VIDEO | Rapid dă replica Metaloglobusului în cazul Ovidiu Herea. Andrei Nicolescu: ”Merita respectul cuvenit de la conducătorii de acolo. Voia la finalul carierei să joace pentru echipa lui de suflet”

Răzvan STÎNGĂ 08 Jan. 2021, 17:14 Liga 2

Trecerea lui Ovidiu Herea la Rapid pare că a picat. Revenirea fotbalistului în Giulești are șanse mici de reușită și în această iarnă, după discuțiile din vara trecută, așa cum a declarat Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului Rapid, la ProSport LIVE.

Andrei Nicolescu: ”Cred că Herea ar merita respectul cuvenit de la conducătorii acelui club”

Au fost purtate mai multe serii de negocieri, giuleștenii au încercat să-l transfere, dar s-au lovit de refuzul categoric al conducătorilor de la Metaloglobus, după cum a precizat Nicolescu. Din punctul său de vedere, formația pregătită de Gabriel Manu trebuia să își dea acodul pentru trecerea lui Herea la Rapid, dacă jucătorul și-a dorit asta.

Modul în care Metaloglobus s-a opus mutării l-a făcut pe Andrei Nicolescu să afirme că nu mai există șanse cu privire la transfer, în această iarnă.

Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar un jucător (n.r.- Ovidiu Herea) la vârsta lui, care a făcut atâtea pentru Metaloglobus și care își dorește ca la finalul carierei să vină să joace la Rapid, pentru că are o echipă de suflet, cred că ar merita respectul cuvenit de la conducătorii acelui club. Pentru a i se oferi această șansă.

Din punctul nostru de vedere, am fost deschiși, am avut anumite discuții. Nu am discutat personal în această privință, nu pot să spun ce s-a vorbit exact, dar la momentul ăsta cred că varianta a picat”, a declarat Andrei Nicolescu la ProSport LIVE.

Dan Alexa, despre Ovidiu Herea: ”Eu mă așteptam să vină la Rapid ”

Dan Alexa, antrenorul echipei ASU Politehnica, a afirmat la rândul său că transferul ratat al lui Ovidiu Herea la Rapid îl surprinde. Se aștepta ca mutarea să se producă. Rapid și ASU Poli sunt adversare în luptele pentru play-off-ul Ligii a 2-a și promovare, iar Alexa a recunoscut că giuleștenii ar fi avut mult de câștigat prin aducerea mijlocașului.

Ar fi un mare plus pentru Rapid. Nu știu ce a fost acolo. Eu mă așteptam să vină la Rapid, sincer, adică vedeam lucrurile foarte clare. Nu vreau să comentez, pentru că nu știu ce s-a întâmplat. Dacă au decis să rămână la Metaloglobus, probabil știu ei (n.r. – frații Herea) de ce. Mă gândesc că s-a investit în ei, pe fază de atac sunt jucătorii decisivi, clar, și ar fi o mare pierdere pentru Metaloglobus dacă ar pleca”, a declarat Dan Alexa, la ProSport LIVE.

Alexandru Ioniță I a renunțat la oferte mai bune să vină la Rapid. Andrei Nicolescu: ”E un semn care înseamnă mult pentru noi” 

Alexandru Ioniță I a revenit la Rapid în această iarnă, dar transferul putea să se facă de cel puțin un an și jumătate. Când a promovat în Liga 2, clubul l-a ofertat, dar din diverse motive tranzacția a picat, potrivit vicepreședintelui Nicolescu. La momentul acela, atacantul evolua pentru Sportul Snagov

Dacă ar fi fost după noi, ar fi trebuit să vină acum un an și jumătate, chiar doi. În momentul în care noi am promovat în Liga a 2-a, el era la Snagov, am avut discuții avansate. Ni-l doream foarte mult, nu s-a putut la momentul ăla, pentru că anumite persoane au zis că e mai bine să mai așteptăm. Dar sunt bucuros că a venit.

Sunt bucuros că am văzut la el ceva ce puțin am văzut la alți jucători care au revenit pe parcursul acestei perioade. Respectiv faptul că, și eu știu că el nu a povestit, că a renunțat la oferte mai bune pentru a veni la Rapid. Ceea ce e un semn care înseamnă mult pentru noi”, a continuat Andrei Nicolescu.

Ioniță s-a întors la Rapid pentru a doua oară, după ce părăsea clubul în vara lui 2013, când, după revenirea de la FC Koln (Germania), semna cu Orduspor (Turcia). Ulterior a mai jucat pentru AEL Limassol (Cipru), FC Voluntari, Farul, ASA Târgu Mureş, Aris Limassol (Cipru), Sportul Snagov și UTA.

Pentru ”Bătrâna Doamnă” a jucat în sezonul trecut, de Liga 2, în 25 de meciuri și a înscris șase goluri, contribuind la promovarea în Liga 1. În sezonul actual, de Liga 1, a prins doar 318 minute pe teren, în totaul de nouă jocuri în care a fost utilizat, fără să înscrie.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-dan-alexa-da-mai-departe-un-sfat-pretios-primit-de-la-razvan-lucescu-pentru-nicolae-grigore-actualul-antrenor-al-rapidului-sa-inteleaga-ca-este-foarte-usor-sa-vorbesti-de-tauri-m-19164161

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-adus-preparator-fizic-spaniol-fost-la-poli-iasi-si-fc-voluntari-19164120

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-readus-de-la-fc-hermannstadt-doi-jucatori-cristian-buturuga-sunt-doi-dintre-tinerii-de-mare-perspectiva-ai-romaniei-ce-stiu-spiritul-giulestean-19164037

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Jan. 2021, 17:14 Liga 2
Pe aceeași temă