Remiză cu multe goluri între Unirea Constanța și Unirea Slobozia. Echipa lui Leo Strizu a forțat și a revenit după pauză: ”Dacă o ținem așa, vom face surprize”

Răzvan STÎNGĂ 05 Feb. 2022, 16:39 Liga 2
Remiză cu multe goluri între Unirea Constanța și Unirea Slobozia. Echipa lui Leo Strizu a forțat și a revenit după pauză: ”Dacă o ținem așa, vom face surprize”

Unirea Constanța și Unirea Slobozia au oferit un meci spectaculos în amicalul programat sâmbătă, la baza de pregătire a FCSB-ului, de la Berceni. S-a terminat 4-4, dar formația lui Adrian Mihalcea a condus la două goluri la pauză, scor 3-1. În mod surprinzător, trupa lui Leo Strizu a revenit în partea a doua.

Unirea Constanța – Unirea Slobozia, 4-4 într-un amical jucat la Berceni 

Unirea Slobozia pornea cu prima șansă în amicalul cu Unirea Constanța, în ciuda faptului că este o perioadă în care antrenorii testează mult. Până la urmă, la formația de la malul mării încă se analizează jucătorii și nu e conturat în mod cert un lot de jucători cu care va fi abordată partea a doua a sezonului.

Cum spuneam, Unirea Slobozia a avut 3-1 la pauză, dar Unirea Constanța a făcut o repriză a doua foarte bună și a scos un rezultat de egalitate, de moral. Golurile formației lui Leonard Strizu au fost marcate de Ciprian Perju (autogol, minutul 10), Narcis Lăcătuș (minutul 47), Alexandru Neacșu (minutul 58) şi Laurenţiu Ardelean (minutul 70).

De partea cealaltă, pentru echipa considerată oaspete, au reușit să înscrie Vadim Gulceac, Robert Mustacă, două goluri, și Constantin Toma.

Leonard Strizu: ”Sunt mulțumit de jocul din repriza a doua. Dacă o ținem așa, vom face surprize frumoase” 

Modul în care s-a desfășurat amicalul a fost unul care l-a mulțumit pe Leonard Strizu, care e convins că în acest ritm, la cum a evoluat echipa de la reluarea pregătirilor, poate face surprize în partea a doua a Ligii 2.

Am deschis scorul în start, dar au venit niște greșeli în apărare și am primit trei goluri până la pauză. Repriza a doua ne-a aparținut, am avut posesia și ne-am creat multe ocazii. Am dat gol imediat după pauză, a înscris și Neacșu după o acțiune personală, încheiată cu un șut din unghi, iar pe final am reușit să egalăm.

Sunt mulțumit de jocul din repriza a doua. Dacă o ținem așa, vom face surprize frumoase”, a declarat Leonard Strizu, potrivit Unirii Constanța.

  • Unirea Constanța: Udrea (Niga 75’) – Nicola, Gogor (Coza 45’), Tălmaciu (Bobaru 45’), Carabela (Șuteu 31’) –  Mitrache (M. Lăcătuș 31’), Ciuciulete, Ardelean (R. Tudor 71’) – Șerbănescu (Trif 31’), R. Tudor (Chirițoiu 51’), Neacșu.
  • Primul 11 al Unirii Slobozia: Poiană – Dorobanțu, Lazăr, Perju, Mihai, Coadă, Trașcu, Silaghi, Afalna, Mustacă, Gulceag.

Unirea Constanța întâlnește Campionii FC Argeș 2 la 19 februarie. Unirea Slobozia joacă împotriva ehipei seunde a Rapidului la 10 februarie 

Meciul cu Unirea Slobozia a fost al treilea amical al Unirii Constanța din această iarnă. Anterior, a învins cu 3-0 FCSB 2 și a pierdut cu 1-2 cu Progresul Spartac. Mai urmează partide de verificare cu Metaloglobus (12 februarie) și Campionii FC Argeș 2 (19 februarie).

În schimb, Unirea Slobozia a trecut cu 6-2 de Înainte Modelu și cu 3-0 de CSM Fetești, echipe din Liga 3. Ialomițenii au următorul meci amical cu Rapid 2, la 10 februarie.

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-ziua-lui-gica-hagi-steaua-a-zdrobit-farul-2-intr-un-amical-jucat-la-constanta-video-surpriza-fanilor-pentru-rege-19218603

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-metaloglobus-victorie-spectaculoasa-cu-fc-buzau-a-fost-condusa-dar-a-revenit-si-a-marcat-golul-decisiv-in-minutul-90-alexandru-potecea-reusita-din-foarfeca-19218592

https://liga2.prosport.ro/liga-3/u-cluj-nu-va-mai-fi-singura-echipa-care-va-juca-pe-cluj-arena-cu-cine-vor-imparti-studentii-stadionul-19218577

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-imprumutat-inca-un-jucator-iarna-aceasta-pe-gabriel-plumbuitu-cu-banatenii-au-semnat-prelungirea-si-doi-dintre-tinerii-alaturi-de-care-construim-viitorul-alb-violet-19218583

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Feb. 2022, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă