VIDEO | Poli Iași, remiză în primul amical din Bulgaria, cu FK Makedonija GjP, echipă care va juca în Conference League. Claudiu Niculescu: ”Un rezultat bunicel”

Narcis POHOAȚĂ 10 Jul. 2022, 23:14 Liga 2
VIDEO | Poli Iași, remiză în primul amical din Bulgaria, cu FK Makedonija GjP, echipă care va juca în Conference League. Claudiu Niculescu: ”Un rezultat bunicel”

Politehnica Iași a disputat, duminică seară, primul meci amical în cantonamentul din Bulgaria, în compania formației macedonene FK Makedonija Gjorce Petrov, locul 4 în sezonul trecut de primă ligă, care va juca în preliminariile Conference League cu CSKA Sofia.

Scorul a fost egal, 1-1 (1-0), golurile fiind marcate de Anton Karachanakov, în minutul 44, dintr-o lovitură liberă, pentru Poli Iași, respectiv Agan Abazi, în minutul 71, pentru macedoneni.

Antrenorul Claudiu Niculescu a folosit următorii jucători: Brînză – Martac (Kouadio 46), V. Lică (Fl. Plămadă 46), Tincu, Ciaun (Ștefanovici 46) – Fr. Cristea (Plokhotnyuk 46), Vașvari (cpt.)(Marchioni 80) – Fică (Cracea 60), Karachanakov (Hunte 46), Pelivan (Ant. Dumitru 35, Al. Anton 72) – Tomczyk (Ciubăncan 72).

Ceilalți jucători din lot s-au antrenat separat.

Claudiu Niculescu, după remiza cu FK Makedonija GjP: ”Pentru primul test am arătat destul de bine”

La finalul partidei, antrenorul Claudiu Niculescu s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale.

”A fost un test foarte util pentru noi, am întâlnit un adversar foarte bun, care peste o săptămână are primul meci oficial al sezonului, în preliminariile Conference League. Sunt mulțumit de cum au arătat băieții. Se putea și mai bine, dar având în vedere că a fost primul meci amical al nostru de când am început pregătirea, pentru că pe cel cu Botoșaniul nu-l iau în considerare, fiind mulți jucători în probe atunci, e normal să nu avem ritm de joc. Am întâlnit o echipă bună, care are ritm, sunt pe final de pregătire și zic eu că pentru primul test am arătat destul de bine. Bineînțeles că sunt multe lucruri de reglat, mai avem mult de muncă, mai avem timp până la începutul sezonului, dar mă bucur pentru băieți că au reușit un rezultat bunicel. Nu bun, dar un rezultat bunicel, care ne dă puțin moral. Dar nu m-a interesat foarte mult asta, ci să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente, m-au interesat parametrii fizici. Jocul arată bine și sperăm să arate și mai bine pe viitor”, a declarat la final antrenorul Claudiu Niculescu, pentru site-ul clubului.

Poli Iași va disputa al doilea meci amical la Bansko miercuri, 13 iulie, cu echipa bulgară CSKA 1948 Sofia (prima ligă bulgară, altă echipă decât cea pe care FK Makedonija GjP o va întâlni în Conference League).

  • Anterior, în țară, Poli Iași a mai disputat un amical, cu FC Botoșani, pierdut cu scorul de 1-4.

Înregistrarea amicalului dintre Politehnica Iași și FK Makedonija GjP, scor 1-1:

Foto: Politehnica Iași și ФК Македонија Ѓорче Петров 1932

Narcis POHOAȚĂ 10 Jul. 2022, 23:14 Liga 2
Pe aceeași temă