”FC U” Craiova și-a demolat primul adversar din meciurile amicale, pe Kids Tâmpa! Opt jucători ai lui Ovidiu Stângă au înscris

Marius ANGHEL 22 Jan. 2021, 15:51 Liga 2
”FC U” Craiova și-a demolat primul adversar din meciurile amicale, pe Kids Tâmpa! Opt jucători ai lui Ovidiu Stângă au înscris

În a doua zi petrecută în cantonamentul de la Mogoșoaia, ”FC U” Craiova a disputat primul ei meci amical din 2021. Adversară i-a fost ultima clasată din Seria 5-a a Ligii 3, Kids Tâmpa Brașov, echipă pe care a învins-o cu un nemilos 9-0.

Partida test desfășurată la Buftea, de la ora 11:00, i-a dat oportunitatea lui Ovidiu Stângă să-și vadă pentru prima dată elevii într-un meci. Nu mai puțin de opt dintre ei au înscris cu Kids Tâmpa, echipă care sâmbăta trecută a pierdut cu 1-6 amicalul cu Aerostar Bacău, iar ieri a cedat cu 0-6 jocul cu Dunărea Călărași.

Opt jucători ai Craiovei au înscris nouă goluri în testul cu Kids Tâmpa

Golurile liderului Ligii 2 după 15 etape au fost marcate de Călin Cristea, Alexandru Blidar, Nicușor Raicea, Denis Ispas, Andrei Ciolacu, Arsene Luboya, de două ori, Robert Răducanu și Antonio Miuțescu.

Ovidiu Stîngă a început acest amical în următoarea formulă de joc: Rob. Popa – Gîț, Gugu, Diakite, Huyghebaert – C. Cristea, Baeten, Blidar – Raicea, Cl. Bălan, Ad. Voicu. Pe parcursul jocului au fost utilizați și ceilalți componenți ai lotului.

Următorul test al oltenilor este programat duminică, de la ora 13:00, la baza sportivă Voința din București, cu Mostiștea Ulmu, iar sâmbătă următoare, pe 30 ianuarie, întâlnește Petrolul, echipă care azi a trecut cu 2-1 de Dunărea Călărași. Alte jocuri de pregătire sunt stabilite cu CSM Slatina (1 februarie), CSM Reșița (6 februarie) și Pandurii Târgu Jiu (13 februarie).

U Craiova va sta în cantonament la baza FRF de la Mogoșoaia până la 1 februarie. Tot în localitatea ilfoveană se pregătește în această perioadă și Universitatea Cluj.

Foto: ”FC U” Craiova

Marius ANGHEL 22 Jan. 2021, 15:51 Liga 2
Pe aceeași temă