Nae Constantin a sunat adunarea la Petrolul și a avut 34 de jucători la primul antrenament. Simon Măzărache este ultima noutate a ploieștenilor

Marius ANGHEL 14 Jun. 2021, 22:15 Liga 2

Sub conducerea noului antrenor principal Nicolae Constantin și a staffului său, Petrolul s-a reunit astăzi, 14 iunie 2021, și a dat start pregătirii noului sezon al Ligii 2, ediția 2021/2022, campionat care e programat să înceapă în data de 31 iulie.

Echipa ploieșteană a avut un lot format din 34 de jucători, format din vechii componenți ai lotului, noile achiziții, reveniții de la echipele unde au fost împrumulați, cât și tineri fotbaliști din cadrul clubului.

Sergiu Pîrvulescu și Simon Măzărache, ultimele noutăți de la Petrolul

Ultimele noutăți sunt Sergiu Pîrvulescu, care a semnat astăzi contractul după ce ultima dată a evoluat la SCM Gloria Buzău, dar și Simon Măzărache, fost la Farul. Atacantul de 28 de ani a evoluat în sezonul recent încheiat la Farul, în 23 de meciuri, pentru care a înscris 4 goluri. În cariera sa a mai evoluat pentru Dinamo, U Craiova, Juventus București, Concordia Chiajna și CS Mioveni.

Măzărache va semnat contractul cu Petrolul în zilele următoare, după cum anunță clubul.

Au absentat Armando Vajushi și noua achiziție Darius Buia (mijlocaș, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), învoiți.

  • În perioada de vacanță au semnat cu echipa ploieșteană și Marius Coman (atacant, ex Fotbal Comuna Recea) și Eugeniu Cebotaru (mijlocaș, ex Academica Clinceni).

Romario Moise, în continuare în lot! Rus a revenit iar, Diarra s-a întors de la Slobozia

La prima ședință de pregătire condusă de Nae Constantin, pe stadionul ”Ilie Oană”, au asistat și câteva zeci de suporteri.

Printre jucătorii reveniți de la echipele la care au fost împrumutați în sezonul recent încheiat se numără Andrei Rus (Dunărea Călărași) și Sory Diarra (Unirea Slobozia).

E de remarcat și faptul că în continuare la echipă se află Romario Moise (împrumutat de la Astra), Antoniu Manolache (contract expirat) sau Iulian Ilie (ultima dată la Mostiștea Ulmu). Ilie este un atacant ploieștean de 20 de ani fost junior la Petrolul, trecut și pe la Rapid și Sportul Snagov.

”„Lupii” s-au întors, de astăzi, la treabă, Nicolae Constantin conducând, în aplauzele suporterilor prezenți pe pe „Ilie Oană”, primul antrenament din această vară.

Nae Constantin și asistenții săi, Valentin Bădoi (antrenor secund), Carmel Bărbulescu (preparator fizic) și Cătălin Grigore (antrenor pentru portari), au avut sub comandă 34 de jucători la ședința de pregătire din această seară. Pe lângă vechii componenți ai lotului, pe „Ilie Oană” au pășit și foarte mulți tineri tineri fotbaliști, încă juniori sau, cazul unora dintre ei, formați în Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru, dar și nou-veniții Eugeniu Cebotaru, Marius Coman sau Sergiu Pârvulescu, jucători care au semnat, deja, angajamentele cu „galben-albaștrii”.

Ca noutate absolută a putut fi consemnată prezența atacantului Simon Măzărache (28 ani), cel care, în ultimul sezon competițional, a evoluat pentru Farul Constanța. Fost jucător la Universitatea Craiova, Juventus București, Concordia Chiajna sau CS Mioveni, având și 65 de prezențe la nivel de prim eșalon, Măzărache va discuta termenii unei înțelegeri cu oficialii clubului nostru, fiind de așteptat ca, zilele următoare, să semneze un contract.

Iată, însă, lotul prezent la reunire:

Portari: Raul AVRAM (1993); Nicolai CEBOTARI (1997), Alexandru RADU (2003, revenire împrumut CSO Plopeni), Andrei JERCĂLĂU (2004) .

Jucători de câmp:

– Alberto OLARU (1998), Ștefan NIȚĂ (2003, revenire împrumut CSO Plopeni), Viorel LICĂ (1995), Sergiu PÂRVULESCU (2003, ACS Kids Tâmpa Brașov, ultima dată la Gloria Buzău), Adrian NICOLAE (2003), Marian Fernando HUJA (1999), Bart Adrianus Johannes MEIJERS (1997), Antoniu MANOLACHE (2000), Valentin ȚICU (2000), Aris OPREA (2003, revenire împrumut CSO Plopeni), Dacian DUNCA (2000, revenire împrumut CSO Plopeni), Andrei RUS (2000, revenire împrumut Dunărea Călărași);

– Mihai CONSTANTINESCU (2002), Mario-George BRATU (2002), Alexandru Saim TUDOR (1998), Silviu-Gabriel PANĂ (1991), Eugeniu CEBOTARU (1984, ex-Academica Clinceni), Romario MOISE (1995), Serge Yvan EKOLLO (1998), Mihai NIȚESCU (2001), Cristian LICSANDRU (2003), Alin BOȚOGAN (2004), Rareș SIMIONESCU (2002, revenire împrumut CSO Plopeni), Robert ENACHE (2002), Iulian ILIE (2001, ultima dată Mostiștea Ulmu);

– Marius COMAN (1996, ex-ACS Fotbal Comuna Recea), Sory Ibrahim DIARRA (2000, revenire împrumut Unirea Slobozia), David ILIE (2004), Leonard IOVU (2003), Simon MĂZĂRACHE (1993, ultima dată Farul Constanța).

Evident, „sita” va cerne în perioada următoare, nu toți jucătorii care au fost prezenți la prima ședință de pregătire urmând să facă parte din efectivul „lupilor” pentru stagiunea 2021-2022. De notat și faptul că albanezul Armando Vajushi și Darius Buia au fost învoiți, urmând să ajungă la Ploiești în perioada următoare”, a comunicat Petrolul.

Cantonament la Ploiești și cinci amicale programate până acum

Petrolul va face cantonamentul din această vară pe plan local, nu neapărat din cauza bugetului, după cum a afirmat președintele Costel Lazăr.

”Pentru început, „lupii” vor avea un program cu unul sau două antrenamente zilnice, iar vineri vor efectua vizita medicală. Pe 25 iunie este antamat și primul joc test, în compania formației de eșalon județean Tricolorul Breaza, pentru ca din 28 iunie să se intre în cantonament, stagiul urmând să se întindă până pe 9 iulie.

În afara jocului cu Tricolorul, petroliștii vor mai disputa, până la startul oficial al sezonului viitor, programat pentru data de 31 iulie, alte cel puțin patru jocuri amicale, pe lista adversarelor aflându-se Viitorul Constanța, CS Mioveni, Concordia Chiajna și Gloria Buzău”, a mai transmis Petrolul.

Juniorii U17 ai Petrolului au fost invitați de club să asiste la primul antrenament al echipei mari, după ce mai întâi au intrat pe gazon pentru a primi aplauze din partea suporterilor prezenți la stadion. Aceștia au ajuns în acest sezon până în turneul final al Ligii Elitelor.

Foto: Cristi Stavri / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-sergiu-pirvulescu-al-patrulea-transfer-perfectat-de-petrolul-pentru-noul-sezon-performanta-deloc-de-neglijat-cu-care-i-a-impresionat-pe-ploiesteni-19189052

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ziua-pana-in-care-petrolul-are-bugetul-asigurat-costel-lazar-ulterior-trebuie-sa-gasim-solutiile-pentru-continuarea-activitatii-cum-a-decurs-noua-intalnire-cu-consilierii-locali-p-19189016

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-face-cantonament-pe-plan-local-nicolae-constantin-a-vorbit-despre-plusuri-si-minusuri-fata-de-fostii-antrenori-ai-gazarilor-si-pe-ce-posturi-si-ar-mai-dori-achizitii-19189008

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-constantin-si-claudiu-tudor-prezentati-oficial-de-petrolul-presedintele-costel-lazar-despre-noul-trio-suntem-legati-de-glie-de-rezultate-de-trecutul-nostru-la-acest-club-19189002

Marius ANGHEL 14 Jun. 2021, 22:15 Liga 2
Pe aceeași temă