CS Tunari a împrumutat doi jucători de la Dinamo și s-a despărțit de un al 12-lea fotbalist din lotul cu care a încheiat prima parte a Ligii 2

Andrei PASCU 10 Jan. 2024, 14:30 Liga 2
CS Tunari a împrumutat doi jucători de la Dinamo și s-a despărțit de un al 12-lea fotbalist din lotul cu care a încheiat prima parte a Ligii 2

CS Tunari continuă să aducă fotbaliști din prima divizie. După ce l-a împrumutat pe David Sala, mijlocaș central în vârstă de 19 ani, de la Universitatea Craiova, trupa pregătită de Ștefan Odoroabă a confirmat pentru Liga2.ro și venirile lui Deniz Giafer (19 ani) și Valentin Borcea (21 de ani).

Cei doi au sosit tot sub formă de împrumut, de la Dinamo, până la finalul stagiunii de Liga 2.

CS Tunari s-a despărțit de Sebastian Moroz

Lucian Costache, președintele secției de fotbal din cadrul CS Tunari, a confirmat pentru Liga2.ro venirile celor doi fotbaliști de la Dinamo, dar a precizat și că echipa s-a mai despărțit de un fotbalist, de portarul Sebastian Moroz (foto articol), în vârstă de 25 de ani, care a jucat în șase meciuri pentru ilfoveni.

În Liga 2 a apărat poarta în partidele cu CSC Dumbrăvița (1-6) și CSM Slatina (1-3), iar în Cupa României a fost utilizat în patru din cele cinci jocuri, cu Progresul Spartac (4-0), Viitorul Ianca (5-0), U Craiova (1-1) și FC Voluntari (1-1).

”Au mai venit doar Deniz Giafer și Valentin Borcea până acum. Vedem ce se mai întâmplă în zilele următoare, ce mutări mai parafăm.

Am reziliat recent și cu Sebastian Moroz, a plecat și el”, a spus Lucian Costache, pentru Liga2.ro.

”Am jucat șase meciuri la Tunari, patru în Cupa României, unde am fost în grupe, și două în campionat. Rezilierea a venit la cererea mea”, a spus, pentru Liga2.ro, Moroz, care în cariera sa a mai evoluat pentru Luceafărul Oradea, Național Sebiș, AFC Odoheiu Secuiesc, Astra, Petrolul și Unirea Constanța.

  • De la CS Tunari au mai plecat 11 jucători până acum, până la despărțirea de Sebastian Moroz: Ivan Fustar, Alexandru Nicușor Gheorghe, Radu Rogac, Andrei George Stoian, Mădălin Mihăescu, Luca Mitrică, Daniel Novac, Mario Geantă, Alexandru Despa, Denis Despa și Alexandru Stoian.

Deniz Giafer și Valentin Borcea au jucat puțin în acest sezon pentru Dinamo

Giafer a venit la CS Tunari după o primă parte de sezon în care a prins doar șapte partide în tricoul lui Dinamo, patru în prima ligă și trei în Cupa României, totalizând 630 de minute.

Borcea (foto articol) a jucat mai puțin, doar patru meciuri, trei în campionat și unul în Cupa României, adunând doar 127 de minute.

CS Tunari, cantonament intern

CS Tunari se reunește miercuri, 10 ianuarie. Ilfovenii au programat cantonamentul de iarnă, la Cheile Grădiștei, care va debuta la 22 ianuarie. Formația lui Ștefan Odoroabă va disputa șase meciuri amicale, iar cinci adversari sunt cunoscuți. Va întâlni patru echipe din Liga 3, Progresul Fundulea, Agricola Borcea, Cetatea Turnu Măgurele și LPS HD Clinceni, dar și o adversară din Liga 2, Unirea Slobozia.

Apoi, până la finalul sezonului regular, CS Tunari va mai întâlni CSM Alexandria, în deplasare, CSC Șelimbăr, pe teren propriu, și Steaua, în deplasare.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-dragu-trece-de-la-csm-slatina-la-concordia-chiajna-19297109

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-noutati-la-reunirea-csc-selimbar-19297076

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-revenit-la-antrenamente-19297046

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marcel-ghergu-s-a-intors-la-chindia-19297039

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alberto-calin-si-mario-raducan-au-semnat-cu-csm-alexandria-19297001

Andrei PASCU 10 Jan. 2024, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă