Rapid a programat data reunirii pentru pregătirea debutului în Liga 1 și e gata de primele transferuri. Comunicatul clubului

Andrei PASCU 24 May. 2021, 16:35 Liga 2
Rapid a programat data reunirii pentru pregătirea debutului în Liga 1 și e gata de primele transferuri. Comunicatul clubului

Cu promovarea în ”buzunar” din penultima etapă a play-off-ului Ligii 2 și cu sezonul terminat, Rapid a intrat în vacanță la o zi după confruntarea cu CS Mioveni, scor 0-1. Giuleștenii au anunțat că jucătorii și stafful au primit liber pentru următoarele trei săptămâni.

Rapid se reunește la jumătatea lunii iunie 

Rapid a precizat și perioada în care pregătirile vor fi reluate, undeva în jurul datei de 14 iunie. Clubul a precizat și că până la acel moment, vor fi făcute transferurile pentru întărirea echipei, pentru debutul în Liga 1, lucru confirmat și de viitorul președinte Daniel Niculae.

A fost un an dificil, cu multe momente frumoase, la finalul căruia putem să ne bucurăm de îndeplinirea obiectivului trasat în 2017, când echipa a luat-o de la capăt, din Liga 4. Suntem din nou pe prima scenă a fotbalului românesc, după 6 ani!

Începând de astăzi, jucătorii vor avea o vacanță de trei săptămâni, în timp ce conducerea clubului și antrenorii pregătesc deja campania de transferuri și noul sezon de Liga 1. Reunirea lotului va avea loc în jurul datei de 14 iunie”, se arată în comunicatul emis pe pagina de Facebook a clubului, FC Rapid 1923.

Urmează o perioadă cu multe transferuri la Rapid 

Referitor la transferuri, zilele trecute Daniel Niculae recunoștea că vor avea loc negocieri cu foarte mulți jucători cu experiență în perioada următoare, pentru întărirea lotului. Viitorul conducător a vorbit și pe seama posibilelor veniri ale lui Ciprian Deac și Cristian Săpunaru.

”Ar fi un lucru extraordinar dacă şi-ar dori sa ajungă la Rapid, dar ştiu că e bine acolo, are un salariu foarte bun şi ştiu că e acasă la Cluj. Nu ştiu cât de realistic ar fi să vină Cipri (n.r. – Deac) la Rapid, noi suntem deschişi şi vom purta foarte multe discuţii cu foarte mulţi jucători pentru că avem nevoie de jucători pentru a ne îndeplini obiectivul pe termen scurt şi pe termen mediu, acela din Liga 1.

Cristi e unul dintre cei mai mari rapidişti din istoria clubului, tot timpul va avea uşa deschisă la Rapid. Din păcate mai are un an de contract cu echipa sa, vom vedea dacă lucrurile vr lua o turnură favorabilă nouă. (N.r. – Niculae preşedinte, Săpunaru jucător) Ar fi extraordinar!”, afirma Niculae.

Rapid și-a încheiat experiența din Liga 2 cu un eșec 

Rapid a încheiat sezonul de Liga 2, duminică, împotriva celor de la CS Mioveni, în fața cărora au cedat pe teren advers cu 0-1. Singura reușită a meciului a fost semnată de Ștefan Blănaru, în minutul 65.

Rapid în ultimul meci din Liga 2: Rapid: Drăghia (cpt.) – Jorza, Cr. Ignat, Nastos, Florică (Finica 76′) – Pănoiu (Bg. Barbu 59′), R. Lazăr – Sefer (Bg. Dragomir 89′), R. Ilie, Oct. Ursu (Hlistei 59′) – Al. Ioniță (Ad. Bălan 59′)
Rezerve neutilizate: H. Moldovan – I. Voicu, Dandea, Goge

Foto: FC Rapid 1923

 

 

Andrei PASCU 24 May. 2021, 16:35 Liga 2
Pe aceeași temă