Dinamo și-a ajustat programul de pregătire după ce i-au picat și amicalele cu CSM Slatina și Gloria Buzău. ”Câinii” și-au stabilit un nou adversar

Marius ANGHEL 01 Feb. 2023, 14:11 Liga 2
Dinamo și-a ajustat programul de pregătire după ce i-au picat și amicalele cu CSM Slatina și Gloria Buzău. ”Câinii” și-au stabilit un nou adversar

Dinamo a fost nevoită să-și ajusteze programul de pregătire din această perioadă de iarnă după ultimele schimbări produse fără voința sa.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă și-a stabilit un nou amical în locul celui în care trebuia să întâlnească Gloria Buzău, iar la data la care trebuia să întâlnească CSM Slatina va fi organizat un antrenament.

Antrenament în loc de amicalul cu Slatina și joc cu CS Blejoi în loc de cel cu Gloria Buzău

La finalul săptămânii trecute, Dinamo trebuia să o întâlnească într-un amical pe Progresul Spartac, însă jocul nu a mai avut loc din cauza zăpezii căzute în acea perioadă. Astăzi urma să o întâlnească pe CSM Slatina, conform programului anunțat inițial, însă și acest joc a picat, deoarece oltenii n-au fost de acord să vină la București, ei dorind ca partida să aibă loc pe terenul lor.

Sâmbătă, 4 februarie, Dinamo trebuia să întâlnească Gloria Buzău într-un alt amical, însă echipa din Crâng a plecat în cantonament în Bulgaria și în programul ei de la Nisipurile de Aur nu mai apare niciun joc cu ”câinii”.

În aceste condiții, Ovidiu Burcă și stafful său au fost nevoiți să facă modificări în programul pregătirii echipei lor. Astfel, la data la care trebuia să o întâlnească pe Slatina s-a preferat un antrenament, iar în locul jocului cu Buzăul s-a stabilit un amical cu CS Blejoi, liderul din Seria a 5-a a Ligii 3. Această partidă are loc sâmbătă, de la ora 12:00, la Buftea.

”Antrenament în loc de CSM Slatina, CS Blejoi în loc de Gloria Buzău
Calendarul meciurilor amicale, anunțat la reunirea lotului dinamovist, a suferit modificări în ultimele zile, fie din cauza condițiilor meteo nefavorabile (Progresul Spartac), fie din cauza schimbărilor apărute în programul de pregătire al adversarilor (CSM Slatina și Gloria Buzău).
În aceste condiții, echipa antrenată de Ovidiu Burcă își va continua ședințele de pregătire pe terenul sintetic de la CNF Buftea și în cantonamentul de la Săftica, urmând să joace sâmbătă, 4 februarie, un meci amical împotriva prahovenilor de la CS Blejoi (Liga 3).
0-0 cu CS Păulești și 1-1 cu CSO Plopeni au fost rezultatele înregistrate în primele două jocuri amicale în această perioadă de pregătire.
12:00 este ora meciului amical Dinamo București vs CS Blejoi, programat la CNF Buftea”, a informat Dinamo pe pagina sa de Facebook.

Alte patru amicale pentru Dinamo

În această perioadă de pregătire, Dinamo a disputat până acum două jocuri de pregătire, ambele cu adversari din Liga 3: 0-0 cu CS Păulești și 1-1 cu CSO Plopeni.

Conform programului de amicale anunțat inițial, echipa bucureșteană va mai întâlni ACS Muscelul Câmpulung Elite (8 februarie), Unirea Slobozia (10 februarie), Farul Constanța (11 februarie) și FC Brașov (18 februarie).

Campionatul Ligii 2 se va relua în ultimul weekend al lunii februarie, iar Dinamo, clasată pe locul 8, cu 24 de puncte, va întâlni Unirea Constanța pe teren propriu, în cazul în care echipa ”satelit” neoficial al FCSB își va mai relua activitatea.

Foto: Dinamo București 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-explica-de-ce-a-decis-sa-nu-mai-joace-amicalul-cu-dinamo-pica-si-testul-cu-steaua-19259187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-la-dinamo-clubul-a-scapat-de-bogdan-gavrila-neutilizat-deloc-de-ovidiu-burca-in-acest-sezon-19259183

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-fara-plecat-de-la-dinamo-a-semnat-cu-o-echipa-din-liga-3-19259093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-au-speriat-de-prima-ninsoare-amicalul-dintre-progresul-spartac-si-dinamo-nu-mai-are-loc-19258896

Marius ANGHEL 01 Feb. 2023, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă