Mirel Rădoi, invitatul surpriză la petrecerea Petrolului de sărbătorire a promovării în Liga 1. Motivul pentru care fostul selecționar a fost alături de echipa ploieșteană

Marius ANGHEL 13 May. 2022, 16:10 Liga 2

Petrolul o ține din petrecere în petrecere după ce a reușit promovarea matematică în Liga 1, chiar dacă în joc mai are un obiectiv important de îndeplinit: clasarea pe locul 1 pentru a obține titlul de campioană a Ligii 2 în acest sezon. La finalul jocului cu Concordia a sărbătorit prima dată, iar ieri a participat la un eveniment organizat în cinstea sa de unul dintre sponsorii clubului.

La această din urmă petrecere au participat staffurile administrative și tehnice, jucătorii cu soțiile sau prietenele lor, câteva dintre legendele clubului, dar au fost și invitați, cum ar fi Constantin Budescu, deloc străin de Petrolul, fostul selecționer Mirel Rădoi sau Adrian Neaga.

Mirel Rădoi, prezent la petrecerea de promovare a Petrolului

Cel mai mult a surprins prezența lui Mirel Rădoi, în acest moment antrenor liber de contract după despărțirea de echipa națională a României.

Întrebat despre prezența lui Rădoi și despre faptul că fostul căpitan al Stelei are destui bani câștigați în special când a juca în zona Golfului, în trecut fiind chiar implicat în discuții pentru preluarea unei echipe din Liga 1 alături de prieteni de-ai săi, președintele Costel Lazăr a explicat motivul pentru care s-a aflat la petrecerea Petrolului.

”Nu știu unde bateți, sau am priceput, dar nu pot face o legătură. Mirel este prieten cu patronul MRS. Sigur, invitațiile au fost făcute de către MRS. Ne bucură că este lângă noi, ne-a felicitat, este un băiat ok, chiar un prieten al nostru”, a spus conducătorul Petrolului.

Nae Constantin a scăpat de făcut cinste față de Rădoi

Și directorul sportiv Claudiu Tudor a vorbit despre cum a ajuns fostul selecționer la evenimentul organizat în cinstea Petrolului.

”Este o petrecere organizată de MRS, mulțumim foarte mult pentru această susținere. Ei vor fi, probabil, în continuare alături de noi, am înțeles că destul de substanțial și, atunci, dacă sunt invitații dânșilor, atunci îi respectăm și ne simțim bine alături de ei”, a spus Tudor.

În schimb, antrenorul Nae Constantin, pus pe glume, a scăpat de făcut cinste față de Rădoi cu ocazia acestei petreceri: ”L-am salutat. Avem un grup între cei care am terminat licența PRO și în momentul în care am promovat am primit felicitări de la toată lumea și el a zis că sunt dator cu o masă. Și i-am zis: «Uite masa!»”

La acest eveniment, Costel Lazăr și Claudiu Tudor au vorbit și despre planurile de viitor ale clubului, despre partea financiar, despre ce buget ar avea nevoie Petrolul în Liga 1 pentru a se lupta pentru accederea în play-off. La Ploiești se visează încă din primul an la play-off-ul Ligii 1, nu la menținerea în elită.

Până atunci, Petrolul mai are de disputat un meci în acest sezon de Liga 2, duminică, de la ora 16:00, la Unirea Slobozia. Echipa lui Nae Constantin are nevoie de cel puțin un punct pentru a-și asigura locul 1 în clasament și a primi trofeul de campioană a Ligii 2, pe care până acum l-au mai primit doar Dunărea Călăraşi (2018), Chindia Târgovişte (2019), UTA Arad (2020) și ”FC U” Craiova (2021). Ulterior, Petrolul va sărbători alături de suporteri în centrul orașului Ploiești.

Petrecerea Petrolului de după promovarea în Liga 1:

https://www.youtube.com/watch?v=J58EQY0C648

Foto: Ramatuelle
Video: Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-celebreaza-promovarea-dar-deja-a-inceput-munca-pentru-pregatirea-sezonului-de-liga-1-conducerea-a-stabilit-bugetul-de-care-are-nevoie-pentru-prinderea-play-off-ului-si-face-demersuri-pentru-19231202

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-sarbatoare-organizata-dupa-promovarea-in-liga-1-lupii-galbeni-isi-cheama-suporterii-sa-celebreze-din-nou-momentul-asteptat-de-ani-n-ai-cum-sa-lipsesti-de-la-asa-19231157

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolistul-nae-constantin-tine-pumnii-universitatii-cluj-la-barajul-cu-dinamo-sunt-sanse-50-50-dar-mi-as-dori-sa-promoveze-echipa-din-liga-2-avertisment-pentru-rapid-video-19231116

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-circumspect-in-privinta-revenirii-lui-budescu-la-petrolul-chiar-daca-echipa-revine-in-liga-1-video-19231072

https://liga2.prosport.ro/seria-1/galeria-petrolului-din-peluza-latina-a-explicat-coregrafia-afisata-la-meciul-in-care-s-a-obtinut-promovarea-in-liga-1-petrolul-a-ucis-campionatul-mesajul-pentru-adversa-19231030

Marius ANGHEL 13 May. 2022, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă