Tano Bonnin și-a găsit echipă după despărțirea de Rapid. Fundașul a fost prezentat oficial

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2020, 18:58 Liga 2
Tano Bonnin și-a găsit echipă după despărțirea de Rapid. Fundașul a fost prezentat oficial

Tano Bonnin (30 de ani) și-a găsit echipă după despărțirea de Rapid. Fundașul central se va întoarce în țara natală, Spania, după ce a ajuns la un acord cu formația Hercules CF, din liga a treia.

Tano Bonnin a rezistat un an la Rapid 

Tano Bonnin a plecat de la Rapid imediat după ce s-a ratat promovarea în Liga 1, după finalul play-off-ului. El ajunsese în Giulești chiar cu un an în urmă și a fost utilizat în 14 partide. Anterior, fundașul central care are și cetățenie dominicană a mai jucat pentru echipele Mallorca B, Real Jaen, Real Madrid C, Valencia B, Villarreal C, Villarreal B, Osasuna, Lleida Esportiu și UD Almeria, toate din Spania.

OFICIAL | Tano Bonnin este noul jucător al Hercules CF

Experiență și forță pentru fundașul herculan

Evoluează pentru naționala din Republica Dominicană

Bine ai revenit”, precizează Hercules CF.

Rapid a schimbat substanțial lotul comparativ cu sezonul trecut și a început perfect sezonul de Liga 2

În această vară, pentru noul sezon de Liga 2, Rapid a semnat contracte cu Radu Crișan (24 de ani, fundaș central, ex UTA, împrumutat de la Astra), Cătălin Țîră (26 de ani, atacant, ex FC Voluntari), Mircea Leasă (21 de ani, fundaș dreapta, ex FC Voluntari), Daniel Benzar (22 de ani, mijlocaș ofensiv, ex FC Voluntari), Alin Fica (19 ani, atacant, ex CFR Cluj), Alexandru Pop (27 de ani, atacant, ex ASU Politehnica), Raul Costin (35 de ani, mijlocaș, ex CS Mioveni) și australianul Harrison Devenish-Meares (23 de ani, portar).

Rapid a început noul sezon de Liga 2 cu două victorii, 3-1 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii, și 2-1 pe teren propriu, în Regie, cu Pandurii, astfel că în acest moment se află pe locul 2, cu șase puncte, sub Dunărea Călărași, care are același număr de puncte, dar un golaveraj superior, 4-0 față de 5-2.

În etapa a 3-a, Rapid joacă sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 13:00, la Slatina, cu nou-promovata CSM Slatina. Ulterior, giuleștenii și-ar putea desfășura meciurile de pe teren propriu la Buftea.

ProSport a aflat că Rapid s-a interesat de Mihai Popescu, iar formația din Giulești ar vrea să-l transfere definitiv pe fundașul lui Dinamo, dar o variantă ar putea fi și împrumutul pentru un sezon.

Foto: Hercules CF 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2020, 18:58 Liga 2
Pe aceeași temă