VIDEO | CSM Reșița merge din victorie în victorie în meciurile amicale. Ultima victimă a echipei lui Alin Minteuan, Progresul Ezeriş

Răzvan STÎNGĂ 30 Jan. 2021, 18:37 Liga 2

Al treilea meci amical din 2021 a fost sinonim cu al treilea succes pentru CSM Reșița. Formația din Valea Domanului a jucat pe teren propriu cu Progresul Ezeriş (Liga 3), de care a trecut cu 3-0. La pauză, CSM Reșița avea 1-0.

CSM Reșița a punctat de două ori de la 11 metri 

Victor Astafei, unul dintre cei mai experimentați jucători ai Reșiței, a deschis scorul pentru echipa lui Alin Minteuan în minutul 33, din lovitură de pedeapsă. În partea a doua, echipa din Valea Domanului a mai punctat de două ori, iar unul din goluri a fost marcat tot de la 11 metri. Cristian Danci a fost cel care a făcut 2-0, în minutul 66, iar Demetris Cristodulo a înscris de la punctul cu var, în minutul 78.

Alin Minteuan a fost, așa cum era de așteptat, mulțumit de meci și de victorie. A avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor, dar a evidențiat faptul că partidele amicale nu trebuie să îi inducă în eroare pe fotbaliști. Meciurile din campionat vor fi mult mai dificile.

”Din nou sunt mulţumit că nu s-a accidentat nimeni. Încă o dată, acesta e principalul lucru în tot ceea ce se întâmplă în această perioadă. Am întâlnit o echipă chiar surprinzător de bine organizată, cu o atitudine foarte bună, deci a fost chiar un test destul de bun pentru noi. Îi felicit, îl felicit şi pe antrenorul lor, pe care îl ştiu de la Bistriţa, era un puşti pe vremea aceea.

Felicitări, au arătat foarte bine astăzi. Sunt mulţumit şi de jucătorii noi, deocamdată suntem la faza de pregătire şi rezultatele nu sunt chiar aşa de importante. Aunci când vom începe campionatul va trebui să arătăm realmente bine, şi acolo vom vedea exact dacă ei se vor integra suficient de bine.

Eu sper ca acest lucru să se întâmple. În momentul de faţă, bineînţeles că sunt mulţumit de toată lumea”, a spus Alin Minteuan, citat de Radio Reșița.

  • Primul ”11” al Reșiței: Cobrea – Szijj, Dudea, Dumitraș, Sima – Breșneni – Chera, Boboc – Dulca, Astafei, Buș
    Rezerve: Zimmermann – Acka, Sălcianu, Brânzan, Dat, Danci, Matiș, Popescu, Cristodula, Mihali, Negru

Constantin Arbănaş: ”Obiectivul nostru este menţinerea în Liga a 3-a”

La rândul său, Constantin Arbănaş, antrenorul celor de la Progresul Ezeriş, a analizat partida cu CSM Reșița. El a dat vina, pentru rezultatul de la finalul meciului și pentru evoluția jucătorilor săi, și pe oboseală.

”Sunt mulţumit, mai ales de prima repriză, având în vedere că am făcut până acum doar patru antrenamente. S-a simţit oboseala, dar ceea ce am planificat a ieşit. Eu zic că avem potenţial pentru Liga a 3-a, încă doi-trei jucători şi spun că o să facem o figură mai frumoasă ca în tur.

Obiectivul este menţinerea în Liga a 3-a, şi dacă putem să urcăm un loc sau două, chiar şi trei, ar fi extraordinar. Dar e mult de muncă, noi abia am început pregătirile. O să mai avem meciuri amicale şi o să-mi fac un punct de vedere asupra primului unsprezece. Avem timp, important e faput că este potenţial”, a spus Constantin Arbănaş.

Progresul Ezeriș: Birăescu – Străin, D. Zamfir, Marius Musteța, Mărgan, Giurică, Derbac, Lolea, Marian Musteța, Jinga, Ad. Neagu
Au mai jucat: Spânu – Corneanu, Mutașcu, Jivan, Dalea, Negoiescu, Bg. Dragomir, Petruț, D. Drăgoi, Păunel

Până acum, CSM Reșița a disputat alte două meciuri amicale, pe care le-a câștigat, 3-1 cu ASU Politehnica Timișoara și 2-1 cu CSM Deva. Următorul duel este programat vineri, 5 februarie, cu Ripensia.

Video și foto: Miruna Mihancea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-are-27-de-jucatori-in-cantonamentul-pe-care-a-ales-sa-l-faca-in-valea-domanului-banatenii-si-au-stabilit-inca-doua-amicale-19166880

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-castigat-si-amicalul-cu-csm-deva-alin-minteuan-isi-mai-doreste-doi-jucatori-nu-pot-sa-spun-posturile-deficitare-19166091

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-trase-de-alin-minteuan-si-dan-alexa-dupa-amicalul-csm-resita-asu-poli-noutatile-din-lotul-carasenilor-si-dorintele-antrenorului-timisorenilor-19165877

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Jan. 2021, 18:37 Liga 2
Pe aceeași temă