VIDEO | Imagini noi cu ”bijuteria” Rapidului. Pe stadionul din Giulești s-a montat gazonul și au început testele de sonorizare

Andrei PASCU 27 May. 2021, 19:01 Liga 2
VIDEO | Imagini noi cu ”bijuteria” Rapidului. Pe stadionul din Giulești s-a montat gazonul și au început testele de sonorizare

Rapid așteaptă cu nerăbdare momentul în care va debuta pe noul stadion din Giulești, iar momentul pare că se apropie cu pași repezi. Asta pentru că, zilele trecute, s-a finalizat procesul de montare a gazonului pe Rapid Arena, unde au început testele instalației de sonorizare.

S-a montat gazonul pe Rapid Arena 

Compania Națională de Investiții a pus la dispoziție un nou videoclip spectaculos, în care fanii pot vedea, în foarte mare măsură, cum va arăta stadionul când va fi gata. În acest moment, mai sunt de efectuat lucrări minore, care nu vor mai schimba prea mult imaginea finală a noului stadion.

Arena din Giulești prinde contur! S-a finalizat montarea gazonului și au fost făcute probe ale instalației de sonorizare”, anunță Compania Națională de Investiții, pe Facebook.

Daniel Niculae nu știe când va juca Rapid pe noul stadion 

Nici acum Rapid nu știe când va juca pe Rapid Arena, în ce perioadă a acestui an poate deschie porțile. Nici viitorul președinte al clubului, Daniel Niculae, nu are informații în această direcție.

Deocamdată nu știm când se termină cu totul, construcția și toate demersurile legale pe care trebuie să le urmăm apoi. Vom vedea ce ne va comunica firma care se ocupă de construție, iar apoi vom face informațiile publice”, a spus Daniel Niculae, la DigiSport.

Rapid se va antrena la Centrul de Fotbal Buftea după reluarea pregătirilor

Rapid a stabilit perioada în care pregătirile vor fi reluate, undeva în jurul datei de 14 iunie. În momentul în care Mihai Iosif va demara primele antrenamente, acestea nu vor mai avea loc pe Stadionul Regie, ci la Centrul de Fotbal Buftea. Giuleștenii se vor pregăti pentru debutul în Liga 1, dar și după startul campionatului, în locul în care au jucat partidele de pe teren propriu în Liga 2.

Începând din noul sezon, băieții noștri vor schimba locul de pregătire, urmând a ne antrena la Centrul de Fotbal Buftea.

Rapid și-a disputat la Buftea jocurile de pe teren propriu din sezonul 2020/21”, se arată într-un comunicat al clubului pe Facebook, FC Rapid 1923.

Rapid, la primele schimbări pentru sezonul următor 

Până la reluare pregătirilor, Rapid a luat primele decizii pentru conturarea lotului, pentru sezonul următor. A prelungit contractul celui mai vechi jucător din lot, Petre Goge (29 de ani), până în vara lui 2022.

Rapid a făcut publică și plecarea lui Marian Drăghiceanu. Fotbalistului de 21 de ani îi expiră contractul la finalul lunii iunie, dar nu va fi prelungit. La capitolul plecări poate fi trecut și Ionuț Voicu, care a decis să se retragă la 37 de ani.

Deocamdată, Rapid nu a mutat și la capitolul achiziții, dar este de așteptat să o facă în zilele următoare. Pe lista clubului se află Stefan Ashkovski, de la FC Botoșani, care e foarte aproape să se înțeleagă cu clubul giuleștean, lucru confirmat de Daniel Niculae. Vineri, 28 mai, vor avea loc discuțiile decisive.

Foto și video: Compania Națională de Investiții

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-fosti-rapidisti-vor-antrena-petrolul-valentin-badoi-a-fost-anuntat-oficial-antrenor-secund-in-stafful-lui-nae-constantin-19187060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-tudor-numit-director-sportiv-la-petrolul-am-sansa-sa-ajut-clubul-si-dintr-o-alta-postura-la-echipa-ploiesteana-a-debutat-in-liga-1-si-tot-la-ea-s-a-retras-ca-fotbalist-19187041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-u-cluj-doua-transferuri-dintr-un-foc-erik-lincar-a-mers-la-sigur-si-a-adus-doi-fosti-elevi-de-la-turris-oltul-19187032

 

Andrei PASCU 27 May. 2021, 19:01 Liga 2
Pe aceeași temă