Viitorul Pandurii continuă transferurile și după startul campionatului. Un mijlocaș francez trecut pe la fosta Farul și Dunărea Călărași a semnat cu gorjenii

Răzvan STÎNGĂ 06 Aug. 2021, 15:56 Liga 2
Viitorul Pandurii continuă transferurile și după startul campionatului. Un mijlocaș francez trecut pe la fosta Farul și Dunărea Călărași a semnat cu gorjenii

Viitorul Pandurii s-a întărit la mijlocul terenului, prin aducerea mijlocașului francez Madikaba Doumbia (28 de ani). Clubul din Târgu Jiu a oficializat transferul vineri, 6 august.

Madikaba Doumbia a ajuns, în urma contractului semnat cu gorjenii, la a treia experiență din carieră în România. În trecut, a mai evoluat pentru alte două formații din Liga 2, fosta Farul (iulie 2018 – februarie 2020) și Dunărea Călărași (februarie 2020 – august 2020).

Pentru fosta echipă din Constanța a prins 37 de meciuri și a marcat de două ori, în timp ce pentru formația din Călărași a evoluat în două partide și a marcat o singură dată.

Madikaba Doumbia, trecut pe la fosta Farul și Dunărea Călărași, a semnat cu Viitorul Pandurii 

După ce a părăsit Dunărea Călărași, mijlocașul francez a fost legitimat pentru o scurtă perioadă de timp, martie – iulie, în liga a doua din Slovenia, la NK Krka. Deși nu se poate spune că a jucat puțin în acest interval, 10 meciuri și a și marcat de trei ori, angajamentul nu a fost prelungit, iar Madikaba Doumbia s-a întors astfel în România.

Anterior primei experiențe din țara noastră, fotbalistul din Franța a mai jucat pentru câteva echipe din ligile inferioare din țara natală și Italia.

Madikaba Doumbia, a semnat cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Fotbalistul francez are 28 de ani și poate juca pe postul de mijlocaș central la închidere sau pe postul de fundaș central. Bine ai venit la  Viitorul Pandurii Tg. Jiu, mult succes!”, l-au prezentat gorjenii pe Madikaba Doumbia, pe pagina de Facebook.

Mijlocașul poate debuta pentru gorjeni cu Steaua 

Madikaba Doumbia poate debuta pentru Viitorul Pandurii în etapa a 2-a a Ligii a 2-a, cu Steaua. Partida este programată marți, de la ora 19:00, la Târgu Jiu. Gorjenii au un punct după prima etapă, după ce au făcut 2-2 cu FC Brașov.

Steaua a debutat cu victorie, 1-0 cu FK Csikszereda.

Foto: Viitorul Pandurii Tg. Jiu

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Aug. 2021, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă