Oficialii de la Metaloglobus se amuză pe seama conducătorilor Rapidului în cazul Ovidiu Herea: ”Îl vor gratis? La un club serios se trimite un fax, un e-mail, orice altceva… Așa se procedează”

Daniel NAZARE, Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 17:55 Liga 2
Oficialii de la Metaloglobus se amuză pe seama conducătorilor Rapidului în cazul Ovidiu Herea: ”Îl vor gratis? La un club serios se trimite un fax, un e-mail, orice altceva… Așa se procedează”

Conducătorii echipei Metaloglobus s-au amuzat teribil după ce Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului Rapid, a declarat că oficialii formației din cartierul Pantelimon nu-i acordă respectul cuvenit lui Ovidiu Herea (35 de ani) pentru a se întoarce la gruparea din Giulești.

Oficialii lui Metaloglobus, nedumeriți de conducătorii Rapidului în cazul Herea

Oficialii lui Metaloglobus sunt contrariați în urma declarațiilor celor de la Rapid.

”N-au făcut nicio ofertă pentru un jucător sub contract. Îl vor gratis? La un club serios se trimite un fax, un e-mail, orice altceva… Așa se procedează. Jucătorul cutare, care este sub contract, îl dorim pentru suma de x euro. Dar probabil cei de la Rapid îl vor fără niciun ban.

Ovidiu Herea a fost liber de contract în fiecare vară, de vreo trei sezoane la rând. I s-a prelungit în fiecare an cu câte un sezon. Nu l-a luat nimeni, brusc acum, sub contract, îl vor”, discutau, între ei, șefii echipei din Pantelimon.

Andrei Nicolescu: ”La câte a făcut pentru Metaloglobus, Ovidiu Herea ar merita respectul cuvenit de la conducătorii acelui club”

Modul în care Metaloglobus s-a opus mutării l-a făcut pe Andrei Nicolescu să afirme că nu mai există șanse cu privire la transfer în această iarnă.

Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar un jucător (n.r.- Ovidiu Herea) la vârsta lui, care a făcut atâtea pentru Metaloglobus și care își dorește ca la finalul carierei să vină să joace la Rapid, pentru că are o echipă de suflet, cred că ar merita respectul cuvenit de la conducătorii acelui club. Pentru a i se oferi această șansă.
Din punctul nostru de vedere, am fost deschiși, am avut anumite discuții. Nu am discutat personal în această privință, nu pot să spun ce s-a vorbit exact, dar la momentul ăsta cred că varianta a picat, a declarat Andrei Nicolescu la ProSport LIVE.

Marius Burcă: ”Cum să lași liberi de contract niște jucători de valoare când îți dorești să te duci în play-off?”

Președintele echipei Metaloglobus, Marius Burcă, a spus zilele trecute că nu este de acord să îi lase pe cei doi mijlocași, frații Herea, liberi de contract, pentru a semna cu Rapid sau orice altă echipă.

”Frații Herea sunt sub contract cu Metaloglobus! Noi nu am primit nicio solicitare din partea clubului Rapid. Cum să lași liberi de contract niște jucători de valoare când îți dorești să te duci în play-off? Dacă eu vreau doi jucători de la Rapid să mi-i dea liberi, mi-i dă cineva? Frații Herea pot semna cu cine vor ei din vară. Nu mă interesează cine e atașat și de ce club e atașat. Eu sunt atașat de clubul Metaloglobus și cei doi jucători nu sunt transferabili în momentul acesta”, a spus Marius Burcă pentru ProSport.

Ovidiu Herea: ”Cei de la Rapid cred că ar trebui să se înțeleagă cu cei de la Metaloglobus”

Ovidiu Herea (35 de ani) este pentru al treilea sezon consecutiv golgheter la Metaloglobus, acum cu 7 goluri marcate în 13 meciuri, își dorește să revină la Rapid, clubul său de suflet, însă crede că acest lucru este greu de realizat în acest moment.

”Cred că e destul de greu, din punctul meu de vedere. Având în vedere că am contract cu Metaloglobus, doar dacă se va ajunge la un numitor comun între cluburi, atunci da, altfel, e destul de greu, din ce am vorbit și eu cu cei din conducere de la noi. Nu vor să lase doi jucători să plece liberi de contract, mai ales că nu suntem numai noi în această situație, sunt foarte mulți jucători de la noi din echipă care au oferte și același răspuns l-au primit și ei, că nu pot pleca liberi în momentul ăsta”, a spus Ovidiu Herea la ProSport LIVE.

”Cred că ar trebui să se înțeleagă cu cei de la Metaloglobus. Acum nu știu dacă este vorba de bani sau de jucători cu împrumut. Sunt lucruri pe care pe mine mă depășesc, dar dacă nu s-a ajuns la discuțiile astea, nu avem de unde să știm ce se cere sau ce se vrea.

Eu am contract și trebuie să îl respect până la capăt. Până la urmă, dacă stăm să ne gândim, e foarte greu să lași la jumătatea campionatului doi jucători. Cu siguranță ar mai dori să fie lăsați să plece și ceilalți care au oferte și s-ar destabiliza toată echipa. Nu ar fi un lucru foarte bun. Dacă se va ajunge la o înțelegere și clubul Metaloglobus va fi mulțumit cu ce va oferi Rapidul, atunci da, dar, așa, liber, cu siguranță nu se va pune problema”, e de părere jucătorul care în cariera sa a evoluat pentru FC Național, Rapid, FC Sion (Elveția), Skoda Xanthi (Grecia), Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna, Viitorul, CS Balotești și Metaloglobus.

În această iarnă, Rapid i-a achiziționat pe mijlocașii Bogdan Barbu (28 de ani, ex ”U” Cluj) și Octavian Ursu (26 de ani, ex UTA), atacanții Emmanuel Ernest (20 de ani, ex Sporting Roșiori) și Alexandru Ioniță (30 de ani, ex UTA) și portarul Horațiu Moldovan (23 de ani, ex UTA). La Rapid 2 au fost aduși portarul Valentin Mărgărit și atacantul Ciprian Popescu, ambii de 16 ani.

Daniel NAZARE, Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă