Prima țintă a Rapidului pentru Liga 1! Salariul pe care îl solicită atacantul pentru a semna cu giuleștenii | EXCLUSIV

Victor VRÎNCEANU 21 May. 2021, 14:04 Liga 2
Prima țintă a Rapidului pentru Liga 1! Salariul pe care îl solicită atacantul pentru a semna cu giuleștenii | EXCLUSIV

Rapid are nevoie de multe schimbări în lot pentru a rezista în Liga 1, în sezonul următor, unde a promovat și unde revine după o pauză de șase ani. Pentru asta, giuleștenii au nevoie de transferuri, iar una dintre ținte a fost aflată de ProSport.

Trupa alb-vișinie e interesată de Stefan Ashkovski (foto, în albastru), de la FC Botoșani. Mijlocașul de bandă în vârstă de 29 de ani rămâne liber de contract în această vară și are șanse mari să semneze cu Rapid.

Stefan Ashkovski, dorit de Rapid

Sursele ProSport spun că Ashkovski este una dintre principalele ținte ale Rapidului în această perioadă.

Fotbalistul a ales să nu mai continue la Botoșani și ar vrea un salariu lunar de aproximativ 7.000 de euro pentru a semna cu Rapid.

Valeriu Iftime, resemnat că îi va pierde pe Rodriguez și Ashkovski

Recent, Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani, spunea despre Ashkovski, cât și despre Rodriguez, că le expiră contractul și nu a avut discuții pentru prelungire.

Va rămâne scheletul nostru, chiar dacă doi-trei jucători sunt la final de contract. Rodriguez, Ashkovski, cu care nu am renegociat o prelungire din motive reciproc înţelese. El a spus că mai vrea să aşteptăm, n-aş vrea să forţez un jucător atât timp cât nu am argumentele financiare şi logistice. Rodriguez, ca să rămână, îi trebuie mult mai mulţi bani decât pot da eu”, a declarat Valeriu Iftime.

Macedoneanul Stefan Ashkovski a ajuns la FC Botoșani în vara anului 2019, de la Slavia Sofia, liber de contract, iar în acest sezon de Liga 1 are 20 de meciuri, 11 ca titular, în toate fiind schimbat, și a marcat două goluri. În ediția trecută a Ligii 1 a prins 34 de jocuri și a dat 4 goluri. În Cupa României are două partide în ediția trecută și altele două în ediția din acest sezon, de fiecare dată înscriind câte un gol.

În cariera sa, Ashkovski a mai evoluat pentru Teleoptik, Partizan, Donji Srem, Napredak (toate din Serbia), Strømsgodset (Norvegia), Shkendija (Macedonia de Nord), Novi Pazar (Serbia), Erciyesspor (Turcia), Fortuna Sittard (Țările de Jos), Gornik Leczna (Polonia) sau Slavia Sofia (Bulgaria).

Macedoneanul are convocări la naționalele U17, U19, U21 și patru meciuri pentru echipa națională de seniori.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-jucatori-din-liga-2-pe-lista-aditionala-a-nationalei-u23-a-romaniei-pentru-stagiul-de-pregatire-preolimpic-lotul-convocat-pentru-amicalele-cu-mexic-si-australia-19185997

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-amendata-usturator-pentru-ca-a-organizat-meciul-cu-cs-mioveni-cu-spectatori-in-tribuna-urmeaza-analiza-jocului-cu-fc-u-craiova-cand-s-a-sarbatorit-promovarea-si-dunarea-cal-19185936

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/a-murit-actorul-ion-dichiseanu-cunoscut-ca-un-mare-suporter-al-echipei-rapid-momentele-de-aur-petrecute-de-marele-artist-cu-formatia-din-giulesti-19185991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-play-off-ului-ligii-2-nu-toate-meciurile-se-disputa-in-acelasi-timp-desi-fiecare-poate-influenta-clasamentul-final-necunoscuta-a-doua-echipa-calificata-la-barajul-de-prom-19185985

Victor VRÎNCEANU 21 May. 2021, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă