Start în pregătiri pentru Minaur Baia Mare! S-a reunit după promovarea în Liga 2 și a făcut un prim anunț la capitolul veniri. Lotul lui Ciprian Danciu la prima ședință de pregătire

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2022, 18:06 Liga 2

Minaur Baia Mare a început și ea pregătirea sezonului următor de Liga 2. Nou-promovata a avut prima ședință de pregătire vineri, 1 iulie, dar lotul nu este până acum conturat în totalitate. Au fost și câțiva jucători noi la reunire, dar și anumite nume care nu au fost făcute publice de club, fotbaliștii fiind în probe.

Minaur Baia Mare s-a reunit și a anunțat un prim transfer, Florin Chitaș

Antrenorul Ciprian Danciu i-a avut pentru prima dată sub comanda sa pe Florin Chitaș, jucător în vârstă de 23 de ani, care sezonul trecut a jucat tot în Liga 3, la CA Oradea, dar și pe Alexandru Mărieș, în vârstă de 21 de ani, mijlocaș care sezonul precedent a evoluat în Liga 2, la Politehnica Iași, unde a fost împrumutat de Universitatea Craiova. Clubul a anunțat însă doar transferul lui Chitaș.

Danciu este în continuare în căutări, pentru că la următoarele antrenamente va testa anumiți fotbaliști, dar va și verifica anumiți tineri ai centrelor de copii și juniori din cadrul clubului, care ar putea face față în Liga 2 și s-ar putea încadra în regula ”under” cu un randament cât mai solid.

Minaur Baia Mare vrea să aducă jucători de la CFR Cluj

Tot referitor la veniri, detaliu aflat de câteva săptămâni, la Minaur Baia Mare pot ajunge câțiva jucători de la campioana României, CFR Cluj, sub formă de împrumut. S-a vorbit de Alin Fica și Emmanuel Yeboah, iar mai nou a apărut în atenție, potrivit Arena Maramureș, și numele portarului Răzvan Sava (20 de ani).

De partea cealaltă, de la prima ședință de pregătire au absentat motivat jucătorii Gneba Ricky, Jhon Mondragon și Raphael Stănescu. E posibil ca Jhon Mondragon să plece de la Baia Mare în această vară, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, cu Patrick Petre.

”Băieții noștri s-au reunit astăzi și au început pregătirea pentru sezonul de Liga 2.

Lotul la prima sesiune de pregătire: Băilă Raul, Breban Emanuel, Simion David, Potcoavă Marius, Matei Denis, Lazăr Mihai, Jucan Cătălin, Oiță Gabriel, Văsălie Alin, Zete Andrei, Ofrim Andrei, Gherman Raul, Petran Marco, Ciocan Sergiu, Donca Mircea, Chinde Viorel, Marieș Alex, Chitaș Florin, Stanciu Ciprian.

Staff: Vasile Miriuță (director sportiv), Ciprian Danciu (antrenor principal), Vlad Ungureanu (antrenor secund), Bota Alin (antrenor portari), Ciprian Duruș (preparator fizic), Ovidiu Mic (delegat), Bogdan Somcutean (maseur)

De asemenea au participat la antrenament jucători de la echipa U19 și jucători aflați în probe.

Au lipsit motivat Gneba Ricky, Jhon Mondragón, Raphael Stănescu.

Pentru MINAUR urmează câteva zile de pregătire pe plan local, un meci amical împotriva echipei de primă ligă Universitatea Cluj, după care vor efectua un cantonament în Ungaria între 11 iulie și 21 iulie.

NEW TRANSFER! STAY TUNED! AICI e MINAUR!”, a anunțat Minaur Baia Mare pe Facebook.

Minaur Baia Mare, amical cu ”U” Cluj și cantonament în Ungaria

După cum este precizat și în comunicatul prezentat, Minaur Baia Mare va organiza o partidă de verificare contra Universității Cluj în zilele următoare, iar mai apoi va merge și în cantonamentul programat pentru această vară.

Stagiul de pregătire va avea loc în Ungaria, în perioada 11-21 iulie, unde, mai mult ca sigur, nou-promovata în Liga 2 va disputa câteva partide de verificare cu formații maghiare.

Foto: Minaur Baia Mare

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2022, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă