VIDEO | În sfârșit, victorie! Dinamo, primul succes în amicale. A trecut la limită de o echipă din Liga 3, dar a primit gol după o eroare a unui jucător aflat în probe

Răzvan STÎNGĂ 23 Jul. 2022, 15:33 Liga 2
VIDEO | În sfârșit, victorie! Dinamo, primul succes în amicale. A trecut la limită de o echipă din Liga 3, dar a primit gol după o eroare a unui jucător aflat în probe

În sfârșit a venit și victoria pentru Dinamo în meciurile amicale, prima după retrogradarea în Liga 2. A fost nevoie de o confruntare cu o formație din Liga 3, CSO Plopeni, pentru un succes. Cu toate acestea, victoria nu a fost una spectaculoasă, ci doar cu 2-1.

Dinamo, victorie în amicalul cu CSO Plopeni

Până acum, până la disputa de sâmbătă, de la Plopeni, Dinamo a mai avut alte trei confruntări de verificare, dar pe care le-a pierdut. Întâlnirea cu CSO Plopeni a fost chiar prima pentru ”câinii roșii” cu antrenorul Ovidiu Burcă pe banca tehnică, el fiind numit zilele trecute.

Dinamo a marcat repede în confruntarea de verificare, încă din minutul 5, printr-un jucător venit în această vară, Valentin Lazăr, care a punctat cu o lovitură de cap din preajma careului mic.

Câteva minute mai târziu Lazăr putea face dubla, dar a ratat ținta, pentru ca ulterior formația din Liga 3 să-i dea primele emoții lui Mihai Eşanu. Portarul a salvat echipa cu o intervenție foarte bună, chiar dacă s-a aflat în duel unu la unu cu un adversar.

David Țone a făcut 2-0 înainte de pauză în Dinamo – CSO Plopeni. Jami Djegherif a greșit la reușita echipei din Liga 3

La pauză a fost 2-0 pentru formația din ”Ștefan cel Mare”, pentru că David Țone a înscris și el, în minutul 45, cu o execuție din careu. În repriza secundă CSO Plopeni a marcat golul de 1-2 în minutul 77, profitând de eroarea unul jucător aflat în probe la Dinamo, Jami Djegherif.

Partida integrală dintre Dinamo și CSO Plopeni, scor 2-1


Primul 11 al lui Dinamo: Eșanu – Buleică, D. Țone, Dudea, Amzăr – I. Roșu, N. Roșu – Bordușanu, Bani, V. Lazăr – C. Țîră. După pauză au mai intrat: Fara, Moura, M. Dragomir, M. Zamfir, G. Crețu, Cr. Ionescu, Florescu, D. Dinu, Djegherif și Guillaume;

Dinamo, trei jucători în probe: un român și doi străini

Trei jucători au fost în probe la Dinamo în această partidă amicală. Jami Djegherif, care a greșit decisiv la reușita formației din Liga 3, este fundaș central francez, în vârstă de 23 de ani, iar ultima dată a jucat în liga a 6-a din Germania, la International Leipzig.

În lotul lui Dinamo s-au mai regăsit, fără să aibă contracte cu echipa, Iulian Roșu și Guillaume Thiry. Acesta din urmă este mijlocaș belgian, de 22 de ani, iar ultima dată, la fel ca Jami Djegherif, a fost legitimat la aceeași Inter Leipzig.

Dinamo, la primul succes din amicale

Dinamo avea, înaintea testului cu CSO Plopeni, trei meciuri și trei înfrângeri în amicalele jucate după retrogradare. Înainte de victoria de sâmbătă, a pierdut duelurile cu Concordia Chiajna (scor 0-1), Unirea Slobozia (scor 0-5) și Unirea Constanța (scor 1-3).

Potrivit informațiilor oferite de Dinamo, următorul meci amical va avea loc miercuri, 27 iulie, cu SC Popești Leordeni, tot din Liga 3, în deplasare, de la ora 10:00.

Dinamo începe Liga 2 pe terenul Progresului Spartac

Dinamo va începe sezonul de Liga 2 în deplasare, cu Progresul Spartac. Apoi, primul meci acasă va avea loc în etapa a 2-a, cu SC Oțelul. Derby-ul cu Steaua a fost stabilit pentru etapa a 6-a, pe teren propriu pentru ”câinii roșii”.

Programul complet al sezonului regular din Liga 2 poate fi analizat AICI.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures
Video: SportonlinePH

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Jul. 2022, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă