Noi vești proaste pentru Rapid. Giuleștenii au încă cinci pozitivi cu COVID-19. Se amână derby-ul cu ”FC U” Craiova?

Marius ANGHEL 09 Oct. 2020, 21:44 Liga 2
Noi vești proaste pentru Rapid. Giuleștenii au încă cinci pozitivi cu COVID-19. Se amână derby-ul cu ”FC U” Craiova?

Vești proaste pentru Rapid cu o zi înaintea meciului pe care trebuie să îl joace în etapa a 7-a a Ligii 2, cu U Craiova 1948 SA, chiar liderul campionatului. Giuleștenii au primit astăzi rezultatele testării împotriva COVID-19 efectuate joi și au descoperit că au încă cinci cazuri pozitive în cadrul echipei. Rapid anunță că partida cu oltenii rămâne în picioare.

Virgil Drăghia, Rareș Lazăr și trei membri ai staffului tehnic al Rapidului au și ei COVID-19

După Ștefan Pănoiu, depistat pozitiv, ieri, la naționala sub 19 a României, de unde a fost trimis acasă, Rapid a primit cinci rezultate pozitive în urma testelor efectuate joi. Doi jucători, Virgil Drăghia și Rareș Lazăr, au COVID-19, iar ceilalți trei fac parte din stafful tehnic condus de Adrian Iencsi.

”În urma testelor făcute ieri, cinci rapidiști au fost depistați pozitiv cu Covid-19.
Virgil Drăghia și Rareș Lazăr sunt singurii jucători ce au luat virusul, alături de trei membri ai staff-ului tehnic.
Aceștia vor lipsi la meciul cu FC Universitatea 1948, de mâine, din etapa a VII-a a ligii secunde, urmând a intra în izolare pentru 14 zile”, a anunțat Rapid.

Portarul Virgil Drăghia (30 de ani) a evoluat în toate cele șase meciuri ale Rapidului din acest sezon, mijlocașul Rareș Lazăr (21 de ani) a fost utilizat în cinci partide, iar mijlocașul Ștefan Pănoiu (18 ani) are șase meciuri și două goluri în startul campionatului.

Drăghia a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Tătaru și Devenish-Meares, ceilalți doi goalkeeperi ai Rapidului, care s-au antrenat alături de Drăghia, ar trebui să intre și ei în izolare. Foto: FC Rapid 1923

Șase cazuri de COVID-19 la Rapid și echipa e programată? ASU Poli, Aerostar și FK Csikszereda sunt în situații asemănătoare, dar nu joacă

Interesant este faptul că Rapid susține că are undă verde să joace cu ”FC U” Craiova, fără ca alți jucători sau membri ai staffului tehnic să intre în izolare, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, la ASU Poli sau Aerostar Bacău, care nu joacă în această etapă din această cauză.

La Aerostar, fiindcă un portar a fost depistat pozitiv, și ceilalți doi din lot au fost izolați pentru șapte zile. În total, la șase jucători pozitivi, alții șase, considerați contacți, au fost băgați în izolare. ASU Poli, unde sunt șapte cazuri pozitive, toată echipa și stafful tehnic au intrat în izolare.

Rapid joacă în etapa a 7-a sâmbătă, de la ora 20:45, la Drobeta Turnu Severin, cu liderul U Craiova 1948 SA. Diferența dintre cele două echipe este de un punct.

În această săptămâni, cazuri de COVID-19 au fost descoperite și la ASU Poli, FK Csikszereda, Aerostar BacăuSteaua, FC Voluntari 2 sau Minaur Baia Mare, motiv pentru care aceste echipe n-au fost programate să joace. Trei partide din această etapă nu se joacă în Liga 2 din cauza problemelor cu COVID-19: ASU Poli – Dunărea Călărași, Aerostar Bacău – Viitorul Pandurii Târgu Jiu și SCM Gloria Buzău – FK Csikszereda.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-meciuri-din-etapa-a-7-a-a-ligii-2-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-care-e-situatia-echipelor-asu-poli-si-aerostar-19151572

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-nu-a-scapat-de-covid-19-un-jucator-a-fost-testat-pozitiv-si-izolat-de-urgenta-comunicatul-emis-de-club-19151557

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tensiuni-la-fc-u-craiova-inaintea-meciului-cu-rapid-nicolo-napoli-bagat-in-sedinta-de-adrian-mititelu-oltenii-au-trei-noi-absente-pentru-derby-ul-cu-giulestenii-19151644

Marius ANGHEL 09 Oct. 2020, 21:44 Liga 2
Pe aceeași temă