VIDEO | Mihai Iosif, euforic după ce a promovat cu Rapid în Liga 1: ”Ce să-mi mai doresc? Cupa UEFA!” Ce le-a cerut jucătorilor la petrecere și marele său vis: ”Mi-ar fi plăcut să fiu un poet de talia lui Mihai Eminescu”

Mihai Iosif, antrenorul în vârstă de 46 de ani al echipei Rapid, a fost în culmea fericirii după ce giuleștenii au promovat în Liga 1 și a anunțat care este următoarea lui mare dorință legată de clubul său de suflet: cupele europene.

Rapid a obținut promovarea în Liga 1, iar după meciul cu ”FC U” Craiova disputat la Buftea, scor 1-3, rapidiștii au mers la un local din apropierea Bucureștiului și au sărbătorit revenirea echipei giuleștene pe prima scenă a fotbalului românesc.

Pe tricoul de promovare, rapidiștii au avut imprimată o locomotivă, alături de mesajul: ”Rapid este făcut să fie iubit de oameni îngrozitor de simpli”.

Mihai Iosif vrea în cupele europene cu Rapid, după ce a obținut promovarea în Liga 1

Mihai Iosif a explicat că acel mesaj îl reprezintă și le-a cerut tuturor jucătorilor săi autografe. Toți fotbaliștii de la Rapid și-au pus semnătura pe tricoul de promovare al antrenorului.

Întrebat ce își mai dorește acum, după ce a promovat cu Rapid, în euforia momentului, Mihai Iosif a declarat că vrea Cupa UEFA. Antrenorul își dorește să treacă la nivelul următor și să o califice pe Rapid în cupele europene.

”Ăsta sunt eu. Până și tricoul a fost exact cum sunt eu. Mesajul e exact ceea ce mă reprezintă. Fără să-l caut, dar e mesajul pe care-l transmit eu. Și ca antrenor sunt simplu și așa am reușit. Da, eu mi-am dorit semnăturile tuturor jucătorilor, dar ăsta sunt eu, exact mesajul, fără să-l caut, repet.

Din punct de vedere sportiv, da, e cea mai mare realizare a vieții mele. Ce să-mi mai doresc? Cupa UEFA! Să accedem în cupele europene. În momentul ăsta nu-mi doresc decât să fiu sănătos. Așa cum am spus, doi oameni au crezut în mine, soția mea și copilul meu”, a spus Mihai Iosif, la petrecerea de promovare a Rapidului.

Mihai Iosif, declarația zilei după ce a dus Rapid în Liga 1: ”Mi-ar fi plăcut să fiu de talia lui Mihai Eminescu”

Mihai Iosif are o pasiune pentru poezie și spune că și-ar fi dorit să calce pe urmele lui… Mihai Eminescu. După performanța reușită ca antrenor al giuleștenilor, Mihai Iosif a subliniat că banii n-au o importanță prea mare pentru el.

Recunoscut pentru declarațiile spumoase pe care le-a oferit în ultima perioadă, Mihai Iosif a recunoscut ce i-a transmis soției.

”Nu le-am inventat eu. Nici poeziile, eu le mai spun, dar nu… Mi-ar fi plăcut să fiu un poet de talia lui Mihai Eminescu. Îi spuneam și soției: Ăsta e visul meu, pe mine nu mă interesează foloase materiale, ci să rămân în istorie”, a spus Mihai Iosif, în stilul caracteristic, la DigiSport.

Florin Manea, dezvăluiri: ”Mihai Iosif n-a semnat prelungirea, a fost o înțelegere verbală”

Pe de altă parte, Florin Manea, invitat la ProSport LIVE, a dezvăluit că Mihai Iosif n-a semnat de fapt prelungirea contractului cu Rapid, iar înțelegerea dintre părți a fost doar una la nivel verbal.

”Antrenorul principal al Rapidului, Mihai Iosif, a semnat prelungirea contractului, scadent în această vară, pe o perioadă de un an și jumătate”, a fost anunțul făcut de giuleșteni, în urmă cu o lună de zile.

Bun prieten cu Mihai Iosif, Florin Manea a aflat că tehnicianul are doar o înțelegere verbală cu șefii Rapidului. N-a semnat prelungirea, a fost o înțelegere verbală. E un om care ți-a salvat un sezon”, a spus Florin Manea, la ProSport LIVE.

N-ar fi prima minciună etalată de Rapid prin intermediul site-ului oficial și al paginii de Facebook.

”Îl cunosc pe patronul Rapidului, n-are scrupule. Nu mi-a plăcut prezența lui Bogdan Andone și Vasile Maftei la meciul cu Timișoara. Stai acasă, să nu pui presiune pe Mihai Iosif, citește și el ziarele. Nu este un moment bun ales pentru un meci decisiv, să ai astfel de invitați”, a mai afirmat fostul conducător din Giulești.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Pe aceeași temă