Unirea Constanța n-a scos nici măcar o remiză cu Progresul Spartac. Echipa din Liga 2 a cedat în fața liderului Seriei 4 a Ligii 3

Andrei PASCU 02 Feb. 2022, 17:44 Liga 2
Unirea Constanța n-a scos nici măcar o remiză cu Progresul Spartac. Echipa din Liga 2 a cedat în fața liderului Seriei 4 a Ligii 3

Progresul Spartac a fost un adversar mult prea puternic pentru Unirea Constanța. Liderul Seriei 4 a Ligii a 3-a a trecut la limită de ocupanta locului 17 în Liga 2. Amicalul jucat la baza de pregătire din Berceni a FCSB-ului s-a terminat cu scorul de 2-1.

Unirea Constanța a pierdut amicalul cu Progresul Spartac

Unirea Constanța abia a ieșit din cantonamentul organizat în aceeași bază din Berceni, iar antrenorul Leonard Strizu a dat vina pe oboseală pentru un astfel de eșec. În privința desfășurării meciului, Progresul Spartac a deschis scorul destul de repede, în minutul 10, prin Mihai Șandru. Acesta a fost și rezultatul la pauză, 1-0 pentru divizionara a treia.

Unirea a revenit în partea a doua și chiar a reușit să restabilească egalitatea, prin Alexandru Neacșu, în minutul 60. Nu a fost suficient pentru echipa lui Leonard Strizu, pentru că Progresul Spartac a făcut 2-1 cu 10 minute înaintea finalului de meci, prin Octavian Nedelcu.

Alexandru Neacșu, în lotul Unirii Constanța. A și marcat

Ca o premieră, Unirea Constanța a comunicat într-o postare pe Facebook, în care a anunțat scorul meciului cu Progresul Spartac, și jucătorii utilizați. Printre ei s-a aflat și Alexandru Neacșu, care în prima parte a campionatului Ligii a 2-a a evoluat pentru FC Buzău, unde era împrumutat de FCSB U19. Mai mult, acesta a și înscris golul egalizator.

De această dată, pentru a doua parte a sezonului, echipa ”under” a vicecampioanei României a decis să îl trimită la Unirea Constanța, așa cum s-a procedat cu mai mulți tineri.

În același timp, potrivit informațiilor oferite de constănțeni, mai mulți fotbaliști sunt accidentați și în acest moment nu se află în programul normal al echipei.

  • Primul 11 al Unirii Constanța: Udrea – Coza, Gogor, Bobaru, Șuteu  – Ciuciulete, Ardelean, M. Lăcătuș – Trif, Chirițoiu, Neacșu. Au mai evoluat: Nache, Tălmaciu, Carabela, Mitrache, R. Tudor.
  • Primul 11 al Progresului Spartac: Moro – Alexandrescu, Parfeon, Șandru – Vlad, Purice, S. Matei, Grigore – Tong, Tudorache, Lixandru. Au mai evoluat: Lupescu, E. Radu, Petcu, M. Dumitru, Ditu, Ohaci, A. Matei, Nedelcu.

Leonard Strizu: ”Echipa este în construcție și nu am ajuns la jocul pe care ni-l dorim” 

Reacția lui Leonard Strizu în urma amicalului cu Progresul Spartac:

”Încă se resimte oboseala după cantonament. Echipa este în construcție și nu am ajuns la jocul pe care ni-l dorim. Am vrut să dau minute tuturor jucătorilor din lot, dar la cele două amicale cu formații din Liga a 2-a, atenția va fi sporită și mă interesează rezultat final”.

A fost al doilea meci amical al Unirii Constanța. Anterior, a învins cu 3-0 FCSB 2.

Cinci jucători ai Unirii Constanța, convocați la acțiunile naționalelor U18 și U19 

Din păcate pentru Leonard Strizu, în zilele următoare nu va putea conta pe cinci jucători. Mario Lăcătuș, Alexandru Șuteu, Aurelian Ciuciulete, Robert Tudor și Andreas Chirițoiu au fost convocați la acțiunile echipelor ”under” ale României.

”5 jucători ai echipei noastre au fost convocați la acțiunile echipelor naționale ale României din această perioadă

Mario Lăcătuș la U18, Alexandru Șuteu, Aurelian Ciuciulete, Robert Tudor, Andreas Chirițoiu la U19”, a anunțat Unirea Constanța.

Progresul Spartac, a doua victorie în fața echipelor din Liga 2 

De partea cealaltă, Progresul Spartac a mai jucat până acum trei amicale. În primul a făcut 2-2 cu Steaua, iar apoi a învins cu 7-0 CSM Alexandria și a trecut cu 2-1 de Metaloglobus.

Foto: Unirea Constanța

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-cea-mai-clara-victorie-in-amicale-a-marcat-de-cinci-ori-numai-in-prima-repriza-a-partidei-cu-csm-jiul-petrosani-dar-nu-a-scapat-nici-de-aceasta-data-fara-gol-primit-19218323

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noii-stranieri-ai-politehnicii-iasi-printre-marcatori-in-derby-ul-judetean-cu-stiinta-miroslava-costel-enache-asteapta-in-probe-un-belgiano-turc-si-un-englez-19218337

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-castigat-primul-amical-disputat-in-antalya-cu-o-echipa-din-prima-liga-a-georgiei-sibienii-nu-s-au-putut-baza-pe-doi-dintre-jucatorii-nou-veniti-19218321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-l-a-pierdut-si-pe-elijah-seymour-mijlocasul-a-semnat-cu-o-echipa-din-liga-3-19218304

Andrei PASCU 02 Feb. 2022, 17:44 Liga 2
Pe aceeași temă