Rapidul de Buftea! Giuleștenii, aproape să părăsească Bucureștiul pentru a-și disputa meciurile de acasă! Reacția lui Victor Angelescu

Liga2.ro 09 Sep. 2020, 15:47 Liga 2
Rapidul de Buftea! Giuleștenii, aproape să părăsească Bucureștiul pentru a-și disputa meciurile de acasă! Reacția lui Victor Angelescu

Conducătorii echipei Rapid caută soluții în aceste zile pentru a găsi o nouă ”casă” unde formația antrenată de Adrian Iencsi să își desfășoare meciurile de Liga 2 de pe teren propriu, fiind tot mai numulțumiți de condițiile stadionului Regie. Principalul acționat al trupei giuleștene, Victor Angelescu, a dezvăluit că Rapid va disputa meciurile de ”acasă” pe o altă arenă, pentru a le asigura jucătorilor un gazon bun, atât pentru antrenament cât și pentru jocuri.

Angelescu afirmă că, în situația în care pandemia dă semne că nu se va încheia curând, iar fotbalul se va juca în continuare fără suporteri în tribune, prioritatea Rapidului este terenul pe care să evolueze jucătorii.

Rapid, foarte aproape să se mute pe stadionul din Buftea

Investitorul are trei variante de stadion pentru Rapid și spune că arena din Buftea are cele mai mari șanse să fie noua „casă” a giuleștenilor.

”Încercăm să vorbim, mai ales că nu se joacă cu suporteri. Noi am ales arena din Regie pentru că totuși poate intra un anumit număr de suporteri, erau și aproape de teren, dar din cauza pandemiei am zis că poate e mai bine să jucăm câteva meciuri de acasă să încercăm să jucăm pe un alt teren. Suntem în discuții, cred că principala e Buftea, este sigur mult mai bun gazonul decât în Regie.

Ca iarbă, terenul din Regie nu arată rău, am investit mulți bani în teren, am investit peste 80.000 de euro în el. Problema este… el dedesubt este foarte vălurit, are gropi, trebuie ras de tot, de băgat bani, dar nu e baza noastră, nu putem face o investiție atât de mare pentru un teren care nu ne aparține. În momentul de față, la Buftea nu se joacă fotbal, dar terenul arată bine. Vom vedea”, a declarat Victor Angelescu la GSP LIVE.

În sezonul trecut, tot din cauza problemelor cu gazonul din Regie, Rapid a jucat un meci la Voluntari, pe stadionul echipei de primă ligă FC Voluntari.

Clinceni sau Voluntari, celelalate două opțiuni pentru Rapid

Atât Adrian Iencsi, cât și predecesorii Daniel Pancu și Dan Alexa s-au plâns de calitatea slabă a terenului stadionului din Regie. Astfel, conducerea formației din Giulești a luat în calcul inițial disputarea meciurilor de acasă la Buftea, Clinceni sau Voluntari.

”Buftea, Clinceni și Voluntari. Important e să avem un gazon bun și să ne exprimăm cum ne dorim, gazonul nu îl putem schimba, ar costa 350.000 de euro. Mai ales acum, fără suporteri, ne gândim foarte serios să jucam pe un gazon unde putem să ne exprimăm”, a declarat și Andrei Nicolescu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al clubului Rapid, la ProSport LIVE.

Rapid a început noul sezon de Liga 2 cu două victorii, 3-1 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii și 2-1 pe teren propriu, în Regie, cu Pandurii, astfel că în acest moment se află pe locul 2, cu șase puncte, sub Dunărea Călărași, care are același număr de puncte, dar un golaveraj superior, 4-0 față de 5-2.

Articol scris de George NISTOR

 

Liga2.ro 09 Sep. 2020, 15:47 Liga 2
Pe aceeași temă