Visul rapidiștilor s-a spulberat! Președintele echipei Metaloglobus: ”Frații Herea nu sunt transferabili! Vrem să mergem în play-off!” | EXCLUSIV

Victor VRÎNCEANU 04 Jan. 2021, 14:13 Liga 2
Visul rapidiștilor s-a spulberat! Președintele echipei Metaloglobus: ”Frații Herea nu sunt transferabili! Vrem să mergem în play-off!” | EXCLUSIV

Rapid a ajuns la un acord cu Ovidiu și Claudiu Herea, dar clubul de care cei doi jucători încă aparțin până în vară, Metaloglobus, se opune mutării. Gruparea bucureșteană țintește play-off-ul Ligii 2 și se bazează pe cei doi frați.

Ce lovitură spera Rapidul să dea! Și fotbalistică, și de imagine! Mijlocașii Ovidiu (35 de ani) și Claudiu (30 de ani) Herea au acceptat oferta echipei antrenate de Nicolae Grigore și vor să se întoarcă în Giulești, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Există însă probleme în finalizarea mutării, pentru că Metaloglobus, clubul de care aparțin, nu este de acord să îi lase pe cei doi mijlocași liberi de contract.

ProSport l-a contactat pe președintele echipei din cartierul bucureștean Pantelimon, Marius Burcă, iar acesta le-a tăiat elanul vișiniilor: ”Frații Herea sunt sub contract cu Metaloglobus! Noi nu am primit nicio solicitare din partea clubului Rapid. Cum să lași liberi de contract niște jucători de valoare când îți dorești să te duci în play-off? Dacă eu vreau doi jucători de la Rapid să mi-i dea liberi, mi-i dă cineva? Frații Herea pot semna cu cine vor ei din vară. Nu mă interesează cine e atașat și de ce club e atașat. Eu sunt atașat de clubul Metaloglobus și cei doi jucători nu sunt transferabili în momentul acesta.”

Marius Burcă (foto, cu cămașă albă) nu-i lasă pe Ovidiu și Claudiu Herea să plece în această iarnă de la Metaloglobus.

Marius Burcă speră ca frații Herea să joace la Metaloglobus și mai bine decât au făcut-o până acum

Întrebat despre riscul ca Ovidiu și Claudiu să nu mai joace la același nivel dacă nu sunt lăsați să meargă la Rapid, oficialul lui Metaloglobus spune că are o relație foarte bună cu cei doi jucători și că se bazează pe caracterele lor.

Mai mult, acesta are pretenția ca cei doi Herea să joace în ultimele șase luni de contract chiar mai bine decât au făcut-o până acum.

”Nu au nicio clauză de reziliere! Cum am spus, nu sunt transferabili, dar e adevărat că niciun jucător nu e bătut în cuie și se poate discuta. Cred că e valabil acest lucru la orice nivel.

Eu am o colaborare foarte bună cu frații Herea. Știu că există interes din partea Rapidului, nu trebuie să mă anunțe ei.

Ei sunt căutați și de alte echipe, nu doar de Rapid. Noi ne-am propus să mergem în play-off și mă aștept ca Ovidiu și Claudiu să joace chiar mai bine în ultimele șase luni de contract. Cred că așa trebuie să procedeze orice jucător care în vară devine liber. Oricum, nu-mi fac probleme cu cei doi, pentru că sunt caractere puternice și nu cred că ar juca mai slab doar pentru că nu au mers la Rapid”, a mai spus Marius Burcă pentru ProSport.

Frații Herea sunt la al treilea sezon consecutiv de când fac echipă la Metaloglobus. De fiecare dată, cei doi jucători au fost golgheteri. În actuala ediție a Ligii 2, Ovidiu a înscris 7 goluri în 13 meciuri, iar Claudiu are 4 goluri date în 12 partide.

Ovidiu Herea a jucat pentru Rapid în perioada 2007-2013, când în 165 de meciuri a înscris 42 de goluri, în timp ce Claudiu Herea a evoluat la echipa giuleșteană în perioada 2013-2014, când în 11 meciuri a înscris o dată.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-steaua-se-lupta-pentru-semnatura-lui-ovidiu-herea-vedeta-metaloglobusului-si-fratele-sau-claudiu-s-ar-fi-inteles-deja-cu-giulestenii-exclusiv-19163276

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-echipei-metaloglobus-a-trecut-prin-clipe-grele-din-cauza-covid-19-8-zile-m-am-simtit-foarte-rau-si-am-zacut-la-pat-exclusiv-19163289

Victor VRÎNCEANU 04 Jan. 2021, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă