Rapid a pus ochii pe un dinamovist. Exclus din lot de Cosmin Contra, Mihai Popescu ar putea ajunge sub comanda lui Adrian Iencsi | EXCLUSIV

Victor VRÎNCEANU 09 Sep. 2020, 16:12 Liga 2
Rapid a pus ochii pe un dinamovist. Exclus din lot de Cosmin Contra, Mihai Popescu ar putea ajunge sub comanda lui Adrian Iencsi | EXCLUSIV

Rapid este aproape de un nou transfer de la Dinamo, după ce în sezonul trecut l-a avut împrumut din ”Ștefan cel Mare” pe Giani Crețu. De această dată, sub comanda lui Adrian Iencsi poate ajunge Mihai Popescu (27 de ani), fundaș care nu mai intră în vederile lui Cosmin Contra și a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua, care în acest weekend va debuta în noul sezon al Ligii 3.

Rapid vrea să profite de această situație și să-și asigure serviciile lui Mihai Popescu, potrivit surselor ProSport.

Jucătorul defensiv originar din Câmpulung Muscel a început fotbalul la Sporting Pitești și apoi a fost achiziționat de Dinamo, care fie l-a folosit, fie l-a împrumutat la alte echipe. Popescu a mai jucat pentru ACS Berceni, Dunărea Călărași, FC Voluntari, iar în prima jumătate a anului 2019 a evoluat în Scoția, la St. Mirren. A prins 17 meciuri, însă n-a fost păstrat și a revenit la Dinamo, unde în sezonul trecut a avut 24 de partide, toate începute ca titular, și a înscris un gol.

Rapid îl vrea pe Mihai Popescu de la Dinamo

ProSport a aflat că Rapid s-a interesat de Mihai Popescu, iar formația din Giulești ar vrea să-l transfere definitiv pe fundașul lui Dinamo, dar o variantă ar putea fi și împrumutul pentru un sezon.

Daniel Popa, Mihai Neicuțescu și Andrei Sin sunt alți jucători pe care Dinamo i-a trimis la echipa secundă.

Zilele trecute, Rapid i-a readus la club pe portarul Ștefan Ciuculescu (27 de ani) și mijlocașul Adrian Grigore (27 de ani), de care se despărțea după promovarea în Liga 2, însă îi va folosi la echipa secundă, din Liga 3.

În această vară, pentru noul sezon de Liga 2, Rapid a mai semnat contracte cu Radu Crișan (24 de ani, fundaș central, ex UTA, împrumutat de la Astra), Cătălin Țîră (26 de ani, atacant, ex FC Voluntari), Mircea Leasă (21 de ani, fundaș dreapta, ex FC Voluntari), Daniel Benzar (22 de ani, mijlocaș ofensiv, ex FC Voluntari), Alin Fica (19 ani, atacant, ex CFR Cluj), Alexandru Pop (27 de ani, atacant, ex ASU Politehnica), Raul Costin (35 de ani, mijlocaș, ex CS Mioveni) și australianul Harrison Devenish-Meares (23 de ani, portar).

Rapid a început noul sezon de Liga 2 cu două victorii, 3-1 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii și 2-1 pe teren propriu, în Regie, cu Pandurii, astfel că în acest moment se află pe locul 2, cu șase puncte, sub Dunărea Călărași, care are același număr de puncte, dar un golaveraj superior, 4-0 față de 5-2.

În etapa a 3-a, Rapid joacă sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 13:00, la Slatina, cu nou-promovata CSM Slatina. Ulterior, giuleștenii și-ar putea desfășura meciurile de pe teren propriu la Buftea.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapidul-de-buftea-giulestenii-aproape-sa-paraseasca-bucurestiul-pentru-a-si-disputa-meciurile-de-acasa-reactia-lui-victor-angelescu-19147188

Victor VRÎNCEANU 09 Sep. 2020, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă