Unirea Constanța a reușit încă un rezultat surprinzător. A învins Metaloglobus după o primă repriză excelentă, dar Leo Strizu a taxat partea secundă: ”Nu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat după pauză”

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2022, 17:59 Liga 2
Unirea Constanța a reușit încă un rezultat surprinzător. A învins Metaloglobus după o primă repriză excelentă, dar Leo Strizu a taxat partea secundă: ”Nu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat după pauză”

Unirea Constanța a mai reușit un rezultat important în meciurile amicale. După ce partida trecută a terminat-o la egalitate, 4-4 cu Unirea Slobozia, după ce a condus cu 3-1, de această dată, sâmbătă, a reușit să învingă Metaloglobus, cu scorul de 3-2.

Unirea Constanța a învins Metaloglobus cu 3-2 

Amicalul s-a disputat pe un teren al bazei de pregătire a FCSB-ului din Berceni, iar Unirea Constanța a făcut o primă repriză foarte bună, în care a marcat toate golurile. Laurenţiu Ardelean a deschis scorul pentru formația lui Leonard Strizu, de la 11 metri, iar apoi alți doi fotbaliști ai Unirii Constanța au ieșit în evidență.

Golurile următoare au fost marcate de Alexandru Nicola și Alexandru Neacșu, dar în repriza a doua echipa de la malul mării a avut probleme. Partea secundă a arătat total diferit, cu Metaloglobus la controlul jocului, fiind foarte aproape să scoată o remiză.

Speranțele bucureștenilor au revenit în urma unui autogol, iar apoi Claudiu Herea a micșorat ecartul la un singur gol diferență. Metaloglobus a forțat egalarea, însă s-a terminat în cele din urmă 3-2 pentru Unirea Constanța.

Leonard Strizu: ”Nu sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat după pauză” 

De altfel, prestația Unirii Constanța din repriza a doua l-a nemulțumit pe Leonard Strizu, care a taxat evoluția jucătorilor săi. Va încerca să regleze greșelile în următorul joc amical, cu Campionii FC Argeș 2, ultimul al perioadei de pregătire.

Am făcut o primă repriză foarte bună, dar nu sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat după pauză. Mai avem un amical săptămâna viitoare, cu FC Argeș 2, apoi suntem pregătiți pentru reluarea campionatului”, a spus Leonard Strizu, conform Unirea Constanța.

  • Unirea Constanța a început în formula: Udrea – Nicola, Gogor, Bobaru, Șuteu –  M. Lăcătuș, Ciuciulete, Ardelean – R. Tudor, Chirițoiu, Neacșu. După pauză au mai intrat: Coza, R. Niță, Mitrache, Cireșoiu, Carabela.

Nicolae Grigore a utilizat mai mulți jucători care au evoluat mai puțin până acum, în celelalte meciuri amicale, iar alți fotbaliști, considerați de bază la Metaloglobus, fie nu au jucat, fie au intrat pe teren pe parcursul părții secunde.

Unirea Constanța are ultimul amical cu Campionii FC Argeș 2

Meciul cu Metaloglobus a fost al patrulea amical al Unirii Constanța din această iarnă. Anterior, a învins cu 3-0 FCSB 2, a pierdut cu 1-2 cu Progresul Spartac și a remizat cu Unirea Slobozia, 2-2. Urmează ultima partidă de verificare a perioadei de pregătire, cu Campionii FC Argeș 2 (19 februarie).

Metaloglobus are următorul amical cu Agricola Borcea 

Metaloglobus a disputat, la Berceni, al șaselea meci amical de la reluarea pregătirilor. Anterior, a mai jucat cinci partide, bifând trei victorii și două eșecuri, 1-0 cu Dinamo 2, 1-2 cu Progresul Spartac, 6-0 cu Astra, 2-1 și 2-3 cu FC Buzău.

Formația lui Nicolae Grigore va mai juca cel puțin un test până la reluarea Ligii a 2-a, cu Agricola Borcea (19 februarie).

Foto: Alexandru Nicodim/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-steaua-oferta-pentru-transferul-lui-claudiu-dragu-a-umilit-astra-intr-un-amical-iar-apoi-a-facut-propunerea-pentru-atacant-19219246

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-cat-pe-ce-sa-o-comita-in-meciul-amical-cu-csm-focsani-un-fotbalist-nou-utilizat-de-cristian-pustai-din-primul-minut-19219235

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-revenit-din-cantonamentul-din-antalya-si-de-luni-il-va-avea-la-pregatiri-pe-mijlocasul-george-tudoran-echipa-lui-trica-a-disputat-patru-amicale-in-turcia-insa-a-anuntat-rezultatu-19219226

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-precizari-importante-dupa-revenirea-in-romania-antrenorul-a-oferit-detalii-despre-transferul-din-liga-1-pregatit-de-petrolul-si-fotbalistul-care-l-a-cucerit-in-turcia-sper-s-19219214

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2022, 17:59 Liga 2
Pe aceeași temă