Unirea Constanța păstrează misterul asupra lotului. A terminat cantonamentul, a jucat testul cu FCSB 2, dar numele jucătorilor rămân secrete. Leonard Strizu: ”După al treilea amical o să știu pe cine mă bazez”

Răzvan STÎNGĂ 29 Jan. 2022, 14:38 Liga 2
Unirea Constanța păstrează misterul asupra lotului. A terminat cantonamentul, a jucat testul cu FCSB 2, dar numele jucătorilor rămân secrete. Leonard Strizu:  ”După al treilea amical o să știu pe cine mă bazez”

Unirea Constanța a ieșit din cantonamentul pe care l-a organizat la Berceni, în cadrul bazei de pregătire a FCSB-ului, echipă care a tot ajutat formația din Liga 2 cu jucători, atât în vară, cât și acum, în această iarnă. În plus, constănțenii au jucat un meci amical cu ”satelitul” vicecampioanei României.

Mai degrabă, amicalul a fost un pretext pentru ca antrenorul Leonard Strizu să vadă jucătorii pe care îi are la dispoziție acum, dar și alți tineri de la FCSB, care joacă la echipa a doua, în Liga 3, și care ar putea ajuta Unirea Constanța.

Unirea Constanța evită în continuare să anunțe lotul 

Și de această dată constănțenii s-au ferit să dea lotul sau măcar jucătorii utilizați în amicalul cu FCSB 2, deși Strizu a precizat într-o declarație de la finalul întâlnirii că a rulat toți fotbaliștii pe care îi are la dispoziție. Putem doar să intuim care e lotul Unirii Constanța, pentru că de când a reluat pregătirile echipa se tot ferește să îl anunțe, chiar dacă în acest moment nu e conturat definitiv.

Leonard Strizu a fost și puțin ironic într-o declarație trecută, sau poate că a spus adevărul, când a precizat că nu vrea să dea numele jucătorilor care au venit de la FCSB, pentru că nu vrea să îi facă de râs în cazul în care nu vor da randament și nu vor fi păstrați pentru partea secundă a campionatului Ligii a 2-a.

Unirea Constanța a învins FCSB 2 cu 3-0 

Unirea Constanța a câștigat amicalul cu FCSB 2 cu scorul de 3-0. Au marcat Radu Cireșoiu, Cătălin Gogor și Andreas Chirițoiu. Noroc că echipa de la malul mării a făcut publice măcar numele celor care au înscris, pentru că așa aflăm trei dintre jucătorii din lot.

Leonard Strizu evită să dea informații clare despre echipă

Strizu s-a mulțumit, la finalul jocului de verificare, să analizeze în linii mari prestația Unirii Constanța, fără să dea mai multe informații concrete despre plusuri și minusuri, așa cum a făcut-o și în alte rânduri, de când a fost numit ”principal”.

În principiu, sunt mulțumit, chiar dacă nu poți trage prea multe concluzii după un meci la final de cantonament. Mă bucur că nu am primit gol, dar s-a văzut lipsa de prospețime. Am împărțit lotul în două echipe, fiecare jucând câte o repriză. După al treilea amical, va fi mai clar care sunt jucătorii pe care mă bazez pentru a doua parte a campionatului.

(N.r. – Despre cantonament) A fost un cantonament foarte bun, chiar dacă un pic cam scurt. Băieții au dat tot ce am dorit din punct de vedere fizic, am omogenizat relațiile de joc, ne-am cunoscut mai bine, am socializat și altfel decât fotbalistic. Acum vin și meciurile amicale și vedem unde mai avem de lucrat”, a spus Leonard Strizu, potrivit paginii de Facebook a Unirii Constanța.

Unirea Constanța mai are patru amicale 

Măcar, Unirea Constanța și-a făcut publice meciurile amicale premergătoare reluării Ligii a 2-a. În urma acestui test cu FCSB 2, le va mai întâlni pe Progresul Spartac (Liga 3, la 2 februarie), Unirea Slobozia (5 februarie), Metaloglobus (12 februarie), Campionii FC Argeș 2 (Liga 3, la 19 februarie).

Foto: Alexandru Nicodim/ Mediafax Foto și Unirea Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-concluzii-dupa-incheierea-cantonamentului-efectuat-de-fc-buzau-la-ramnicu-sarat-19217974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-ajuns-in-turcia-lotul-de-jucatori-pe-care-marius-maldarasanu-il-are-la-dispozitie-pentru-acest-cantonament-19217968

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-nae-constantin-nu-e-ingrijorat-ca-petrolul-nu-marcheaza-in-amicale-antrenorul-vorbeste-despre-accidentatii-din-lot-si-despre-plecarea-in-antalya-19217927

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-raducanu-pozitie-radicala-in-raport-cu-u-cluj-atacantul-refuza-sa-se-prezinte-la-antrenamente-si-cere-de-urgenta-rezilierea-andrei-cordos-suntem-in-tratative-19217918

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Jan. 2022, 14:38 Liga 2
Pe aceeași temă