Metaloglobus și-a încheiat cantonamentul de la Snagov cu o victorie în fața echipei lui Viorel Ferfelea. Bucureștenii au perfectat o a treia achiziție

Marius ANGHEL 10 Feb. 2024, 13:52 Liga 2
Metaloglobus și-a încheiat cantonamentul de la Snagov cu o victorie în fața echipei lui Viorel Ferfelea. Bucureștenii au perfectat o a treia achiziție

Metaloglobus și-a încheiat cantonamentul de la Snagov cu un meci amical câștigat împotriva echipei din Liga 3 Agricola Borcea, la scorul de 3-2.

Pentru trupa antrenată de Ianis Zicu a fost al patrulea test desfășurat pe perioada stagiului din localitatea ilfoveană și al cincilea jucat în 2024.

Metaloglobus a învins Agricola Borcea într-un amical

Meciul a avut loc vineri, 9 februarie, pe terenul din Silistea Snagovului, în ziua în care Metaloglobus și-a încheiat stagiul de pregătire început în prima zi a lunii.

Majoritatea golurilor din acest amical au fost reușite în prima repriză. Dragoș Huiban a înscris primul în minutul 14, iar călărășenii au egalat destul de repede, în minutul 19, prin Victor Militaru, fost fotbalist al Metaloglobusului când se reușea promovarea în Liga 2.

În finalul primei reprize s-a mai înscris de două ori, de fiecare dată de către divizionara secundă. Au punctat fundașul Christ Kouadio, în minutul 41, și atacantul Milos Zukanovic, în minutul 45.

În a doua repriză, unicul gol a aparținut Agricolei, în minutul 62, semnat de Daniel Cîrjan, astfel că amicalul s-a încheiat cu succesul trupei lui Ianis Zicu cu scorul de 3-2.

Pentru Agricola Borcea, a 3-a clasată în Seria 3 a Ligii 3, echipă antrenată de Viorel Ferfelea, fost antrenor secund la Metaloglobus în mandatul lui Nicolae Grigore, au jucat și alți jucători foști la adversara de acum, precum Alex Potecea și Petre Goge, dar și Daniel Novac, despărțit în această iarnă de CS Tunari.

Metaloglobus București: Gavrilaș – Kouadio, Diallo, Caramalău, Andr. Sava – Issah – Vl. Bogdan, Honciu, L. Manolache, Huiban – Zukanovic
Din minutul 46 au intrat: Șt. Florică – Rob. Neacșu, Cazan, Rz. Milea, Liș, Mihăilă, Vl. Marica, iar din minutul 60 au fost utilizați și Gab. Pătrașcu și Ed. Sîrbu.

Luca Manolache, a treia achiziție a Metaloglobusului în această iarnă

Metaloglobus și-a încheiat vineri cantonamentul de la Snagov, iar de luni revine la antrenamente la baza de la Clinceni, unde își desfășoară din vară meciurile oficiale. În prima parte a pregătirii din această iarnă, trupa bucureșteană s-a antrenat la stadionul său din cartierul Pantelimon.

Alexandru Gheorghe și Yassine Zakir au ieșit accidentați din acest stagiu de pregătire în care nu a intrat mijlocașul Antonio Cruceru, tot din cauza unei accidentări. Gheorghe și Cruceru vor reveni în curând la antrenamente, în timp ce situația lui Zakir este puțin mai complicată, el urmând a mai avea de stat o perioadă.

Altfel, de vineri, Metaloglobus l-a legitimat pe mijlocașul Luca Manolache (18 ani), ultima dată la Chindia Târgoviște, pentru care a evoluat în 7 meciuri în acest sezon de Liga 2, doar o dată fiind titular și acumulând 303 minute pe teren. El este a treia achiziție din această iarnă, după revenirile lui George Gavrilaș (portar, 33 ani, ex Petrolul) și Milos Zukanovic (atacant, 28 ani, ex Unirea Slobozia).

SC Popești Leordeni, ultimul adversar al echipei lui Ianis Zicu înainte de reluarea Ligii 2

Înainte de amicalul cu Agricola Borcea, Metaloglobus a mai jucat în această iarnă patru jocuri test, în care a întâlnit doar echipe colege din Liga 2: CS Mioveni (scor 0-0), Progresul Spartac (scor 6-1), Unirea Slobozia (scor 0-1) și Campionii FC Argeș (scor 1-1).

Formația bucureșteană va mai avea de desfășurat un amical până la reluarea Ligii 2, cu SC Popești Leordeni (17 februarie), oponent din Liga 3 care zilele trecute a trecut cu 3-1 de Progresul Spartac.

În ceea ce o privește pe Agricola Borcea, aceasta s-a aflat la al treilea adversar din Liga 2 întâlnit în această iarnă, după Steaua (0-5) și CS Tunari (2-0).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-si-metaloglobus-egale-intr-un-amical-jucat-la-albota-19299120

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-castigat-amicalul-cu-metaloglobus-19298888

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-mai-pierdut-un-meci-a-cedat-si-in-testul-cu-sc-popesti-leordeni-19299244

Marius ANGHEL 10 Feb. 2024, 13:52 Liga 2
Pe aceeași temă