Gloria Buzău și-a pierdut unul dintre adversarii din cantonamentul de la Poiana Brașov. Motivul pentru care amicalul cu Olimpic Zărnești a fost anulat

Autor: Adi MARICA Publicat: 11 Jul. 2022, 17:08 Liga 2
Gloria Buzău și-a pierdut unul dintre adversarii din cantonamentul de la Poiana Brașov. Motivul pentru care amicalul cu Olimpic Zărnești a fost anulat

Gloria Buzău, echipă aflată din data de 8 iulie în cantonament la Poiana Brașov, va trebui să-și schimba programul amicalelor stabilit inițial, după ce unul dintre teste a picat în urma unor neînțelegeri apărute între cluburi.

Gloria Buzău nu mai joacă amicalul cu Olimpic Zărnești

Formația antrenată de Cristian Pustai avea programat joi, 14 iulie, un meci amical la Zărnești, cu Olimpic, echipă nou-promovată în Liga 3. Deși partida era programat de mai bine de o săptămână având ora de start 18:00, în această dimineață oficialii clubului buzoian au cerut ca meciul să se dispute joi de la ora 11:00.

Cei de la Zărnești nu au fost de acord, astfel că amicalul a fost anulat.

”Avem jucători care lucrează, alții sunt în vacanță și chiar nu puteam juca dimineața”, a spus Bogdan Chirițescu, președintele echipei Olimpic Zărnești.

În aceste condiții, elevii lui Mihai Stere vor rămâne în vacanță până în data de 18 iulie, când este programată reunirea lotului. În acestă lună, zărneștenii au programate trei jocuri de pregătire: cu Concordia Chiajna (Liga 2), pe 21 iulie, cu Sepsi OSK U19, pe 23 iulie, și cu CS Blejoi (Liga 3), pe 30 iulie.

Buzoienii sunt în cantonament la Poiana Brașov

Gloria Buzău a început de vinerea trecută stagiul centralizat de la Poiana Brașov, acolo unde în cele două săptămâni de pregătire avea programate cinci jocuri amicale, patru dintre adversari fiind SC Oţelul Galaţi (13 iulie), Olimpic Zărneşti (14 iulie), Progresul Spartac (16 iulie) şi Metaloglobus Bucureşti (19 iulie). Partida cu trupa din Zărnești a picat!

Alterior, fosta FC Buzău a mai disputat două amicale, în care a înregistrat o victorie, 8-1 de Voinţa Lanurile (Liga 4 Buzău), și o înfrângere pe teren propriu, 0-2 cu Unirea Slobozia.

Clubul nu a comunicat lotul cu care s-a plecat în cantonament, cât nici dacă s-a găsit un al cincilea adversar pentru amicalele dorite de Pustai în acest stagiu de pregătire.

Foto: Gabriel Cernat / Gloria Buzău

Autor: Adi MARICA Publicat: 11 Jul. 2022, 17:08 Liga 2
Pe aceeași temă