Petrolul, un nou transfer. Ploieștenii au adus un mijlocaș din Liga 1: ”E un fotbalist de profil ofensiv, putând juca pe mai multe posturi în linia mediană”

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2020, 15:20 Liga 2
Petrolul, un nou transfer. Ploieștenii au adus un mijlocaș din Liga 1: ”E un fotbalist de profil ofensiv, putând juca pe mai multe posturi în linia mediană”

Petrolul a reușit încă un transfer. L-a împrumutat pe Răzvan Matiș (19 ani) de la Viitorul Constanța, până la finalul acestui sezon. Anul fotbalistic precedent, mijlocașul de bandă l-a petrecut tot în Liga 2. Echipa de la malul mării din Liga 1 l-a cedat în aceleași condiții ca acum, dar la Campionii FC Argeș. Piteștenii au promovat, iar împrumutul lui Răzvan Matiș a fost inițial prelungit și pentru actualul sezon.

Răzvan Matiș, două meciuri pentru Campionii FC Argeș în 2020/2021

În stagiunea 2019/2020, fotbalistul a evoluat destul de mult la Campionii FC Argeș. A fost utilizat în 20 de partide și a marcat cinci goluri. A fost important și în play-off-ul care a decis clasamentul primelor șase echipe, cele două promovate și formația care a mers în baraj, în cinci din șase confruntări fiind integralist.

Răzvan Mațis a apucat să joace și în noul sezon pentru Campionii FC Argeș. A prins minute în partidele cu FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, dar se pare că antrenorul Ionuț Badea a considerat că nu mai este nevoie de el.

Tânărul jucător Răzvan Matiș (19 ani) va evolua, până la finalul acestui sezon, la FC Petrolul Ploiești, el fiind împrumutat de la gruparea de prim-eșalon Viitorul Constanța!

Născut în 2001, Matiș este un fotbalist de profil ofensiv, putând juca pe mai multe posturi în linia mediană, iar din vara anului trecut a făcut parte din lotul lui FC Argeș, grupare cu care a promovat în prima ligă.

În stagiunea precedentă a eșalonului secund a bifat 20 de apariții și cinci goluri marcate, fiind titular în toate cele cinci jocuri din play-off-ul de promovare. De asemenea, în această vară a jucat în ambele partide pe care piteștenii le-au susținut în Liga 1.

Bun venit, Răzvan Matiș!”, anunță FC Petrolul.

Tot joi, când Petrolul a făcut public anunțul împrumutului, Campionii FC Argeș a emis un comunicat pe Facebook în care a dezvăluit despărțirea de Răzvan Matiș.

Îți mulțumim, Răzvan Matiș!

Clubul nostru a reziliat, de comun acord, contractul lui Răzvan Matiș, acesta revenind la Viitorul lui Hagi. Matiș a jucat 23 de meciuri pentru noi și a reușit 5 goluri, ultimul fiind cel care a adus promovarea în Liga 1. Multă baftă în carieră!”, precizează FC Argeș.

Petrolul a făcut multe transferuri în această vară 

Cu Petrolul au semnat în această vară, în primă fază, portarul Paul Cristian Cernat și mijlocașul Alexandru Gabriel Damaschin Baron, ambii născuți în 2003. Alte noi achiziții ale ”lupilor” sunt mijlocașul Ben Levy (ex Hapoel Petah Tikva), atacantul Valentin Balint (ex CS Mioveni), Amidu Salifu (27 de ani, mijlocaș central, ex Al-Salmiya / Kuweit) Joeri Poelmans (25 de ani, fundaș sau mijlocaș stânga, ex Helmond Sport / Olanda), Eugen Zasavițchi (27 ani, mijlocaș, ex Minaur Baia Mare), Nir Lax (26 de ani, mijlocaș, ex Hapoel Tel Aviv/ Israel), Manuel Botic (21 de ani, mijlocaș, ex SC Delta/ Austria) și Alexandru Dumitru (18 ani, mijlocaș, ex CF Rayo Majadahonda U19).


Foto: FC Petrolul 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-esec-drastic-in-fata-voluntariului-intr-o-partida-de-verificare-ploiestenii-au-condus-cu-2-0-dar-echipa-din-liga-1-a-revenit-si-a-marcat-gol-dupa-gol-19147177

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-scos-la-vanzare-abonamentele-pentru-sezonul-2020-2021-abonatii-din-stagiunea-trecuta-isi-pot-pastra-locurile-pe-ilie-oana-19146889

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-laude-pentru-jucatorii-petrolului-dupa-succesul-la-scor-cu-csm-resita-au-reactionat-excelent-dar-trebuie-sa-ramanem-echilibrati-trebuie-sa-promovam-ploiestenii-m-19146811

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2020, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă