Adversari din România, Polonia, Germania și Ungaria pentru CSM Reșița, în cantonamentul din Turcia

Marius ANGHEL 07 Feb. 2024, 15:22 Liga 2

CSM Reșița a ajuns marți seară în Antalya, unde va efectua cantonamentul de iarnă până în data de 17 februarie, și și-a aflat adversarii din amicalele pe care le va disputa în stațiunea de la Marea Mediterană.

Înainte de plecarea în Turcia, antrenorul Flavius Stoican spunea că echipa sa va juca cinci partide de verificarea în Turcia. Momentan, clubul din Valea Domanului își cunoaște patru adversari, dintre care unul este din România, despre care se știa de o perioadă bună.

CSM Reșița își știe patru adversari din amicalele din cantonamentul din Turcia

Echipa clasată pe locul 12 în Liga 2 după 15 etape ale sezonului regular va începe seria amicalelor din Turcia contra Ceahlăului, adversară din campionat aflată pe final de stagiu în Antalya. Apoi va avea oponenți din Polonia, Germania și Ungaria. Organizatorul turneului mai caută în aceste zile încă un adversar pentru trupa lui Stoican, așa cum i s-a promis.

Meciul cu Ceahlăul Piața Neamț (locul 9 în Liga 2) are loc vineri, 9 februarie. A doua zi, în data de 10 februarie, jucătorii lui Flavius Stoican vor întâlni KS Wieczysta Krakow, liderul grupei 4 din liga a patra a Austriei, o formație contra căreia în special echipele din liga a doua din România joacă de fiecare dată când se află în același timp în cantonament în Antalya.

Urmează apoi patru zile în care se vor susține doar antrenamente, iar spre finalul săptămânii următoare sunt programate în acest moment alte două jocuri test.

Joia următoare, 15 februarie, CSM Reșița își va măsura forțele cu SGV Freiberg, locul 4 din 18 după 21 de etape în seria sud-vest a ligii a patra din Germania. Momentan, ultimul adversar din acest stagiu de pregătire, pe care îl întâlnește la data de 16 februarie, va fi echipa Kisvarda Master Good FC II, locul 2 în seria nord-este a ligii a treia din Ungaria.

CSM Reșița își mai dorește încă un adversar, pe care să îl întâlnească tot în ziua de 16 februarie.

”În primele trei zile din Antalya o să avem două antrenamente pe zi. Până când vom ajunge acolo sper ca echipele avute în vedere pentru amicale să fi semnat contractele. (…) Cu siguranță o să fie cinci meciuri, două, unul după altul, iar ultimele trei, în ultimele trei zile ale cantonamentului – pentru că vreau ca în perioada dintre meciuri să avem zile cu câte două antrenamente. Cantonamentul se va desfăşura între 6 şi 17 februarie, stăm 11 zile acolo”, spunea antrenorul Flavius Stoican la finalul amicalului cu CSM Jiul Petroșani.

Trei amicale jucate în această iarnă de echipa lui Flavius Stoican, toate câștigate

Reamintim, CSM Reșița a plecat de ieri în cantonament în Turcia, cu un lot format din 28 de jucători, printre aceștia neregăsindu-se portarul Mario Contra, lăsat acasă, și fundașul Sergiu Rimovecz, accidentat în ultimul amical. Noutățile echipei sunt Paul Mereu (revenit după împrumutul de la Voința Lupac), Elton Constantino da Silva (ex Corvinul), Alfred Mensah, Luca Napoleone, dar și tinerii Ianis Doană și Robert Burlacu, promovați de la juniorii clubului.

În prima parte a pregătirii de iarnă, efectuată pe plan local, CSM Reșița a disputat trei meciuri amicale, înregistrând următoarele rezultate: 4-0 cu CSM Deva (locul 1 Seria 7 Liga 3), 4-0 cu CS Timișul Șag (locul 2 Liga 4 Timiș) și 3-1 cu CSM Jiul Petroșani (locul 6 Seria 7 Liga 3).

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-plecat-in-turcia-cu-28-de-jucatori-19298941

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-castigat-si-amicalul-cu-jiul-petrosani-19298768

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-invins-cs-timisul-sag-in-al-doilea-amical-din-2024-19298581

Marius ANGHEL 07 Feb. 2024, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă