Victor Angelescu, explicații despre prelungirea contractului cu Mihai Iosif la Rapid: ”Nu am făcut-o ca să motivăm echipa!” Anunț despre viitorul lui Ovidiu Burcă | VIDEO

Andreea VISU 18 Apr. 2021, 09:51 Liga 2

Victor Angelescu, reprezentantul principalului acționar al clubului Rapid, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre prelungirea înțelegerii cu antrenorul Mihai Iosif, dar și despre viitorul lui Ovidiu Burcă, fost președinte, acum antrenor principal la Rapid 2, echipă care activează în Liga 3.

Rapid a învins-o la limită pe ASU Poli Timișoara, scor 2-1, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 2, iar Victor Angelescu a recunoscut că s-ar fi mulțumit și cu un egal.

Chiar înaintea meciului de la Timișoara, desfășurat joia trecută, conducerea clubului Rapid a decis să îi prelungească înțelegerea cu Mihai Iosif și a explicat că atmosfera pe care a adus-o antrenorul la Rapid l-a făcut să ia această decizie.

Victor Angelescu, despre prelungirea înțelegerii cu Mihai Iosif și situația lui Ovidiu Burcă

Odată cu numirea lui Daniel Niculae în funcția de președinte, s-a vorbit despre plecarea lui Ovidiu Burcă, având în vedere faptul că cei doi au avut un conflict în trecut, înainte de promovarea în Liga 3. Victor Angelescu a asigurat că Ovidiu Burcă va rămâne până în vară la Rapid.

”Înainte de meci, nu m-aș fi mulțumit cu un egal, dar, la final, la cum s-a jucat, m-aș fi mulțumit și cu un egal. Nu sunt eu în măsură să spun ce nu m-a mulțumit în joc. Până la urmă, rezultatul contează.

E un antrenor care are cinci meciuri și cinci victorii de când l-am pus. Și în acel mandat de interimar a avut rezultate bune. Am făcut-o pentru că avem încredere în el, nu ca să motivăm echipa, pentru că sunt destul de motivați. A reușit să facă un grup unit și cred că avem mai multă liniște decât în sezonul trecut. A reușit să creeze o familie acolo.

În momentul de față, Ovidiu va rămâne sigur până la finalul campionatului, apoi o să aibă o discuție cu mine și cu Daniel (n.r. Niculae), a spus Victor Angelescu, la ProSport LIVE.

Dinu Gheorghe, sfat pentru Angelescu: ”Păstrați lucrurile așa”

Prezent în studioul ProSport LIVE, Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, a ținut să îi ofere un sfat lui Victor Angelescu.

”Poate încercați până se încheie campionatul să păstrați lucrurile așa, pentru că Rapid are nevoie de liniște. Până se încheie campionatul, toată lumea să înțeleagă, chiar și Nico, și lucrurile să rămână așa. S-a pornit foarte bine și ar fi păcat ca ceva să rupă acest drum”, a intervenit Dinu Gheorghe.

”Aveți dreptate. Nu vrem să facem schimbări majore în următoarele luni”, a răspuns Victor Angelescu.

În primele trei etape din play-off, Rapid a obținut doar victorii: 1-0 la FK Csikszereda, 4-1 cu Dunărea Călărași și 2-1 la ASU Poli.

Urmează meciul cu ”FC U” Craiova pentru Rapid

Pentru Rapid urmează meciul cu ”FC U” Craiova, contracandidata la promovarea în Liga 1, iar Victor Angelescu a vorbit pe scurt despre obiectivul echipei lui Mihai Iosif: Eu îmi doresc victoria, dar și un egal cred că ar fi un rezultat bun. Noi mergem să câștigăm.”

Meciul dintre U Craiova 1948 SA și Rapid e programat luni, 19 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Jocul contează pentru etapa a 4-a a play-off-ului, iar cele două echipe se află la egalitate de puncte în acest moment, pe primele două poziții, însă giuleștenii sunt primii, deoarece au un golaveraj mai bun: 7-2 față de 3-1.

Andreea VISU 18 Apr. 2021, 09:51 Liga 2
Pe aceeași temă