Rapid și Steaua se luptă pentru semnătura lui Ovidiu Herea. Vedeta Metaloglobusului și fratele său, Claudiu, s-ar fi înțeles deja cu giuleștenii | EXCLUSIV

Victor VRÎNCEANU 29 Dec. 2020, 18:28 Liga 2
Rapid și Steaua se luptă pentru semnătura lui Ovidiu Herea. Vedeta Metaloglobusului și fratele său, Claudiu, s-ar fi înțeles deja cu giuleștenii | EXCLUSIV

Steaua și Rapid vor să îl aducă în această iarnă pe al doilea golgheter al acestui sezon de Liga 2, Ovidiu Herea.

Dacă în cazul Clubului Sportiv al Armatei șansele sunt aproape nule, când vine vorba de formația finanțată de Victor Angelescu, situația stă altfel. Ovidiu și-a dat deja acordul să revină la trupa originară din Giulești și acum mai trebuie doar acordul celor de la Metaloglobus.

Ovidiu și Claudiu Herea s-ar fi înțeles cu Rapid în privința salariului

Ajuns la 35 de ani, Ovidiu Herea își trăiește a doua tinerețe fotbalistică! Mijlocașul ofensiv al celor de la Metaloglobus a marcat 7 goluri în 13 meciuri în acest sezon de Liga 2 și este pe locul 2 în topul golgeterilor din eșalonul secund. Ovidiu are un gol mai puțin decât liderul Claudiu Bălan (U Craiova 1948 SA) și este la egalitate cu Cătălin Hlistei (Rapid).

Jocurile extrem de apreciate ale decarului lui Metaloglobus l-au făcut pe veteran să fie extrem de interesant și pe piața transferurilor.

ProSport a scris despre faptul că Herea a fost sunat de Steaua. Sursele ProSport din anturajul clubului Rapid susțin însă că giuleștenii pregătesc o mutare bombă care are mari șanse de a se realiza: Ovidiu și Claudiu Herea (30 de ani) vor fi transferați în această iarnă la Rapid pentru a se forța promovarea.

Cei doi s-ar fi înțeles deja cu vișiniii în privința salariului, iar acum decizia stă la Metaloglobus. Frații Herea au intrat în ultimele șase luni de contract cu locul 7 din Liga 2 și nu pot pleca în această iarnă decât dacă au acceptul clubului.

6 sezoane a jucat Ovidiu Herea la Rapid, fratele său Claudiu a bifat o jumătate de sezon în stagiunea 2013/2014

În mod normal nu ar trebui să fie o problemă, mai ales că Ovidiu și Claudiu vor fi liberi de contract la vară, iar cei doi își doresc enorm de mult să pună umărul la promovarea Rapidului. Dacă Metaloglobus nu îi va lăsa pe cei doi să plece la Rapid, s-ar putea trezi cu doi fotbaliști cu moralul la pământ și lipsiți total de motivație în partea a doua a sezonului.

Ovidiu le-ar fi mărturisit apropiaților că visează să își încheie cariera la clubul său de suflet, Rapid. Acesta ar dori să promoveze cu Rapidul în acest sezon și să mai bifeze măcar un meci în prima ligă în tricoul clubului la care a cunoscut cele mai mari satisfacții în cariera sa de profesionist.

Sunt ceruți insistent de fani, dar și de Grigorie

Discuțiile dintre frații Herea și Rapid nu sunt noi! Doriți insistent de suporteri, cei doi au fost în dialog cu giuleștenii și anul trecut, însă se pare ca managementul rapidist nu a apăsat pedala prea mult pentru a-i chema pe cei doi mijlocași acasă.

Situația s-a schimbat odată cu numirea lui Nicolae Grigore ca antrenor principal. Una dintre principalele cerințe ale antrenorului de 37 de ani a fost ca Ovidiu și Claudiu Herea să fie aduși la Rapid.

Fiind apreciat de Victor Angelescu (patron) și Andrei Nicolescu (vicepreședinte), cei doi au hotărât să îi facă pe plac lui Grigore și fac presing puternic la familia Herea.

  • 42 de goluri în 165 de meciuri a marcat Ovidiu Herea pentru Rapid în Liga 1, all-time
  • 1 gol în 11 meciuri a marcat Claudiu Herea pentru Rapid, în sezonul 2013/2014 din liga secundă
Victor VRÎNCEANU 29 Dec. 2020, 18:28 Liga 2
Pe aceeași temă