Rapid are încă un caz de COVID-19 printre jucători: ”A intrat deja în izolare.” Meciul cu CSM Reșița nu e amenințat să nu se joace

Marius ANGHEL 25 Nov. 2020, 21:21 Liga 2
Rapid are încă un caz de COVID-19 printre jucători: ”A intrat deja în izolare.” Meciul cu CSM Reșița nu e amenințat să nu se joace

Rapid are un nou jucător depistat cu COVID-19 în lot, după ce ultimul infectat, Petre Goge, a fost declarat vindecat și a și jucat în precedentul meci, cu Aerostar. Fundașul central Bogdan Manole a fost descoperit cu virusul asiatic, acum se află în izolare, iar formația giuleșteană poate evolua joi, în meciul de la Buftea cu CSM Reșița, din cadrul etapei a 14-a a Ligii 2.

Bogdan Manole (24 de ani), absent la ultimele meciuri ale Rapidului din cauza unei accidentări, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la recenta restare efectuată, în această săptămână, astfel că acum se află în izolare, fără simptome specifice noului coronavirus, anunță Rapid.

Bogdan Manole ratează ultimele două meciuri ale Rapidului din 2020 din cauza infectării cu COVID-19

Fundașul va rata, astfel, ultimele două meciuri ale Rapidului pe care le mai are de disputat în acest an.

Restul componenților lotului sau stafful tehnic au ieșit negativ la testul COVID-19, astfel că jocul cu CSM Reșița, de joi, de la ora 18:30, se va desfășura.

”În urma testării efectuate ieri, unul dintre jucătorii noștri a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2.
Este vorba despre fundașul nostru Bogdan Manole, cel care a și lipsit la ultimele meciuri din cauza unei accidentări.
Acesta, neprezentând simptome specifice infecției cu coronavirus, a intrat deja în izolare, astfel că va rata ultimele două jocuri ale anului, cu CSM Reșița și Politehnica Timișoara.
Toți ceilalți jucători și membri ai staff-ului tehnic au primit rezultate negative la testul Covid, și se pregătesc pentru partida de la Buftea, de mâine, cu CSM Reșița, într-un joc ce contează pentru etapa a XIV-a a ligii secunde”, a anunțat Rapid printr-un comunicat.

Bogdan Manole a jucat în șase meciuri pentru Rapid în acest sezon, de fiecare dată fiind utilizat ca titular și de două ori fiind înlocuit. În sezonul trecut a avut 14 apariții și un gol.

Alți șase jucători ai Rapidului au avut COVID-19 în acest sezon

Jucătorii Ștefan Pănoiu, Rareș Lazăr, Virgil Drăghia, Rareș Ilie, Cătălin Hlistei și Petre Goge, cât și patru membri ai fostului stafful tehnic, printre care și fostul antrenorul principal Adrian Iencsi, au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la Rapid în această toamnă.

Giuleștenii au avut mai multe cazuri de infectare cu coronavirusul și la echipa secundă, Rapid 2, care activează în Liga 3.

Rapid va urca pe locul 2 cu un succes cu CSM Reșița

Rapid a câștigat ultimele trei meciuri din campionat, 2-1 cu Farul, 1-0 cu ”U” Cluj și 3-2 cu Aerostar, a urcat în clasament, iar în runda a 14-a joacă joi, de la ora 18:30, pe teren propriu, la Buftea, cu CSM Reșița.

Cu un succes în fața bănățenilor aflați acum pe locul 18, Rapid va urcape locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 25 de puncte.

Foto: Alexandru Paraschiv / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-hlistei-a-scapat-de-orice-acuzatie-in-cazul-de-dopaj-anad-considera-ca-a-folosit-betametazona-sub-forma-permisa-de-regulament-19159277

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-cinci-meciuri-au-loc-de-la-ora-1400-dunarea-calarasi-si-viitorul-pandurii-pot-urca-pe-podium-asu-poli-pare-sa-aiba-o-misiune-facila-si-sa-se-apropie-din-nou-de-lider-19159391

Marius ANGHEL 25 Nov. 2020, 21:21 Liga 2
Pe aceeași temă