CS Mioveni și-a prezentat achiziții. Printre cei 11 nou-veniți se numără și Mihai Costea, ultima dată în Liga 3 și care până la 35 de ani nu a jucat în Liga 2

Marius ANGHEL 05 Aug. 2023, 22:13 Liga 2

CS Mioveni mai are câteva zile până la debutul în Liga 2, iar până atunci clubul s-a gândit să își prezinte jucătorii cu care începe noul sezon.

Printre achizițiile făcute în această vară se numără și Mihai Costea, ultima dată în Liga a 3-a din României. Acesta nu a mai jucat niciodată în Liga 2 și se va pregăti de debut, la vârsta de 35 de ani!

Mihai Costea a semnat cu CS Mioveni și va debuta în Liga 2 la 35 de ani!

CS Mioveni și-a prezentat, sâmbătă seară, cele 11 achiziții din această vară. Printre noutăți se numără și Mihai Costea (35 de ani), campion cu FCSB în 2013, ultima dată la Viitorul Dăești, în Liga 3.

Costea a semnat în ianuarie 2023 cu echipa vâlceană din Liga 3, Viitorul Dăești, după ce în prima parte a sezonului trecut jucase în Liga a 4-a Argeș, la ACS ARO Muscelul Campulung. Cu Dăeștiul a reușit să ajungă până în faza finală a barajului de promovare în Liga 2, dar echipa a cedat în fața celor de la CSM Alexandria.

Noul jucător al Mioveniului a mai jucat la Universitatea Craiova (L1), FCSB (L1), FC Voluntari (L1), Al Ittihad Kalba, Dibba Al Fujairah, Al-Arabi (toate trei din Emiratele Arabe Unite), Chindia Târgoviște (L1), CS Progresul București (L4 București) și ACS ARO Muscelul Campulung (L4 Argeș).

11 achiziții prezentate de CS Mioveni

În afară de Mihai Costea, cu CS Mioveni au mai semnat zece jucători, pe care clubul îi prezintă cu următorul anunț: ”Au venit în această vară la CS Mioveni și vor pune umărul la ridicarea noii echipe”. Aceștia sunt:

  • Christo Bolohan – 20 ani, mijlocaș, ex Metaloglobus și Unirea Slobozia
  • Ion Cărăruș – Moldova, 27 ani, mijlocaș, ex Știința Miroslava, SSC Farul Constanța, Unirea Constanța și CSC Șelimbăr
  • Marco Dică – 18 ani, mijlocaș, ex juniori Campionii FC Argeș
  • Rafael Garutti – Brazilia, 24 ani, fundaș, ex Corvinul Hunedoara, e fratele lui Guilherme Garutti, fost la Mioveni, acum la Petrolul
  • Cătălin Gogor – 22 ani, fundaș, ex juniori FCSB și Unirea Constanța
  • Claudiu Herea – 33 ani, mijlocaș, ex Victoria Brănești, Viitorul Constanța, Rapid, CS Balotești, Sepsi OSK, Petrolul, Metaloglobus și CS Tunari
  • Claudiu Pleșa – 19 ani, mijlocaș, ex juniori Farul Constanța și Cetatea Turnu Măgurele
  • Luca Tincău – 22 ani, atacant, ex juniori FCSB, CSM Satu Mare și Victoria Carei
  • Marius Tomozei – 32 ani, fundaș, ex Voința Snagov, CSM Râmnicu Vâlcea, Damila Măciuca, FC Costuleni (Moldova), ASA Târgu Mureș, FC Caransebeș, FC Botoșani, CS Mioveni, Dunărea Călărași, Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Metaloglobus, UTA și Dinamo
  • Alin Văsălie – 21 ani, mijlocaș, ex Olimpia Satu Mare, ”U” Cluj, Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare

Doar șase jucători din vechiul lot continuă cu CS Mioveni

Zilele trecute, miercuri, CS Mioveni mulțumea puținilor jucători care au răas alături de echipă după retrogradarea din SuperLigă.

”Au fost sezonul trecut alături de noi și au ales să continue cu CS Mioveni și în noul proiect!

Mulțumim pentru alegerea făcută:

Flavius Croitoru – portar
Valentin Coșereanu – mijlocaș
Valentin Sima – portar
Daniel Toma – mijlocaș
Dănuț Șerbănică – fundaș
Ionuț Burnea – fundaș!”, transmitea echipa argeșeană.

Cu siguranță, lotul Mioveniul nu va fi compus doar din cei 11 nou-veniți prezentați și cei șase jucători rămași din vechiul lot. Sub comanda lui Schumacher vor fi și jucători reveniți după împrumuturi, dar și tineri promițători de la echipele de juniori ale clubului.

Constantin Schumacher conduce stafful tehnic al echipei galben-verde

Și tot în această săptămână, CS Mioveni prezenta cu fotografii și noul staff tehnic.

”Noul staff tehnic al echipei noastre este gata de începerea sezonului în Liga 2.
Mult succes Constantin Schumacher (antrenor principal), Iulian Tameș (antrenor secund), Andrei Mărgăritescu (antrenor secund), Iulian Ilie (antrenor cu portarii)!”, scris trupa galben-verde.

Sub conducerea lui Schumacher, CS Mioveni va debuta în noul sezon de Liga 2 marți, de la ora 18:30, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, formație aflată și ea la debutul cu noul antrenor, Andrei Prepeliță.

Prepeliță și Schumacher au colaborat în prima ligă la Campionii FC Argeș.

În această perioadă de pregătire de vară, CS Mioveni a disputat șase meciuri amicale, înregistrând următoarele rezultate: 3-0 cu ACS Muscelul Câmpulung Elite, 0-2 cu CSM Slatina, 2-1 cu Progresul Spartac, 0-0 cu Corvinul Hunedoara, 0-1 cu Campionii FC Argeș și 1-3 cu CS Afumați. Miercuri, Schumacher și-a mai testat jucătorii într-un joc – școală cu echipa U19 a clubului.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-in-noul-sezon-de-liga-2-19278853

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lotul-de-jucatori-si-stafful-echipei-campionii-fc-arges-19278860

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-anuntat-lotul-de-jucatori-cu-o-zi-inaintea-startului-noului-sezon-de-liga-2-singurul-fotbalist-ramas-din-vechiul-lot-care-a-optat-pentru-schimbarea-numarului-de-pe-echipament-19278845

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-avram-si-gianluca-mancuso-prezentati-de-steaua-19278921

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-despre-lupta-pentru-play-off-ul-ligii-2-si-promovare-19278804

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-probleme-financiare-19278553

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-pierdut-cu-cs-afumati19278452-19278452

Marius ANGHEL 05 Aug. 2023, 22:13 Liga 2
Pe aceeași temă