Daniel Pancu, dezgustat de jocul Rapidului cu ”FC U” Craiova și invidios pe Mihai Iosif: ”E cel mai mare noroc din viața lui, dar echipa e în cădere. Să fie clar pentru toți”

Marius ANGHEL 20 Apr. 2021, 01:45 Liga 2

După un debut spectaculos în play-off-ul Ligii 2, cu trei victorii consecutive, rezultat nereușit de altă echipă din celelalte cinci prezente în această competiție, cinci victorii dacă le punem și pe cele două din finalul sezonului regular, Rapid a fost readusă cu picioarele pe pământ de ”FC U” Craiova. Principala contracandidată la locul 1, echipa pe care a devansat-o la golaveraj în fruntea turneului de promovare după primele trei etape, a câștigat, luni seară, cu 1-0 pe ”Ion Oblemenco” și și-a recâștigat prima poziție în clasament, pe care s-a aflat și în 18 din cele 21 de runde ale sezonului regular.

Însă, mai rău decât înfrângerea, care poate venit oricând, inclusiv și după un joc dominat, a fost prestația lui Ionuț Voicu și compania. Rapid nu și-a creat împotriva Craiovei nicio mare ocazie de gol, aceeași evoluție continuând și în ultimele 30 de minute, în care oltenii au jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Paramatti.

Daniel Pancu, dezgustat de jocul Rapidului cu ”FC U” Craiova: ”E greu de crezut că poate emite pretenții la promovare”

După meci, legenda Rapidului, Daniel Pancu, s-a arătat dezgustat de jocul echipei conduse de Mihai Iosif.

”Șansele la promovare sunt mari în continuare. Nu se discută, pentru că e poziția în clasament. Dar jocul din această seară pe mine m-a dezgustat. Îți spun sigur. Deci, o echipă care e în superioritate numerică să nu-ți tragă un șut spre poartă, să nu aibă un corner, e greu de crezut că poate emite pretenții la promovare”, a spus Pancu în cadrul emisiunii DigiSport Special.

”Rapid, în seara asta, a arătat rău și a arătat rău și la Timișoara”

Dacă antrenorul giuleștenilor a dat vina pe oboseală, deplasări, meciuri jucate la intensitate maximă pentru a prinde play-off-ul și mai apoi în play-off, toate disputate într-un interval scurt de timp, Daniel Pancu a remarcat că aceeași problemă pe care a avut-o Rapid la Craiova a arătat-o și în precedentul joc, cu ASU Poli, la Timișoara. Atunci, giuleștenii au câștigat cu 2-1 după ce au înscris de două ori în ultimele minute, deși până atunci avuseseră un joc șters.

”Craiova a avut două zile, mi se pare, în plus să pregătească meciul, față de Rapid (n.r. – în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii trecute, Craiova a jucat marți la Miercurea Ciuc, iar Rapid a jucat joi, la Timișoara). Dar în echipa Rapidului, în momentul de față, nu cred că sunt mai mult de doi jucători care să facă față la prima ligă. Nu cred. Vorbesc în general. Craiova, într-adevăr, o echipă solidă, o echipă bine organizată în teren. Am văzut și în România cum stau lucrurile. Toți comentatorii și toți «speakerii» spun că o echipă organizată înseamnă o echipă care, de fapt, intră de două ori în careul advers într-un meci și nu primește goluri. Asta înseamnă o echipă organizată în România. Rapid, în seara asta, a arătat rău și a arătat rău și la Timișoara (n.r. – în etapa trecută, unde a câștigat cu 2-1), a spus Pancu.

Pancu, invidios pe Mihai Iosif: ”E cel mai mare noroc din viața lui că antrenează Rapidul”

Fostul antrenor al Rapidului a avut câteva cuvinte și pentru actualul antrenor al giuleștenilor. Din antrenorul echipei secunde a clubului și antrenor secund, Mihai Iosif a ajuns să fie interimarul care a resuscitat Rapidul și l-a adus în cărțile pentru promovare.

Pancu a părut invidios că Mihai Iosif a ajuns să fie antrenorul primei echipe a Rapidului.

”Mihai Iosif e un norocos, pentru că antrenează Rapidul. În general. Să fie clar, pentru toată lumea. E cel mai mare noroc din viața lui, dar echipa e în cădere. Să fie clar pentru toți”, e de părere Pancu.

Înaintea meciului trecut, de la Timișoara, lui Mihai Iosif i-a fost prelungit contractul de antrenor al Rapidului cu un an și jumătate. Contractul său este de antrenor secund, fiindcă în acte, cel cu licență de antrenor principal la acest nivel, de Liga 2, este Mihai Nădăban.

După cinci victorii consecutive, două în sezonul regular și trei în play-off, Rapid pierde primul joc cu Mihai Iosif antrenor și pierde, totodată, și primul loc în grupa de promovare. ”FC U” Craiova a depășit echipa giuleșteană cu trei puncte, după meciul direct, 45 față de 42. În etapa a 5-a, Rapid joacă în 24 aprilie, de la ora 15:00, acasă, cu CS Mioveni (locul 3, cu 41 de puncte).

Foto: Răzvan Păsărică, Remus Badea și Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-nu-mai-e-invincibila-in-play-off-derby-ul-cu-fc-u-craiova-a-adus-prima-infrangere-mihai-iosif-mesaj-pentru-contestatarii-echipei-am-fost-criticati-dupa-cinci-victo-19180505

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-voicu-mintea-limpede-din-tabara-rapidului-dupa-0-1-cu-fc-u-craiova-capitanul-giulestenilor-discurs-asezat-si-sincer-felicitari-lor-pentru-victorie-au-tras-mai-bin-19180557

https://liga2.prosport.ro/seria-1/craiova-a-invins-rapid-fara-probleme-insa-eugen-trica-a-fost-nemultumit-de-arbitraj-il-voia-pe-hategan-sau-kovacs-e-cineva-care-vrea-sa-faca-rau-craiovei-dumnezeu-e-sus-si-le-vede-pe-toat-19180503

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-albu-fc-u-craiova-rapid-promovare-universitatea-craiova-19180547

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-rapid-se-joaca-de-la-ora-2100-cele-doua-echipe-lupta-pentru-a-se-detasa-in-fruntea-play-off-ului-ligii-2-19180345

Marius ANGHEL 20 Apr. 2021, 01:45 Liga 2
Pe aceeași temă