Petrolul, pe ultima sută a pregătirilor. Nae Constantin începe să contureze echipa de bază pe care va miza în campionat: ”Sunt fotbaliști care vor juca 90 de minute”

Răzvan STÎNGĂ 09 Feb. 2022, 19:16 Liga 2

Nicolae Constantin se folosește de ultimele meciuri amicale pentru a putea contura, în foarte mare măsură, primul 11 pe care va miza cel mai mult în ultimele meciuri din sezonul regular, după care în partidele de foc din play-off. Antrenorul Petrolului încearcă să dea cât mai multe minute anumitor fotbaliști.

Nicolae Constantin, după amicalul cu MFK Vyskov: ”M-a nemulțumit partea defensivă și o să analizăm”

Acest detaliu a fost observat în partida de miercuri, cu MFK Vyskov, terminată la egaliate, 3-3, dar asta se va întâmpla și în ultimele meciuri amicale premergătoare reluării Ligii a 2-a. În plus, și Nicolae Constantin a recunoscut strategia sa la finalul jocului cu formația din liga secundă din Cehia.

Referitor la prestația Petrolului cu MFK Vyskov, antrenorul liderului Ligii 2 a remarcat și anumite minusuri, atât în atac, cât și în zona apărării. Constantin se aștepta ca atacanții săi să fie mai incisivi în fața porții.

(N.r. – Referitor la amicalul cu MFK Vyskov) ”Am fost la un pas de înfrângere. Am făcut multe greșeli, sper să le lăsăm pe toate aici. A intervenit oboseala, e oboseală, jucătorii au jucat mult în ultimele amicale. Sunt multe lucruri care m-au nemulțumit, avem filmarea video, facem o analiză. Sunt sigur că nu suntem noi ăștia din meciul de azi, puteam mult mai mult. Pun tot ce s-a întâmplat azi pe oboseală.

Am rulat tot lotul, mai avem un meci (n.r. – în Turcia) în care mulți fotbaliști vor juca 90 de minute, după care o să mergem acasă, o să jucăm ultimele două meciuri, apoi așteptăm cu încredere începutul de campionat. Sunt sigur că vom arăta foarte bine la prima etapă.

Mi-ar fi plăcut să marcăm și cu atacanții azi, dar e bine că am înscris oricum. Azi, m-a nemulțumit partea defensivă și o să analizăm”, a declarat Nicolae Constantin la finalul partidei cu MFK Vyskov.

  • Petrolul în amicalul cu MFK Vyskov: R. Avram (Jercălău 70) – Sg. Pîrvulescu (Duță 60), Vrhovac (V. Lică 46), Alb. Olaru, Țicu – M. Chindris, Prejmerean – Cioiu (Tolea 46), Boțogan, Dr. Gheorghe – M. Coman (Dav. Ilie 60).

Petrolul, patru remize și o victorie în amicale 

Partea pozitivă este că Petrolul nu a pierdut vreo partidă de verificare până acum. În România, înainte de plecarea în Antalya, le-a întâlnit pe Astra, la Câmpina, partidă care s-a terminat la egalitae, scor 1-1, și pe Unirea Slobozia, la Blejoi, cu care a făcut tot remiză, scor 0-0.

În Turcia, Petrolul a trecut cu 5-1 de SKA Rostov și a mai făcut un egal cu Metalist Harkov, scor 1-1. Ultima partidă din Antalya va avea loc joi, cu Spartak Moscova 2.

Foto și video: Petrolul 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-fost-rivali-in-prima-parte-a-sezonului-acum-sunt-colegi-nicolae-cebotari-si-maxim-iurcu-transferati-de-aceeasi-echipa-dupa-rezilierile-cu-petrolul-si-fc-brasov-19218921

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-dintr-o-lovitura-sebastian-moroz-vedran-vrhovac-si-marius-cioiu-au-semnat-cu-petrolul-si-echipa-ploiesteana-a-ajuns-la-cinci-achizitii-in-aceasta-iarna-19218767

https://liga2.prosport.ro/seria-1/solutie-de-avarie-gasita-de-petrolul-in-cazul-lui-sory-diarra-atacantul-trimis-sa-se-antreneze-cu-alta-echipa-pentru-urmatoarele-doua-saptamani-19218228

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Feb. 2022, 19:16 Liga 2
Pe aceeași temă