Unirea Dej, prima echipă din Liga 2 care a oficializat plecarea unui fotbalist în această pauză. Nou-promovata a renunțat la jucător după o înțelegere ”pe cale amiabilă”

Răzvan STÎNGĂ 08 Dec. 2021, 18:42 Liga 2
Unirea Dej, prima echipă din Liga 2 care a oficializat plecarea unui fotbalist în această pauză. Nou-promovata a renunțat la jucător după o înțelegere ”pe cale amiabilă”

Unirea Dej este echipa din Liga 2 care a oficializat prima plecare în această pauză de iarnă. La numai câteva zile după ultimul meci din 2021, formația antrenată de Dragoș Militaru a anunțat finalul înțelegerii cu mijlocașul Alexandru Blaj (24 de ani), care a jucat foarte puțin în etapele scurse până acum din Liga 2.

Unirea Dej a reziliat contractul cu Alexandru Blaj 

În cele 16 runde din sezonul regular, Alexandru Blaj a evoluat în numai cinci partide (cu FC Hermannstadt, Petrolul, FC Brașov, CS Comunal Șelimbăr și Ripensia), dar nu a adunat nici 90 de minute, 87 mai exact.

Astfel, marți, 7 decembrie, Unirea Dej a anunțat rezilierea cu mijlocașul de comun acord.

FC Unirea Dej anunță că a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului jucătorului Alex BLAJ.

Clubul nostru îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul alb-albastru și îi urează mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul emis de Unirea Dej.

Contract prelungit între Unirea Dej și antrenorul Dragoș Militaru 

Unirea Dej a dat drumul la treabă, în ceea ce privește pregătirea anului 2022, la două zile după partida cu Metaloglobus, câștigată cu 1-0. Luni, 6 decembrie, formația din Dej a anunțat prelungirea contractuală cu antrenorul Dragoș Militaru, până în vara lui 2023.

Unirea Dej, chiar la mijlocul clasamentului Ligii 2, pe locul 10

În cele 16 etape disputate în Liga 2 în acest an, Unirea Dej a înregistrat șase victorii, patru egaluri și șase înfrângeri. Are un golaveraj de plus unu, grație a 15 goluri marcate și 14 primite, și se clasează pe locul 10, cu 22 de puncte, la egalitate cu poziția a 11-a, Metaloglobus.

În ciuda situației bune din ierarhia Ligii a 2-a, Unirea Dej are unul dintre cele mai slabe atacuri. Doar Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călărași, Unirea Constanța și FC Brașov au marcat mai puține goluri decât trupa lui Dragoș Militaru.

În 2022, în sezonul regular, Unirea Dej le va mai întâlni pe FK Csikszereda (deplasare), Viitorul Pandurii (acasă) și Dacia Unirea Brăila (deplasare).

Foto: Dragos Pășcăneanu/ Mediafax Foto și Unirea Dej

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Dec. 2021, 18:42 Liga 2
Pe aceeași temă