buleică va împlini 31 de ani peste două luni și a avut 10 apariții în tricoul alb-roșu în sezonul trecut.

Fundașul dreapta al roș-albilor a mai evoluat în România pentru FC U Craiova 1948, Petrolul Ploiești, CS Tr. Severin, Pandurii Tg. Jiu, „U” Cluj, Concordia Chiajna, UTA, FC Argeș, Turris Măgurele și Viitorul Tg. Jiu.

Ultima oară la Concordia Chiajna, Neluț Roșu (29 de ani) a câștigat campionatul în România cu Viitorul lui Gheorghe Hagi și Cupa României cu CFR Cluj.

Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani, CFR Cluj, Viitorul Constanța, Levski Sofia, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș, UTA Arad și FC Voluntari sunt echipele din cariera lui Neluț Roșu.

122 de meciuri, 21 de goluri și 23 de pase decisive a adunat Valentin Lazăr (33 de ani) pentru Dinamo în toate competițiile.

Noul mijlocaș al dinamoviștilor a început fotbalul la Petrolul Ploiești și a mai evoluat pentru Sportul Studențesc, Dinamo București, Concordia Chiajna, Al-Sailiya, Al-Kharaitiyat și Al-Shahania (Qatar), Ümraniyespor (Turcia) și CSM Reșița”, a anunțat Dinamo.

  • Nu cu multe zile în urmă, Alin Buleică declara pentru Liga2.roa decis să plece de la Dinamo, după o discuție avută cu familia sa. Fundașul a fost convins să se răzgândească.

Dinamo l-a mai adus până acum pe Bogdan Gavrilă. Steliano Filip și Ricardo Grigore au părăsit echipa

Prin anunțul celor două veniri, Dinamo a ajuns la un total de trei jucători aduși în această vară, după ce a picat în Liga 2 în urma barajului cu Universitatea Cluj. L-a mai prezentat pe Bogdan Gavrilă (30 de ani).

Dinamo a mai și trecut doi jucători la capitolul plecări. Steliano Filip a semnat rezilierea după ce a renunțat la salariile restante și conducerea i-a acceptat plecarea, în timp ce Ricardo Grigore va semna în Liga 1, cu U Craiova 1948 SA. ”Câinii” se vor alege, din câte se pare, și cu o sumă de bani de pe urma mutării lui Grigore în Bănie, în jur de 50.000 de euro.

Plecările lor erau o chestiune de timp, ei nefiind la vizita medicală, ceea ce întărește ideea că discuțiile cu privire la plecări erau purtate de ceva mai mult timp, poate imediat după returul barajului cu ”U” Cluj.

Dinamo, amical cu Unirea Constanța

Dinamo se pregătește de al treilea meci amical al perioadei de pregătire. După ce a pierdut partidele cu Concordia Chiajna și Unirea Slobozia, formația bucureșteană va da piept cu Unirea Constanța, sâmbătă, 16 iulie, detaliu confirmat de antrenorul formației de la malul mării, Dacian Nastai, pentru Liga2.ro.

Sâmbătă, Dinamo trebuia să joace un amical cu CSM Slatina, conform programării inițiale, însă oltenii au anunțat pe pagina lor de Facebook că bucureștenii le-au comunicat că nu pot prezenta la joc.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrogradarea-in-liga-2-poate-fi-doar-inceputul-pentru-dinamo-cainii-umiliti-de-unirea-slobozia-una-dintre-favoritele-la-play-off-reactiile-categorice-ale-lui-ionel-augustin-si-c-19236850

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ministerul-sportului-a-introdus-obligativitatea-utilizarii-sportivilor-romani-in-procent-de-40-la-suta-iar-cluburile-incep-sa-isi-spuna-nemultumirile-legea-sanctionata-pe-principiul-discriminarii-19236840

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cele-cinci-nou-promovate-au-primit-certificarea-pentru-liga-2-corvinul-hunedoara-si-csm-resita-raman-sa-astepte-minuni-cele-20-de-echipe-care-vor-evolua-in-sezonul-2022-2023-de-esalon-secu-19236838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-bifat-si-vizita-medicala-cainii-rosii-lot-de-23-de-jucatori-cu-trei-fotbalisti-ajunsi-in-aceasta-vara-in-stefan-cel-mare-si-un-absent-motivat-antrename-19236699

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/exclusiv-cuantumul-premiilor-in-bani-pentru-noul-format-al-cupei-romaniei-in-sezonul-2022-2023-o-echipa-poate-ajunge-sa-castige-354-000-de-euro-diferenta-mare-de-premiere-intre-invinsa-si-castiga-19236648

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 12 Jul. 2022, 15:02 Liga 2
Pe aceeași temă