În așteptarea achizițiilor, Unirea Dej s-a despărțit de încă un jucător. L-a cedat la adversara din oraș, Someșul

Marius ANGHEL 31 Jan. 2022, 14:21 Liga 2
În așteptarea achizițiilor, Unirea Dej s-a despărțit de încă un jucător. L-a cedat la adversara din oraș, Someșul

Unirea Dej s-a despărțit de un al doilea jucător din lotul cu care a încheiat prima parte a sezonului de Liga 2. Alexandru Papp a fost cedat de către trupa antrenată de Dragoș Militaru către Someșul Dej, a treia clasată în Seria a 10-a a Ligii 3 după 15 etape.

Alexandru Papp s-a despărțit de Unirea Dej

Deși are un lot restrâns și nu a bifat nicio achiziție în această iarnă, Unirea Dej și-a permis să lase să plece un nou jucător. După rezilierea cu mijlocașul Alexandru Blaj (24 de ani), folosit puțin în campionat, acum s-a decis cedarea lui Alexandru Papp către Someșul Dej.

Alexandru Marin Papp (23 de ani) a jucat pentru Unirea în Liga 2 și mai puțin decât o făcuse Alex Blaj (87 de minute în 5 meciuri). Fundașul a prins circa 20 minute în trei jocuri, cu Unirea Slobozia (0-2, intrat în minutul 88), cu Astra (2-0, introdus în minutul 78) și cu ”U” Cluj (1-3, introdus în minutul 90).

”FC Unirea Dej și Someșul Dej au ajuns la un acord privind transferul fundașului Alex PAPP (23 de ani) la echipa din eșalonul inferior.
Îi mulțumim pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim mult succes în continuare!”, a anunțat Unirea Dej.

  • În ciuda acestor două plecări, Unirea Dej are în continuare jucători cu numele Papp, respectiv Blaj în lot. Raul Papp încă nu a apucat să debuteze în poartă, iar Florin Blaj a prins 13 meciuri în acest sezon de Liga 2.
  • Unirea are și patru jucători cu numele Pop: Daniel Teodor Pop (22 ani, fundaș), Adrian Laurențiu Pop (22 ani, mijlocaș), Alexandru Mihai Constantin Pop (22 ani, atacant) și Andrei Alexandru Pop (24 ani).

Cu Someșul Dej au mai semnat în această iarnă Gabby Batchabi (ex Minaur Baia Mare) și Raul Vitan (ex Astra).

Următorul amical, cu Sticla Arieșul Turda

Unirea Dej nu a anunțat oficial până acum nicio achiziție făcută în această campanie de transferuri de iarnă, de astăzi a început a doua săptămână de cantonament pe plan local, iar în 2022 a disputat două meciuri amicale, în care a obținut următoarele rezultate: 0-1 cu FC Hermannstadt și 3-0 cu Sticla Arieșul Turda.

Clasata pe locul 10 în Liga 2 după 16 etape are următorul meci amical cu Sănătatea Cluj, la 1 febraurie, de la ora 15:45, pe stadionul din Iclod, iar alte jocuri test pe care le are programate sunt cu CFR Cluj 2 și Viitorul Cluj, ambele la 12 februarie, și cu CS Comunal Șelimbăr, la 18 februarie.

Campionatul Ligii 2 se va relua în jurul datei de 26 februarie.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-victorie-din-2022-pentru-unirea-dej-a-trecut-clar-de-sticla-ariesul-turda-intr-un-amical-disputat-la-iclod-19217870

Marius ANGHEL 31 Jan. 2022, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă