Steaua transferă la foc automat! Daniel Oprița a mai primit un portar și a ajuns la 10 nou-veniți

Andrei PASCU 07 Jul. 2022, 14:57 Liga 2
Steaua transferă la foc automat! Daniel Oprița a mai primit un portar și a ajuns la 10 nou-veniți

Steaua nu se mai oprește și continuă să transfere, iar joi, 7 iulie, a mai anunțat o achiziție. Formația lui Daniel Oprița s-a mai întărit cu o mutare în poartă, de această dată decizând să îl aducă pe Cristian Blaga (17 ani), sezonul trecut legitimat la UTA.

Steaua a mai transferat un portar: Cristian Blaga

Astfel, Blaga se va lupta pentru un post de titular în poarta Stelei cu Horia Iancu și David Dincă, acesta din urmă sosit și el în Ghencea în această vară. Cristian Blaga, născut la Satu Mare, la cei doar 17 ani măsoară 1.86 m.

Nu este primul sezon când Daniel Oprița vrea să mieze pe ”underi” în poartă. Chiar și stagiunea trecută el a început de la portar respectarea regulii impuse de Federația Română de Fotbal, prin utilizarea lui Raul Bălbărău, plecat zilele trecute de la Steaua pentru o ofertă din afara României.

Cristian Blaga, noul portar al Stelei!

În vârstă de 17 ani, Cristian Blaga se va lupta pentru un post de titular în sezonul viitor cu Horia Iancu și David Dincă.

Originar din Satu Mare, goalkeeperul a fost format de UTA Arad, iar în 2021 a disputat finala Ligii Elitelor cu arădenii.

Mult succes la Steaua, Cristi!”, a informat Steaua pe pagina de Facebook.

Steaua, modificări foarte multe de lot, 10 veniri și 11 plecări

La capitolul achiziții, Steaua a ajuns la 10 odată cu aducerea lui Cristian Blaga. Costinel Gugu, Cristian Balgiu, Atanas Trică, Alexandru Sima, David Dincă, Tsvetelin Chunchukov, Laurențiu Corbu, Ștefan Bodișteanu și Doru Calestru au sosit în Ghencea după finalul sezonului trecut de Liga 2.

11 este numărul plecărilor de la Steaua: Liviu Băjenaru și Vasile Buhăescu au părăsit inițial Ghencea, pentru ca ulterior să fie anunțate șase despărțiri în același timp, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, George Călințaru, Dragoș, Robert Neacșu și Claudiu Dragu Apoi a urmat anunțul neprelungirii contractuale cu Alexandru Zaharia și despărțirea de portarul Raul Bălbărău.

Steaua va pleca în cantonamentul de la Poiana Brașov după amicalul cu Farul

Foarte probabil, Daniel Oprița va miza pe Cristian Blaga în următorul meci amical pe care Steaua îl va disputa, vineri, 8 iulie, pe terenul Farului. ”Militarii” au avut deja un prim meci test, cu Campionii FC Argeș, de care au trecut cu 1-0.

Steaua se va pregăti pe plan local chiar până mâine, 8 iulie, iar apoi va pleca într-un cantonament în afara Bucureștiului, la Poiana Brașov, care se va întinde pe perioada a 11 zile, 11 – 22 iulie.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Steaua

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/exclusiv-cuantumul-premiilor-in-bani-pentru-noul-format-al-cupei-romaniei-in-sezonul-2022-2023-o-echipa-poate-ajunge-sa-castige-354-000-de-euro-diferenta-mare-de-premiere-intre-invinsa-si-castiga-19236648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-noi-achizitii-pentru-steaua-fostul-dinamovist-corbu-un-tanar-de-la-farul-si-altul-din-republica-moldova-19236470

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-importanta-a-invins-campionii-fc-arges-intr-un-amical-in-care-daniel-oprita-a-testat-mai-multi-jucatori-19236347

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-facut-primul-11-al-despartirilor-potarul-raul-balbarau-a-reziliat-contractul-si-se-tranfera-in-strainatate-sa-imbrac-tricoul-stelei-a-fost-o-onoare-de-care-o-sa-f-19236162

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Jul. 2022, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă