Dinamo nu se descurcă deloc bine în amicale. A fost aproape să piardă în fața unei echipe din Liga 3, după o prestație deloc convingătoare

Răzvan STÎNGĂ 25 Jan. 2023, 14:48 Liga 2
Dinamo nu se descurcă deloc bine în amicale. A fost aproape să piardă în fața unei echipe din Liga 3, după o prestație deloc convingătoare

Dinamo nu s-a impus nici în al doilea meci amical al iernii, care s-a jucat tot la Buftea, tot în compania unei echipe din Liga 3. A întâlnit CSO Plopeni, locul 2 în Seria 5 a Ligii 3, și chiar a fost aproape de eșec. A marcat golul egalizator, de 1-1, în minutul 90 și a evitat astfel înfrângerea.

Dinamo a scos pe final un egal cu CSO Plopeni

Prima repriză nu a fost una în care Dinamo a arătat foarte mult fotbal, iar CSO Plopeni chiar a deschis repede scorul, încă din minutul 7, după o eroare foarte mare în apărarea formației lui Ovidiu Burcă.

Bena a pasat încet către portarul Oncescu, formația de Liga 3 a profitat, iar Viorel Oprea doar a pus latul din opt metri și a punctat pentru 1-0. CSO Plopeni a preferat, așa cum era de așteptat, să se apere în partida cu Dinamo, mai ales după ce a deschis scorul, dar bucureștenii, chiar dacă au avut inițiativa, nu au avut prea multe șanse notabile.

Centrările și incursiunile din apropierea careului Plopeniului nu au adus oportunități foarte mari de gol. De scos în evidență sunt eliminările primite de cele două echipe, Dinamo fiind penalizată prin Bani, care a avut o intrare întârziată la portar.

Dinamo și CSO Plopeni, câte o eliminare în amicalul de la Buftea

CSO Plopeni a avut și ea ulterior un jucător eliminat, însă echipele nu au evoluat în 10, ci au fost introduși alți jucători, ca schimbări. Pentru Dinamo a intrat, în locul lui Bani, Florescu.

Ovidiu Burcă, la fel ca în testul trecut, a schimbat serios formula din teren, dar Dinamo a marcat târziu. A continuat să aibă posesia, să domine, dar ocaziile mari nu au venit într-un număr foarte mare. În cele câteva șanse notabile, ”câinii” nu au fost exacți la finalizare, însă în centrul atenției a fost Borcea, cel mai activ jucător al lui Dinamo.

Dinamo a egalat în urma unei faze fixe în amicalul cu CSO Plopeni, prin Deniz Giafer

Borcea chiar a lovit bara la una dintre ocazii, dar cel care a restabilit egalitatea a fost Deniz Giafer, în minutul 90, care a punctat cu o lovitură de cap din careu, în urma unui corner din stânga.

Dinamo a prins curaj după ce a egalat, dar minutele rămase au lăsat apoi tabela neschimbată, chiar dacă atacantul Cătălin Țîră s-a aflat în situații bune de a marca.

  • Dinamo, în prima repriză: Oncescu – Demici, Giafer, Bena, Amzăr – N.Roșu, I.Roșu – Bobea, Ghezali, A. Bani – Al. Pop
    Dinamo, în repriza a doua: Dujmovic – Rodriguez, Giafer, Patriche, Iglesias, Borcea, Șerban, Laruccea, Delciu Moura, Florescu
  • CSO Plopeni: Georgescu – Lobonț, Minea, Roberto Alexandru – Cătălin Vlad, A. Rusu – Rudaru, Dumitru, Ciobanu – V. Oprea
    Rezerve: Cosmin Tudor, D. Iancu, Iulian Păun, Beniamin Lazăr, A. Ciucoiu, R. Zamfir, Radu Adrian, Ivan Razuan, Aurel Panait, S. Picioarea, R. Dragea

Pentru Dinamo urmează un amical cu Progresul Spartac

Dinamo s-a aflat la al doilea amical al iernii. A debutat sâmbătă, 21 ianuarie, cu CS Păulești, în fața căreia a scos o remiză, scor 0-0. Următorul va avea loc pe 28 ianuarie, cu Progresul Spartac, pe terenul formației lui Andrei Erimia.

Apoi, până la reluarea Ligii 2, ”câinii vor mai întâlni CSM Slatina (1 februarie), Gloria Buzău (4 februarie), Muscelul Câmpulung Elite (8 februarie), Unirea Slobozia (10 februarie), Farul (11 februarie) și FC Brașov (18 februarie).

Amicalul integral dintre Dinamo – CSO Plopeni:

 

Foto: Radio Dinamo 1948
Video: Radio Dinamo 1948

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jan. 2023, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă