Rapid are încă doi depistați pozitiv la COVID-19. ”Secundul” Ștefan Grigorie și un jucător ratează derby-ul cu ASU Poli

Marius ANGHEL 04 Dec. 2020, 15:42 Liga 2
Rapid are încă doi depistați pozitiv la COVID-19. ”Secundul” Ștefan Grigorie și un jucător ratează derby-ul cu ASU Poli

Rămasă pentru ultimul meci din 2020, derby-ul de la Timișoara cu ASU Politehnica, fără antrenorul interimar Mihai Iosif, depistat pozitiv la COVID-19 la începutul acestei săptămâni, Rapid nu se va putea baza la acest joc nici pe antrenorul secund Ștefan Grigorie, cât nici pe fundașul Enrichi Finica. Aceștia doi au intrat în izolare pentru următoarele două săptămâni după ce au fost depistați, la rândul lor, cu noul coronavirus.

Ștefan Grigorie și Enrichi Finica au COVID-19 și ratează deplasarea la Timișoara

Ștefan Grigorie a revenit în această săptămână la Rapid în funcția de antrenor secund, odată cu numirea lui Nicolae Grigore ca antrenor principal. Mihai Iosif va rămâne și el la prima echipă a giuleștenilor, urmând să fie tot ”secund”.

Enrichi Finica (18 ani) a jucat în acest sezon în cinci meciuri pentru Rapid, ultimul fiind chiar cel mai recent joc al bucureștenilor, cu CSM Reșița, când a fost înlocuit la pauză cu Petre Goge, revenit după ce fusese izolat din cauza infectării cu COVID-19.

”Rapid nu se va baza la Timișoara pe fundașul stânga Enrichi Finica, dar nici pe Ștefan Grigorie, noul „secund” al giuleștenilor.
Aceștia au fost testați pozitiv cu SARS-COV-2, astfel încât au intrat în izolare pentru următoarele două săptămâni.
Cei doi au avut simptome specifice infecției cu coronavirus, însă în acest moment se simt bine.
Rapid a primit aviz favorabil pentru meciul de la Timișoara, ce de va disputa duminică, de la ora 13:30, în ultima partidă a anului 2020”, a anunțat Rapid.

Meciul dintre ASU Poli și Rapid, contând pentru etapa a 15-a a Ligii 2, ultima programată în 2020, are loc duminică, de la 13:30, pe arena Știința.

În acest moment, ASU Poli e pe locul 3, cu 24 de puncte, la fel ca Dunărea Călărași, care a urcat în această săptămână pe locul 2, după remiza din restanța cu Turris Oltul. Rapidul e pe 5 în Liga 2, cu 23 de puncte.

La meciul de la Timișoara, ASU Poli și Rapid vor îmbrăca echipamente speciale, care apoi vor fi scoase la licitație.

Șapte jucători ai Rapidului au avut COVID-19 în acest sezon

În acest moment, Rapid îl are în izolare, depistați pozitiv cu COVID-19, pe fundașul Bogdan Manole și antrenorul secund Mihai Iosif.

Jucătorii Ștefan Pănoiu, Rareș Lazăr, Virgil Drăghia, Rareș Ilie, Cătălin Hlistei și Petre Goge, cât și patru membri ai fostului stafful tehnic, printre care și fostul antrenorul principal Adrian Iencsi, au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la Rapid în acest sezon.

Giuleștenii au avut mai multe cazuri de infectare cu coronavirusul și la echipa secundă, Rapid 2, care activează în Liga 3.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-intra-in-transa-pentru-derby-ul-cu-rapid-pentru-noi-este-un-meci-de-sarbatoare-asu-poli-organizeaza-jocul-pe-micuta-arena-stiinta-19160944

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-vizibil-emotionat-la-conferinta-de-prezentare-la-rapid-o-intoarcere-aici-e-o-intoarcere-acasa-nu-m-am-vazut-in-situatia-asta-atat-de-repede-a-anuntat-si-revenire-19160760

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-nicolae-grigore-e-noul-antrenor-principal-al-echipei-rapid-victor-angelescu-dezvaluie-de-cand-purta-negocierile-cand-voia-sa-l-anunte-de-fapt-si-de-ce-are-incredere-in-fostul-secund-al-lui-19160736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-ramas-din-nou-fara-antrenor-mihai-iosif-a-fost-depistat-pozitiv-la-covid-19-si-rateaza-ultimul-meci-din-2020-derby-ul-cu-asu-poli-19160676

Marius ANGHEL 04 Dec. 2020, 15:42 Liga 2
Pe aceeași temă