Adrian Mihalcea pregătește șapte amicale pentru pauza de iarnă, iar primele adversare au fost deja stabilite. Situația plecărilor și venirilor la Gloria Buzău

Răzvan STÎNGĂ 04 Jan. 2023, 14:26 Liga 2
Adrian Mihalcea pregătește șapte amicale pentru pauza de iarnă, iar primele adversare au fost deja stabilite. Situația plecărilor și venirilor la Gloria Buzău

Gloria Buzău încă nu a stabilit cantonamentul de iarnă, unde se va pregăti până la reluarea Ligii 2, însă la finalul acestei săptămâni Adrian Mihalcea va pune lucrurile la punct. A reușit să programeze primele meciuri amicale, cu o echipă din Liga 3 și una din Liga 2. Reunirea va avea loc pe 16 ianuarie.

Adrian Mihalcea vrea șapte meciuri amicale pentru Gloria Buzău

Adrian Mihalcea nu își va menaja jucătorii și vrea să programeze șapte partide de verificare, iar până acum a reușit să treacă în agendă ca sigure două dintre ele, cu CSM Râmnicu Sărat, liderul Seriei 2 din Liga 3, și colega de campionat Metaloglobus.

Deocamdată, la capitolul achiziții și plecări încă se poartă negocieri, iar câțiva dintre jucătorii care pot ajunge la Gloria Buzău în această iarnă au trecut chiar și prin prima ligă, după cum declara Adrian Mihalcea într-un dialog cu Liga2.ro la finalul anului trecut.

Gloria Buzău nu a schimbat la nivelul lotului. Adrian Mihalcea: ”Nu a venit nimeni, nu a plecat nimeni”

Sunt discuții și în privința anumitor rezilieri contractuale, plecările fotbaliștilor pe care antrenorul consideră că nu se poate baza în ultimele etape de sezon regular și, eventual, în play-off-ul pentru promovare.

Deocamdată, nu a plecat nimeni, nu a venit nimeni, iar cantonamentul îl vom stabili spre sfârșitul acestei săptămâni. Am în plan să organizez în jur de șapte meciuri amicale, iar pe două le-am stabilit, cu CSM Râmnicu Sărat și Metaloglobus.

Vedem ce amicale mai putem lua, e posibil să jucăm și cu anumite echipe din Liga 1. Chiar dacă acolo începe mai repede campionatul, echipele pot juca cu fotbaliștii care nu intră în planurile pentru Liga 1”, a apus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro. Gloria Buzău va decide în weekendul care vine unde va organiza stagiul de pregătire și va mai programa alte amicale.

Adrian Mihalcea, despre interesul lui ”U” Cluj: ”N-am vorbit cu nimeni și nu cred că aș fi acceptat să plec de la Gloria Buzău”

Adrian Mihalcea a avut un parcurs destul de bun cu Gloria Buzău. Numit la începutul lunii octombrie în poziția de antrenor principal, a condus 11 partide în toate competițiile și a înregistrat patru victorii, trei remize și trei eșecuri. Însă, o singură înfrângere a fost consemnată în Liga 2.

În rest, Mihalcea a obținut rezultate pozitive cu Gloria Buzău în campionat, singurul eșec fiind cel cu Concordia Chiajna, scor 0-1. Astfel, ultimele meciuri de sezon regular vor fi abordate de Gloria Buzău de pe locul 6, cu 26 de puncte, la un punct de locul 5, Unirea Dej, și cu un punct peste locul 7, FK Miercurea Ciuc.

Deși în această iarnă s-a speculat pe seama posibilității de a ajunge la Universitatea Cluj, în locul lui Eugen Neagoe, care a fost înlocuit, în cele din urmă, cu Ioan Ovidiu Sabău, Adrian Mihalcea a afirmat pentru Liga2.ro că nu s-a pus problema să meargă la formația clujeană.

Conform antrenorului, nu numai că nu a fost contactat de cineva de la Universitatea Cluj, dar nici nu era tentat să plece de la Gloria Buzău și să revină în SuperLiga României, deși existau informații că a vorbit cu conducătorii ardelenilor.

Nu am discutat cu nimeni de la Universitatea. Nu m-a sunat nimeni de acolo, dar nici nu știu dacă aș fi plecat de aici, de la Buzău”, a comentat Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Foto: Gheorghe Flușter și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-a-luat-un-fost-mijlocas-al-poli-timisoara-19257159

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sud-americanul-gloriei-buzau-va-petrecere-craciunul-cu-porumb-fiert-si-sarmale-cu-orez-in-tenerife-basarabeanul-boiciuc-ramane-in-tara-cu-sotia-sa-ucraineana-iar-antrenorul-mihalcea-are-si-frici-in-19256845

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-reunire-la-jumatatea-lunii-ianuarie-19256364

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Jan. 2023, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă