Unirea Dej a încheiat cantonamentul premergător reluării Ligii 2. Reacția antrenorului Dragoș Militaru, în urma celor 10 zile de pregătire centralizată

Andrei PASCU 04 Feb. 2022, 12:26 Liga 2
Unirea Dej a încheiat cantonamentul premergător reluării Ligii 2. Reacția antrenorului Dragoș Militaru, în urma celor 10 zile de pregătire centralizată

Unirea Dej a încheiat, vineri, 4 februarie, cantonamentul din această iarnă, desfășurat pe plan local. Stagiul de pregătire centralizat a durat ceva mai mult de o săptămână, fiind început la 25 ianuarie. Dejenii au anunțat că toți jucătorii sunt apți, că tot lotul coordonat de Dragoș Militaru este valid.

Unirea Dej va mai disputa trei amicale 

De când au fost începute pregătirile, Unirea Dej a jucat trei meciuri amicale, dar va mai disputa și altele. Până acum, le-a întâlnit pe  FC Hermannstadt (scor 0-1), Sticla Arieșul Turda (scor 3-0) și Sănătatea Cluj (scor 10-0).

Până la reluarea Ligii a 2-a, Unirea Dej le va mai întâlni pe CFR Cluj 2 și Viitorul Cluj, ambele la 12 februarie, și CS Comunal Șelimbăr, la 18 februarie.

Astăzi s-a încheiat cantonamentul desfășurat pe plan local. Deși au fost 10 zile de pregătirea grea, cu câte două antrenamente pe zi, toți jucătorii sunt bine, sănătoși, fără probleme medicale”, se arată într-un comunicat emis de Unirea Dej.

Dragoș Militaru: ”Am avut niște condiții foarte bune pentru această perioadă” 

Antrenorul Dragoș Militaru a împărtășit și impresiile în urma cantonamentului premergător reluării Ligii a 2-a:

Am avut niște condiții bune spre foarte bune de cazare, masă, terenuri de antrenament (sintetice de dimensiuni mari și mici, cu o suprafață foarte bună), posibilități de refacere, sala de forță pe care am avut-o la hotel. Am avut niște condiții foarte bune pentru această perioadă de pregătire”.

Unirea Dej, o singură achiziție și două plecări 

Prima și singura achiziție a iernii a Unirii Dej este una importantă, ținând cont de faptul că echipa promovată în Liga 2 la finalul sezonului trecut a ajuns la un acord cu fundașul lateral Alexandru Gîț (24 de ani), rămas liber de contract la începutul anului, după despărțirea de ”U” Cluj. Rămâne de văzut dacă dejenii vor mai face și alte achiziții.

În același timp, Unirea Dej a renunțat la Alexandru Papp zilele trecute, iar la finalul anului trecut clubul a reziliat contractul și cu Alexandru Blaj.

Foto: Unirea Dej și Alexandru Nicodim/ Mediafax Foto

 

 

Andrei PASCU 04 Feb. 2022, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă