Minaur a semnat cu încă un ivorian, un atacant despre care băimărenii spun că vine de la CFR Cluj!

Marius ANGHEL 28 Jul. 2022, 17:39 Liga 2
Minaur a semnat cu încă un ivorian, un atacant despre care băimărenii spun că vine de la CFR Cluj!

Minaur Baia Mare a mai luat un jucător de la CFR Cluj, al treilea în această vară, în demersul ei de a-și forma un lot competitiv pentru participarea în campionatul Liga 2, în care a promovat după barajul cu CS Hunedoara. Cel puțin asta susține clubul maramureșean, că noua achiziție a sa vine sub formă de împrumut de la CFR.

Kevin Bakare, cea mai nouă achiziție a Minaurului

După Alexandru Stoian, de la echipa U19 a clubului clujean, și Abdoulaye Niakate, pe care CFR îl prezentase oficial săptămâna trecută ca noul jucător al echipei sale secunde, din Liga 3, trupa maramureșeană a obținut de la campioana României împrumutul ivorianului Kevin Bakare.

Singurele informații din spațiul online despre acest jucător african sunt că provine de la Lys de Sassandra, un club din prima ligă a Coastei de Fildeș. Mutarea sa la CFR Cluj nu este specificată nicăieri, nici măcar de către clubul ardelean.

Minaur susține că Kevin Bakare este atacant și are 18 ani.

”Bine ai venit, Kevin Bakare!
Noul nostru jucător este născut pe 9 martie 2004 și evoluează ca atacant.
Bakare vine împrumut de la campioana României FC CFR 1907 Cluj.
Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul galben albastru!
AICI e Minaur!”, sună anunțul celor de la Baia Mare despre această mutare.

Imagini cu noua achiziție a echipei băimărene în tricoul formației Lys de Sassandra:

https://www.youtube.com/watch?v=JgH-LF4XWBs

Opt achiziții oficiale la Minaur în această vară

Anterior, în această vară, după promovarea în Liga 2, Minaur Baia Mare a mai anunțat în mod oficial achiziționarea următorilor jucători: Florin Chitaș (mijlocaș, CA Oradea), Alexandru Mărieș (mijlocaș, Poli Iași), Alexandru Stoian (fundaș, CFR Cluj U19), Iustin Neacșu (fundaș, ”U” Cluj U19), Alexandru Costache (portar, Concordia Chiajna), Bogdan Rotar (atacant, FK Miercurea Ciuc) și Abdoulaye Niakate (fundaș central, CFR Cluj 2).

Echipa din Baia Mare își prezintă lotul sâmbătă

Acești noi jucători și ceilalți rămași în lot dintre cei care au obținut promovarea în Liga 2 vor fi prezentați oficial publicului de către club în cadrul unui eveniment special care va avea loc sâmbătă, 30 iulie, pe stadionul ”Viorel Mateianu”.

Intrarea spectatorilor va fi liberă, iar în cadrul acestui eveniment care va începe de la ora 16:00 vor avea loc mai multe acțiuni: prezentarea centrului de copii și juniori, un joc demonstrativ între ”gloriile galben-albastre și legendele fotbalului maramureșean”, un recital Găvrilă, prezentarea lotului echipei din Liga 2 și un amical între Minaur și CFR Cluj.

Minaur va debuta în Liga 2 în data de 5 august, de la ora 17:00, atunci când joacă în deplasare la Unirea Slobozia, în prima etapă.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-achizitii-pentru-minaur-baimarenii-au-luat-un-atacant-de-la-miercurea-ciuc-si-un-fundas-pe-care-saptamana-trecuta-il-prezenta-cfr-cluj-19238555

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-da-startul-noului-sezon-de-liga-2-la-chiar-prima-participare-a-sa-in-acest-esalon-steaua-joaca-in-incheierea-primei-etape-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19238660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-a-revenit-din-cantonamentul-din-ungaria-si-a-jucat-un-amical-in-romania-a-pierdut-confruntarea-cu-csm-satu-mare-19238213

Marius ANGHEL 28 Jul. 2022, 17:39 Liga 2
Pe aceeași temă