Rapid i-a prelungit contractul lui Petre Goge, cel mai vechi jucător din lot. Durata înțelegerii și reacția fotbalistului

Răzvan STÎNGĂ 26 May. 2021, 18:57 Liga 2
Rapid i-a prelungit contractul lui Petre Goge, cel mai vechi jucător din lot. Durata înțelegerii și reacția fotbalistului

Rapid a prelungit, miercuri, 26 mai, contractul cu Petre Goge (29 de ani). Dat fiind faptul că fotbalistului îi expira înțelegerea în această vară, giuleștenii au decis să îi ofere una nouă, pentru încă un an, până în vara lui 2022. Goge a acceptat propunerea, astfel că va juca pentru Rapid și în Liga 1.

Petre Goge, cel mai vechi jucător din lotul Rapidului 

Petre Goge este unul dintre cei care au acceptat să pună umărul la readucerea Rapidului în prim-planul fotbalului românesc. El a evoluat pentru bucureșteni încă de la primul meci din Liga 4, din 2017. În cele trei sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, Petre Goge a evoluat în 115 meciuri și a marcat de 48 de ori.

În momentul de față, Goge este chiar cel mai vechi jucător din lotul Rapidului.

Sunt fericit ca am prelungit contractul cu cea mai frumoasa echipă, este o onoare să pot îmbrăca tricoul Rapidului și în prima ligă! Visul meu de a juca pe noul Giulești mi se poate îndeplini în acest an. Vreau să fim uniți și să facem o echipă puternică împreună cu Suporterii noștri pătimași!”, a spus Petre Goge după semnarea noului contract, potrivit FC Rapid 1923.

Daniel Niculae: ”Merită cu prisosință această prelungire” 

Daniel Niculae, viitorul președinte al Rapidului, a participat la momentul parafării noii înțelegeri și a declarat că se bucură pentru faptul că Petre Goge va continua pentru cel puțin un an în Giulești, ținând cont că a contribuit într-o măsură importantă la promovarea Rapidului în Liga 1.

Suntem bucuroși că îi putem oferi încă un an de contract celui mai vechi jucător din lotul Rapidului. Merită cu prisosință această prelungire, am mare încredere în el și sper să facă un sezon cel puțin la fel de bun ca cel care abia s-a încheiat”, a declarat Daniel Niculae.

Într-adevăr, Petre Goge a fost un om de bază la Rapid și în sezonul 2020/2021. În campionatul Ligii 2 a fost utilizat în 23 de meciuri, fiind titular de 20 de ori, și și-a trecut numele pe lista marcatorilor o singură dată, în succesul cu Concordia Chiajna, din octombrie 2020, în sezonul regular, scor 4-2 pe teren propriu.

Rapid nu mai contează pe Marian Drăghiceanu și Ionuț Voicu, dar pregătește primele transferuri după promovare 

În aceeași zi în care a făcut anunțul prelungirii contractuale cu Petre Goge, Rapid a făcut publică și plecarea lui Marian Drăghiceanu. Fotbalistului de 21 de ani îi expiră contractul la finalul lunii iunie, dar nu va fi prelungit. La capitolul plecări poate fi trecut și Ionuț Voicu, care a decis să se retragă la 37 de ani.

Deocamdată, Rapid nu a mutat și la capitolul achiziții, dar este de așteptat să o facă în zilele următoare. Pe lista clubului se află Stefan Ashkovski, de la FC Botoșani, dar și Cristian Săpunaru, sub contract cu Kayserispor încă un an, și Alexandru Ioniță II, sub contract cu Astra Giurgiu dar suspendat după ce a fost prins că s-a dopat.

Suntem deschişi şi vom purta foarte multe discuţii cu foarte mulţi jucători pentru că avem nevoie de jucători pentru a ne îndeplini obiectivul pe termen scurt şi pe termen mediu, acela din Liga 1.

Cristi Săpunaru e unul dintre cei mai mari rapidişti din istoria clubului, tot timpul va avea uşa deschisă la Rapid. Din păcate mai are un an de contract cu echipa sa, vom vedea dacă lucrurile vor lua o turnură favorabilă nouă. (N.r. – Niculae preşedinte, Săpunaru jucător) Ar fi extraordinar!”, a spus Daniel Niculae, zilele trecute, cu privire la transferurile pe care Rapid le va face după promovarea în Liga 1.

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-nicolae-constantin-este-noul-antrenor-principal-al-echipei-petrolul-m-am-intors-acasa-nu-va-fi-usor-sa-readucem-petrolul-acolo-unde-ii-este-locul-19186934

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-va-continua-seria-plecarilor-si-dupa-primele-opt-despartiri-marcel-puscas-vor-fi-modificari-in-lot-valorice-si-numerice-conducatorul-a-confirmat-ne-19186943

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-stoian-se-desparte-de-ascoli-si-poate-semna-cu-fc-u-craiova-exclusiv-19186946

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 May. 2021, 18:57 Liga 2
Pe aceeași temă