ASU Poli a pierdut amicalul de 100 de minute cu CSM Reșița, echipă aflată la primul meci-test în acest an. Echipa lui Minteuan a câștigat ambele reprize

Autor: Anda DELIU Publicat: 21 Jan. 2021, 16:42 Actualizat: 21 Jan. 2021, 17:02 Liga 2

Joi, la orele amiezii, pe o vreme cu accente primăvăratice, CSM Reșița și ASU Poli au jucat un meci amical pe terenul sintetic din Valea Domanului. Deși este echipa mai slab clasată și nici nu a mai avut vreun amical până acum, trupa cărășeană s-a impus cu 3-1 în fața alb-violeților care speră să se poată implica în lupta pentru promovare.

Amicalul a presupus două reprize de câte 50 de minute, după cum au convenit Dan Alexa și Alin Minteuan.

Prima mare ocazie s-a consemnat în minutul 28, când portarul gazdelor a intervenit la un șut a lui Ivanovici, care ulterior a și reluat în bară. A urmat un șut al lui Danci parat de Hindrich, după care Munteanu l-a pus la încercare pe Alberto Cobrea, fără succes. În minutul 48, Hindrich a intervenit iar în fața lui Danci, iar în minutul 49 timișoreanul Claudiu Matiș, venit în teste la Reșița, a marcat.

CSM Reșița, mult mai eficientă în amicalul cu ASU Poli

La reluarea jocului test, Astafei a trimis în bară, după care Plazonja l-a pus la încercare pe Zimmermann. Păduraru s-a descurcat și el bine la un șut al lui Buș, după care, în minutul 20 al celei de-a doua reprize, Vlad Chera a marcat pentru 2-0. Peste cinci minute, după o centrare a lui Pamfile, croatul Stjepan Plazonja a redus din diferență cu capul.

Scorul final l-a stabilit Victoraș Astafei, dintr-un penalty dictat după un contact între Buș și Scutaru.

Pe final, Doru Andrei și Plazonja au mai avut ocazii, dar fără succes.

CSM Reșița: Cobrea – Ad. Ilie, Sălcianu, Dudea, Szjii – Danci, Brînzan, Dat – Costin, Cl. Matiș, Al. Dulca
Au mai intrat: Zimmermann – Al. Sima, Dumitraș, L. Acka, Rob. Boboc, Breșneni, Chera, Laur. Buș, Astafei, N. Popescu, Mihaly
Antrenor: Alin Minteuan

ASU Poli: Hindrich – Jurj, Mera, Scutaru, Sg. Popovici – Coadă, Casado – Al. Munteanu, A. Ignea, P. Ivanovici – Axente
Au mai intrat: Păduraru – Bîrlovean, Plazonja, Pamfile, D. Andrei, Sofran, Codrea, D. Radu, Bocșan, A. Manea, Gașpar
Antrenor: Dan Alexa

După 15 etape desfășurate din acest sezon de Liga 2, CSM Reșița ocupă locul 14, cu 18 puncte acumulate în 14 meciuri, în timp ce ASU Poli se află pe poziția a 5-a, cu 24 de puncte strânse tot în 14 partide.

Reșița va juca vineri la Deva alt amical, cu echipa locală din Liga 3, CSM. De luni va intra într-un cantonament pe plan local.

ASU Poli are un nou meci amical în 26 ianuarie, de la ora 14:00, la Timișoara, cu altă colegă de campionat, Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Alte DETALII și DECLARAȚIILE date de Alin Minteuan și Dan Alexa pe puteți CITI AICI

Foto: CSM Reșița și ASU Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-trase-de-alin-minteuan-si-dan-alexa-dupa-amicalul-csm-resita-asu-poli-noutatile-din-lotul-carasenilor-si-dorintele-antrenorului-timisorenilor-19165877

Autor: Anda DELIU Publicat: 21 Jan. 2021, 16:42 Actualizat: 21 Jan. 2021, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă