VIDEO | ”FC U” Craiova a câștigat testul cu CSM Reșița, deși a fost condusă la pauză. Oltenii nu mai înscriseseră de două meciuri, iar trupa lui Alin Minteuan a înregistrat prima înfrângere

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2021, 18:26 Liga 2

U Craiova 1948 SA și CSM Reșița au jucat un meci amical, sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Turnu Severin, arenă folosită de olteni în prima parte a campionatului ca teren propriu. Partida a fost tranșată de liderul Ligii 2, cu 2-1.

CSM Reșița a condus la pauză, dar în final ”FC U” Craiova a câștigat 

Cele 45 de minute s-au încheiat însă cu plus pentru reșițeni. Au terminat prima parte în avantaj, prin golul semnat de fundașul Alexandru Sălcianu, în minutul 30. În partea a doua, echipa pregătită de Ovidiu Stângă a revenit și a întors rezultatul. Cel care a restabilit egalitatea a fost Marian Stoenac, care a punctat la patru minute de la reluare.

Golul victoriei pentru ”FC U” Craiova a venit din partea unui jucător adus în această iarnă. Atacantul Arsene Luboya, venit de la Fotbal Comuna Recea, a înscris în minutul 71 și a contibuit la o nouă victorie pentru olteni, în meciurile amicale din această perioadă de pregătire.

Echipele de start:

”FC U” Craiova: Popa – Gîț, Paramatti, Diallo, Huyghebaert – Albu – Pop, Baeten – Luboya, Bălan, Ciolacu

CSM Reșița: Cobrea – Acka, Dudea, Sălcianu, Dima, Breșneni, Chera, Boboc, Popescu, Buș, Astafei

CSM Reșița, la primul eșec din perioada de pregătire 

U Craiova 1948 SA a mai jucat alte patru meciuri amicale până acum. A înregistrat următoarele rezultate:  9-0 cu Kids Tâmpa Brașov, 5-2 cu Mostiștea Ulmu, 0-0 cu FC Voluntari 2 și 0-1 cu CSM Slatina.

CSM Reșița mersese perfect în meciurile amicale până să dea peste ”FC U” Craiova. Câștigase testele cu ASU Politehnica Timișoara, scor 3-1, CSM Deva, scor 2-1, Progresul Ezeriş, scor 3-0, și Ripensia Timișoara, scor 2-1.

Foto:Justinel Stăvaru / Mediafax Foto
Video: Miruna Maria Mihancea

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2021, 18:26 Liga 2
Pe aceeași temă