Petrolul a intrat în cantonament. ”Lupii” au perfectat primele două noi achiziții și i-au readus în lot pe Ekollo și Rus

Marius ANGHEL 11 Aug. 2020, 17:20 Liga 2

La o zi distanță după ce și-a prezentat oficial noul antrenor pentru următorul sezon, pe Viorel Moldovan, iar acesta a desfășurat apoi primul antrenament, Petrolul a intrat într-un mini-stagiu centralizat de pregătire în vederea noii ediții a Ligii 2, 2020/2021. În plus, echipa ploieșteană a anunțat și primele două noi achiziții.

Până la finalul acestei săptămâni, Petrolul se va afla într-un cantonament pe plan local, cu ședințe de pregătire pe terenurile din Ploiești, ori din localitățile din apropiere, unde trupa galben-albastră se antrenează de obicei. De exemplu, ”lupii” au efectuat antrenamentul de marți dimineață la Strejnic.

Serge Ekollo continuă cu Petrolul, Andrei Rus a revenit după împrumuturile de la Reșița și UTA

Față de lotul pe care l-a avut la dispoziție ieri, Viorel Moldovan i-a avut de această dată ca noutăți și pe Serge Ekollo, împrumutat pentru încă un sezon de la Astra, dar și pe Andrei Rus, revenit după ce în sezonul trecut a fost cedat la CSM Reșița și UTA, așa cum Liga2.ro a anunțat zilele trecute.

”Petroliștii și-au început, astăzi, mini-stagiul centralizat ce se va desfășura, până la finalul acestei săptămâni, la Ploiești. Iar startul cantonamentului a propus două antrenamente în prima zi, ședința de pregătire de dimineață desfășurându-se la Strejnic.

Față de lotul prezent la antrenamentul de ieri, Viorel Moldovan îi mai are la dispoziție, de astăzi, pe mijlocașul camerunez Serge Yvan Ekollo și pe fundașul dreapta Andrei Rus, ultimul revenit la echipa noastră după ce, pe parcursul stagiunii precedente, a fost împrumutat la CSM Reșița și UTA Arad.

„Lupii” se vor pregăti, până duminică, la Ploiești, sperându-se și în perfectarea unui joc de verificare în weekend”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Atacantul Serge Yvan Ekollo Malolo (22 de ani) a evoluat în prima parte a sezonului recent încheiat la Dunărea Călărași, în 17 meciuri și a înscris 3 goluri, iar la începutul anului a fost achiziționat de Petrolul, unde a apucat să joace în doar două meciuri în Liga 2 și într-unul în Cupa României.

Fundașul dreapta Andrei Marius Rus (19 ani) a fost achiziționat de Petrolul în vara lui 2018, însă nu a apucat să joace într-un meci oficial pentru echipa ploieșteană, fiind împrumutat la CS Afumați, SCM Gloria Buzău, iar în sezonul recent încheiat a fost cedat la CSM Reșița, unde a jucat într-un singur meci și imediat a fost solicitat de UTA, pentru care a prins 13 meciuri.

Primele două noi achiziții sunt doi tineri jucători eligibili regulii ”under”

Pe lângă cei doi jucători, Petrolul a perfectat și alte două achiziții eligibile pentru regula ”under”. Portarul Paul Cristian Cernat și mijlocașul Alexandru Gabriel Damaschin Baron au fost legitimați de trupa ploieșteană.

Aceștia sunt născuți în 2003 și vin de la Petrosport Ploiești, respectiv HM Junior Câmpina.

”Doi jucători de perspectivă, mijlocașul Alexandru Gabriel Damaschin Baron și portarul Paul Cristian Cernat, au fost legitimați, astăzi, de către clubul nostru.

Născuți în 2003, cei doi juniori au fost formați de către clubul HM Junior Câmpina, iar în ultimul an au evoluat pentru Petrosport Ploiești.

Bun venit și mult succes!”, a mai transmis Petrolul.

Foto: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-viorel-moldovan-prezentat-oficial-la-petrolul-mi-am-gasit-haita-si-haita-a-gasit-masculul-alfa-acum-19143491

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-a-condus-primul-antrenament-la-petrolul-jucatorii-pe-care-i-a-avut-la-dispozitie-foto-19143573

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-nu-l-mai-vrea-pe-hamza-younes-cand-ratezi-o-promovare-si-aportul-a-fost-aproape-de-zero-cred-ca-trebuie-sa-ne-despartim-situatia-lui-marinescu-cine-mai-are-contract-cui-19143555

Marius ANGHEL 11 Aug. 2020, 17:20 Liga 2
Pe aceeași temă