Rapid are din nou probleme cu coronavirusul! Petre Goge e în izolare, pozitiv! La echipa secundă sunt mai multe cazuri

Marius ANGHEL 07 Nov. 2020, 21:29 Liga 2
Rapid are din nou probleme cu coronavirusul! Petre Goge e în izolare, pozitiv! La echipa secundă sunt mai multe cazuri

Virusul SARS-CoV-2 pune din nou probleme Rapidului, după ce nu cu mult timp în urmă întreaga prima echipă a clubului giuleștean a stat în izolare o săptămână, și-a amânat la momentul respectiv meciul cu CS Mioveni, a revenit și a suferit umilința din Cupa României cu Progresul Spartac.

Petre Goge (29 de ani) a avut simptome înaintea derby-ului cu Petrolul, motiv pentru care nu a prins lotul, și au fost confirmate printr-un test pozitiv la COVID-19. În plus, la formația secundă din Liga 3 există șapte cazuri de infectare, a comunicat formația alb-vișinie.

Petre Goge are coronavirus

Petre Goge a intrat în izolare după ce în ultimele zile a avut simtome specifice coronavirusului. Din această cauză nici nu a fost în locul echipei pentru derby-ul cu Petrolul, pierdut vineri seară cu 0-2 la Ploiești. Rapid susține că fundașul sau mijlocașul stânga se simte bine în momentul de față.

”Un jucător al primei echipe a fost depistat pozitiv cu Covid-19, după ce a prezentat simptome specifice virusului.
Este vorba despre fundașul stânga, Lucian Goge, cel care a intrat imediat în izolare, iar în momentul de față se simte bine”, a anunțat Rapid.

Goge a evoluat în opt meciuri în acest sezon de Liga 2 pentru Rapid, în toate fiind titular și o singură dată fiind înlocuit. Jucătorul a purtat și banderola de căpitan atunci când a lipsit Ionuț Voicu și a marcat și un gol, în victoria cu Concordia Chiajna (4-2). Ultimul meci în care a jucat a fost cel cu CS Mioveni, pierdut cu 3-0 la Buftea.

Jucătorii Ștefan Pănoiu, Rareș Lazăr, Virgil Drăghia, Rareș Ilie și Cătălin Hlistei, cât și patru membri ai staffului tehnic, printre care și fostul antrenorul principal Adrian Iencsi, au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la Rapid.

  • În acest moment, în etapa a 11-a a Ligii 2 nu au putut juca trei echipe din cauza problemelor pe care le întâmpină cu noul coronavirus. Unirea Slobozia, Fotbal Comuna Recea și ”U” Cluj au multiple cazuri de COVID-19 și nu au putut evolua în partidele cu CSM Slatina, SCM Gloria Buzău, respectiv Farul Constanța.

Rapid II are șapte cazuri de infectare cu noul coronavirus. Echipa secundă a câștigat azi cu FC Voluntari 2

În plus, Rapid a anunțat și faptul că echipa secundă are probleme cu infectările cu COVID-19.

”Din păcate, la formația secundă există șapte cazuri de infectare cu noul Coronavirus, jucătorii fiind, de asemenea, în izolare.
Chiar și fără aceștia, Rapid II a învins astăzi formația secundă a prim-divizionarei FC Voluntari, cu 2-1”, a transmis gruparea giuleșteană.

Rapid 2 a jucat chiar astăzi în etapa a 9-a a Ligii 3, Seria 4, ultima a turului, și a câștigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari 2. Vlad Ghineț (7), Nichifor Georgescu (21), respectiv Adelin Voinescu (85) au înscris golurile partidei desfășurate pe stadionul Regie.

Mihai Iosif, interimarul primei echipe și principalul echipei secunde a Rapidului, a utilizat în jocul cu FC Voluntari 2 următorii jucători: Al. Bădescu – Leasă (cpt.), Ignat, Catrici, Ad. Grigore – Al. Gheorghe, Bradu, R. Ilie (Ad. Nițu 81’) – Ghineț (G. Neacșu 87’), N. Georgescu (G. Toma 67’), Al. Despa (T. Coman 81’).

Cu acest succes, al treilea în acest tur de campionat încheiat astăzi, Rapid acumulează 10 puncte și se află pe poziția a 8-a din 10 în Seria 4 a Ligii 3. Micii giuleșteni mai au un joc înainte de a intra în vacanță, weekendul următor, pe 14 noiembrie, de la ora 14:00, la CS Tunari (locul 4, 13 puncte).

În schimb, prima echipă a Rapidului, pierzătoare cu Petrolul în această etapă a Ligii 2, a 11-a, se află pe locul 14 în clasament, cu 13 puncte. Următorul meci îl are duminica viitoare, acasă, cu Farul.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Rapid

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-episod-din-primvs-derby-petrolul-rapid-se-joaca-de-la-ora-1900-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-ambele-echipe-o-duc-rau-in-clasament-19156132

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-farul-amanat-ardelenii-au-in-continuare-o-multime-de-cazuri-de-covid-19-nu-pot-juca-pentru-a-doua-etapa-la-rand-19156425

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-a-fost-multumit-de-atitudinea-jucatorilor-rapidului-dupa-esecul-cu-petrolul-a-fost-mai-bine-trebuie-sa-iesim-cu-totii-din-criza-sa-fim-unul-pentru-altul-19156322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-voicu-a-ajuns-la-capatul-rabdarii-si-e-pregatit-sa-paraseasca-rapid-nu-am-vreo-problema-in-a-pleca-conducerea-sa-traga-linie-19156437

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antonio-sefer-in-lacrimi-dupa-esecul-rapidului-cu-petrolul-nu-stiu-ce-se-intampla-cu-noi-nu-stiu-ce-se-intampla-cu-mine-parca-nu-sunt-eu-imi-cer-scuze-19156298

Marius ANGHEL 07 Nov. 2020, 21:29 Liga 2
Pe aceeași temă